anzee3 13 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 8 hours ago, mancSLO said: A še komu ta avto v prvem krogu deluje čist neobičajno. Ajde mrzle gume. Ampak še nekaj ne štima, ki pa ne znam povedat kaj. Oversteer al kaj. To je normlano za mrzle dirkalne gume. V realnem zivljenju bi bil z savo eskimo hitrejsi kokr pa z tako gumo v prvem krogu. 1 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 Mi je res žal, da sem tole zamudu Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 2 hours ago, skopusnik said: Hmm... mogoče pa bo še kakšna dirka a je morda kaksna varianta, da se res se kaj podobnega organizira? Kar nekaj jih je ki so zamudili in kar nekaj, ki bi probali malo bolje odpeljati 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 Lahko en Bathurst užgemo ta vikend, js sm še čist nahypan od preteklega vikenda 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 (urejeno) Jaz žal dirke nisem utegnil odpeljat zato sem se tudi odjavil. Bom treninge kometiral. My 0.02... Avto hitro zleze pod kožo. Zadek ravno prav živahen, prednji del pa lepo zavije v ovinek in ne trmari, kot reicimo bmw235i. No vsaj pri mojih časih ne Setup se mi ne zdi kompliciran kot pri GT3 in je lepa nadgradnja setupa iz bmw235i. Default setup ima sicer čudno visok camber. Edni kar ne razumem je nastavitev gum, saj ne vidim povezave med nastavljenim pritiskom in temepraturo gum po par krogih. Mogoče nimam pravega app-a. Lahko kdo kej svetuje na to temo ? To bi morala biti (ena izmed) glavna nastavitev pri setupu. Tudi v RL je tako. Zdi se mi super avto za prvenstvo. Mogoče še 2 fun dirki in se ga bomo vsi privadili in prva dva kroga ne bosta več tako kritična. Fixed setup se mi ne zdi primeren, ker lahko vsili način vožnje, ki ti sploh ne ustreza. Iz izkušenj povem, da so v IR s tem ko so vsilili fixen setup v nekaterih serijah (konkretno v RUF) pravzaprav uničili nekatere serije. Spet, nekateri bodo objavljali setupe in se jih bo dalo modificirat, da se bo prilegal stilu vožnje. Po drugi strani pa je "single make" prvenstvo super iz stališča, ker so vsi avti enaki in ni prerekanja okoli tega kateri avto je kje hitrejši. Skratka. Cagav fant ni še nikoli pri fejst punci spal Prvenstvo, go for it. Že samo udeležba in zanimanje okoli te FUN dirke govori samo po sebi. Če smem bi priporočal kanadski Mosport, to novo verzijo za naslednjo FUN dirko. Super proga, razgibana. Uredil February 10, 2016 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 (urejeno) en kratek video na hitro (bolj en demo) Odličen avto,sam ta mod ima še ene dve- tri napakce,ki bi jih moral avtor popraviti.pa tud nevem ,če ima ta nov model gum gor. Uredil February 10, 2016 - baty 9 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 Da ne bo kdo mislil, da je bug od proge, ker so avti "od tli". To je bug od avta. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 10, 2016 Avtor Share Napisano February 10, 2016 Čudno, da ne lebdi potem na vseh delih proge. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 Sem lih probal 458 GT2, in ni problema spljoh Itak, ne morem biti nič narobe z progo 100%, ker vem kako je zgrajena. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 (urejeno) @Mitja Bonča: te bom kar tle vprašal. Lahko podaš kakšen nasvet ali postopek kako se nastavi pritisk v gumah ? Kakor razumem jaz bi zadeva moral iti takole: 1) Narediš nekaj krgov in greš z ESC v bokse 2) Preveriš OMI temeprature (outter, middle, inner). 2a) inner in middle bi moral biti skoraj in nekje okoli 100°C 2b) če je inner večji od middle pomeni ,da so preveč napumpane in obratno 2c) Če outter odstopa prevec (max cca 10°C) od inner in middle (ki naj bi bila ista) zmanjšaš camber oz. si lahko privoščiš še več camberja, če le pomaga da dobiš več gripa (s tem, da povečaš zavorno pot in poslabšaš pospeševanje) Ali to drži ? Kako ti delaš ? Btw...kaj je v AC "OMI" ? Kako se bere tista temperatura v boksih ? Uredil February 10, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 Dobro drži, glede na to, da gre po zraku Citiraj Link to post
123 91 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 Fun avto, da se ga pelat kokr si upaš tvegat. V kombinaciji z ubijalskimi robniki, ne lih simpl ovinki, brez abs in pol še brez grelcev gum. Jao Seprav čist kontra m235i, seprav ful dobr Kokrkol, pridem na P in nč ne štima. Zarad unih par stopinj nižje temperature gre nekam dobra sekunda. Nisem ziher a rabm več krogov za ogret gume ali rabm spremenit setup, pa kaj sploh spremenit.. Časa pa itak ni, ker traja 3+ kroge da se ogreje gume brez grelcev- Za dirko povečam camber in avto ni več vozu pod 1,39, lah pa da je to bilo zarad poškodb od 1. ovinka dirke >>>> Ena večja napaka nekje sredi dirke, iz robnika me izstreli v zid pa nazaj, kjer je že nekdo vozil. Sorry @bofu Zelo funn dirka. Pred 3 urami , MarkoP je napisal: Fixed setup se mi ne zdi primeren, ker lahko vsili način vožnje, ki ti sploh ne ustreza. Iz izkušenj povem, da so v IR s tem ko so vsilili fixen setup v nekaterih serijah (konkretno v RUF) pravzaprav uničili nekatere serije. Itak se ne da spreminjat bumpov pa differenciala.. Pred 3 urami , MarkoP je napisal: kanadski Mosport mosport2012 2 Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 Ni panike, v prvi vrsti sem kriv sam, bi lahko zbremzal ampak sem si rekel, saj bo zneslo iiin, skoraj bi res Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 Kaj se je še kdo zavzel za moškega v plavi majci ? Mogoče vidim samo jaz ampak se mi zdi da nas je opazovala legenda . Mitja je to naključje ali si ga dodal z razlogom ? 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 Michael Schumacher? Citiraj Link to post
Recommended Posts