Skoči na vsebino

991 Cup @ Estoril || 9.2.2016

skopusnik

Recommended Posts

Tilen Horvat pac sem na steamu in v igrici, vozil sem malo prej pa tudi prejsnje dni res nevem ni mi jasno, bom predvidoma okoli 19.30 v teamspeaku pa ce se da bomo direktno takrat vidli kaj se dogaja in ce je kaj narobe ce je kaksna resitev..:roll:

• Odgovori 137
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en kratek video na hitro (bolj en demo)   Odličen avto,sam ta mod ima še ene dve- tri napakce,ki bi jih moral avtor popraviti.pa tud nevem ,če ima ta nov model gum gor.  

@AliBuggy, sva ga pa res kidala. Moja krivda of kors:    

Posted Images

Očitno imamo poleg alienov tudi duhove :) Ne obstajaš, za live timing ne dam roke v ogenj, ampak v logih AC MP strežnika bi bil pa zagotovo ... Itak bo za dirko drugi strežnik, tako da ni take panike ...

pred 21 minutami, Tilen7 je napisal:

Razumem hvala:D aja pa še to, imam narjenih sigurnih 50 krogov na serverju pa ih live timing ni shranu (link ki je bil objavljen v tej temi):S je kaka malenkost ki je ne vem? kaka nastavitev? sem še svež v uporabi te simulacije...:roll:

Ptracker namesti

Q-9

R-3

Zaradi napak in dvobojev drugih prišel na tretje mesto,

MihaE zadaj je bil  #predaleč,anže spredaj tud,čez celo dirko smo narerdili po par napak,tako da je razdalja ostajala ista doi konca dirke.

malo ehhhhhh,ker ljubim dvoboje,še posebej proti koncu8)

#delal nato majhne napake,ker je bil  sek hitrejši čene

Uredil - baty