ingange 379 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 NORO ! Res sem užival . V vsem v pripravah in dirki . Je pa res da ste top vozniki hudo hitri in je nesmisel vas probat zadržat odzadaj . Če bi mel zaostanek par destink ja 1-2 sec pa zakaj bi koga zapiral in ga mučil Hvala še enkrat da smo lahko sprobali ta biser od avta res sem užival...... šeeee Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 (urejeno) Čestitke podiumu. Prvi crash grem mimo, drugi tudi, tretjega pa sam naredim, se mi zdi, (se opravičujem udeležencem, ni bilo nadzora) in to je to. Kasneje se z rahlo obdelanim lepotcem ni dalo storiti nič. Je kazalo, da bom 11, vendar big brother tega ne šlivi in nas je skenslal . Nekako sem pričakoval, da bo avto prva dva kroga tirjal davek. Uredil February 9, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
treker 139 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Super dirka navkljub obtolčenem avtu. T1 po pričakovanjih... Odličnih nekaj krogov borbe z Tilenom potem pa padec koncentracije in iskanje "kakcev" v mačjem stranišču 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 (urejeno) Komentatorji zakon !!!! Komentirajne bitke Eržen-Fabijan za crknit od smeha. Mešani slog smučarskih komentatorjev, Ališiča in še kdo bi se našel. Aja pristen cinizem Selčana Zakon. Uredil February 9, 2016 - MarkoP dodan 'i' pri Fabijanu 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 9, 2016 Avtor Share Napisano February 9, 2016 Replay prenos: https://dl.dropboxusercontent.com/u/83126171/991_estoril Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Murn, jaz sem te pobožal od zadaj ampak ravno z mogoče 10 km/h razlike, meni je Mark razbil avto in je bilo potrebo popravilo, se je tudi opravičil, glavno da so glave ostale cele ;D Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Najprej hvala za organizacijo dirke, smo imeli kar v redu udeležbo P: Server je bil nastavljen na nižje temperature kot Fujsov na katerem smo vozili zadnje dni. Avto naložim s 40 litrov bencina in se grem vozit. Prve 3 kroge avto drsi, nikakor noče zagrabit v ovinek, no čez 2 kroga je bil skoraj na zadovoljivem stanju. Manjši tweak pritiskov in avto je šel bolje tudi na mrzlih gumah, kar sem vedel da bo potrebno za prvi krog dirke. Gume se končno ogrejejo na optimalno temperaturo nakar dobim 3 padalce iz boksov in upanje za najboljši čas na P je splavalo po vodi. Q: Nekoliko konzervativno, saj sem vedel da me vsaka napaka lahko oddalji od prve štartne vrste, no na koncu pole za slabo desetinko, čeprav je delta na avtomobilu kazala drugače R: Boljši štart kot Eršte, kar mi je omogočilo lažjo izpeljavo prvega ovinka. Zelo pazljivo skozi celoten prvi krog kar se je izkazalo za odločilno saj so nekateri pretiravali in razlika je takoj narasla na 2 sek. Kasneje nadzorovanje razlike in borba s koncentracijo. Nekje na 70% dirke očiten padec gripa pnevmatik, kar je pomenilo daljše zavorne poti in nekaj blokiranih koles, no zadnje dva kroga spet gume oživijo in skoraj odpeljem personal best dirke. Ne vem če je ravno ta avto za prvenstvo, bi pa vozil nekaj podobnega, mogoče kakšen originalni AC avto iz GT3 zasedbe in fixen setup Zakaj fixen setup? Zato, ker nas ima mnogo tu probleme s optimalnimi nastavitvami dirkalnika. Nekaj tweakov na setupu in tudi ekipna kolega sta lahko vozila 1 sek hitrejše čase kot prej 3 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Škoda, spet sm nasankal v prvem krogu. Prletu Matjažu v zadek, kasiral še sam na polno.. zbudil sem se kontra smeri vožnje. Počakam Jana in obrnem, pa sam gas. Pol sta mi pa Arko in Koderman zasedo postavla. Ko sm pogledu replay sm se sam smejal. Hahaha bučmana Mal sm se še vozikal, a prave volje ni bilo več 1 Citiraj Link to post
123 91 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 pred 6 minutami, alkoro je napisal: Zakaj fixen setup? Zato, ker nas ima mnogo tu probleme s optimalnimi nastavitvami dirkalnika. +1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 (urejeno) Če se komu še ljubi ukvarjat s to kombinacijo, prilagam setup + video 1-37-3.ini Uredil February 9, 2016 - alkoro Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 (urejeno) A še komu ta avto v prvem krogu deluje čist neobičajno. Ajde mrzle gume. Ampak še nekaj ne štima, ki pa ne znam povedat kaj. Oversteer al kaj. @alkoro ti pa nehaj z fix setom. Bo @skopusnik skos pred mano pol.Kdo ga bo pa poslušal po TS Uredil February 9, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 10, 2016 Avtor Share Napisano February 10, 2016 (urejeno) Ne vem, kdaj sem nazadnje tako užival in vsak krog posebej odpeljal z veseljem. Verjetno prvič sem z veseljem nekaj več potreniral že pred dirko. P: odpeljal nekaj krogov s polnim rezervoarjem, dokaj zadovoljen s časi krogov, kazalo je na dobro dirko. Q: na ciljni ravnini prišlo do nesporazuma za Alešem in oba sva odletela v steno. Kljub temu je bil zaključen krog dokaj hiter, zadnji poskus pa je potem šel rakom žvižgat. Lahko bi bil še kakšno mesto višje, tako pa mislim da sem končal na P6. R: Dober štart, skozi prvi zavoj brez dotikov, kar za drugega ne morem reči. Zadela z Horvatom, mene je odneslo široko čez pesek, njega zasukalo. Previdno nadaljujem, očitno še preveč, saj sem še kar nekaj šparal in kvačkal, ko so bile gume že dokaj segrete Ujel Eržena pred mano, nato oba storiva napako, v naslednjem zavoju se z njegovo pomočjo zasukam in Bevčič se seveda odpelje. Mimo še Eršte, kateremu dokaj dobro sledim, naredim še kakšno napako in v cilj pripeljem kot 7. Dirka malo razočaranje glede na rezultate prej, ampak bo drugič boljše. Proga sama mi je všeč, avto še bolj. @mancSLO na mrzlih gumah je res dokaj težek za vozit, ko se segrejejo pa leti kot sneta skirca. Hvala Tomažu za live stream, moram danes celega pogledat Hmm... mogoče pa bo še kakšna dirka Uredil February 10, 2016 - skopusnik Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano February 10, 2016 Share Napisano February 10, 2016 @57X: Gasper ta zaseda ni bila namerna in se ti globoko opravicujem je bila pa resnicno na najbolj neoptimalnem delu proge. Ja z Marjanom sva se zapela in potem je bil vsak dodaten napor, da bi se cimhitreje umaknil iz proge samo se kontraproduktiven in sem se tudi jaz samo kislo nasmihal, kako se lahko v takih situacijah tudi g. Murphy prav konkretno pozabava 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 10, 2016 Avtor Share Napisano February 10, 2016 Še nekaj fotk: 3 Citiraj Link to post
Recommended Posts