bofu 175 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 (urejeno) Hehe, ja, ta vikend ni bilo treba ogrevat stanovanja S to dirko bomo očitno imeli dvojno zadovoljstvo, hotlap challenge ter dirka, kot taka. Za češnjo na tej smetanovi torti čakamo samo še, da nam jo Fabijan zagode z vremenskimi pogoji ... Uredil February 9, 2016 - bofu Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Pred 12 urami , mancSLO je napisal: @bofu, a se server kej pregreva hehe Bolj kot server, bi se mogu modem pregrevat. Zadeva je kar hardware prijazna kar sem vidu do sedaj, zna pa pobrat en kup linije Citiraj Link to post
treker 139 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 A bo takšno? http://www.accuweather.com/en/pt/estoril/274013/weather-forecast/274013 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Eh, ta je bla pa pod pasom Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 9, 2016 Avtor Share Napisano February 9, 2016 Ko bi le lahko dež nastavil, bi plavali dans. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 pred 44 minutami, dottor je napisal: Bolj kot server, bi se mogu modem pregrevat. Zadeva je kar hardware prijazna kar sem vidu do sedaj, zna pa pobrat en kup linije Drži, dokler ni 24+ voznikov na serverju Poraba bandwidtha je pa v veliki meri odvisna od nastavitve frekvence osveževanja. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Zvečer bo tudi live stream dirke, saj se mi ne da vozit, tako da bom raje strokovno pokomentiral. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Kdor nima v rokah, ma v jeziku? 1 Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Pred 2 urama , dottor je napisal: Bolj kot server, bi se mogu modem pregrevat. Zadeva je kar hardware prijazna kar sem vidu do sedaj, zna pa pobrat en kup linije Dokler ne laufa na d945gclf2, ki še sam sebe komaj drži pokonci V mojem primeru je torej vseeno problem HW in ne linija (20/20), zato pol manj slotov ... Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Tehnično vprašanje, v offline izberem skin s katerim bi želel vozit, potem pa ko pridem na server mi da čisto neki random skin... kaj morem nardit da lahko vozim z izbranim skinom? Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Tilen mislim da sami na to ne moramo vplivati . Če pa bi bil server nastavljen tako da ima vsak voznik dodeljen skin pol pa gre . Glede na ogromno zanimanje za to dirko , kaže , da bi se z tem avtkom dalo narediti eno lepo prvrenstvo . Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Skini so naprej predpisani glede na to kateri se prijaviš po vrsti na server, če se prvi dobiš skin, ki je predpisan za prvega in tako naprej. Skratka če nimamo naprej narejene liste si ne moreš zbrat lastnega skina razen po zegnu. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 9, 2016 Avtor Share Napisano February 9, 2016 Prosim, da pazite in se povežete na pravi server za dirko zvečer Da se ne bomo lovili potem. Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 Razumem hvala aja pa še to, imam narjenih sigurnih 50 krogov na serverju pa ih live timing ni shranu (link ki je bil objavljen v tej temi) je kaka malenkost ki je ne vem? kaka nastavitev? sem še svež v uporabi te simulacije... Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano February 9, 2016 Share Napisano February 9, 2016 (urejeno) pred 29 minutami, skopusnik je napisal: Prosim, da pazite in se povežete na pravi server za dirko zvečer Da se ne bomo lovili potem. Jaz bom ugasnil, sem že predvidel to Tilen, načeloma nobenih omejitev, kdaj si pa vozil, kakšen nick? Niti v server logih ne vidim tvojega imena ... Uredil February 9, 2016 - bofu Citiraj Link to post
Recommended Posts