Skoči na vsebino

991 Cup @ Estoril || 9.2.2016

skopusnik

Recommended Posts

Hehe, ja, ta vikend ni bilo treba ogrevat stanovanja [ok]

S to dirko bomo očitno imeli dvojno zadovoljstvo, hotlap challenge ter dirka, kot taka.
Za češnjo na tej smetanovi torti čakamo samo še, da nam jo Fabijan zagode z vremenskimi pogoji ... ;)

Uredil - bofu
  • Odgovori 137
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en kratek video na hitro (bolj en demo)   Odličen avto,sam ta mod ima še ene dve- tri napakce,ki bi jih moral avtor popraviti.pa tud nevem ,če ima ta nov model gum gor.  

@AliBuggy, sva ga pa res kidala. Moja krivda of kors:    

Posted Images

pred 44 minutami, dottor je napisal:

Bolj kot server, bi se mogu modem pregrevat. Zadeva je kar hardware prijazna kar sem vidu do sedaj, zna pa pobrat en kup linije ;) 

Drži, dokler ni 24+ voznikov na serverju :) Poraba bandwidtha je pa v veliki meri odvisna od nastavitve frekvence osveževanja.

Pred 2 urama , dottor je napisal:

Bolj kot server, bi se mogu modem pregrevat. Zadeva je kar hardware prijazna kar sem vidu do sedaj, zna pa pobrat en kup linije ;) 

Dokler ne laufa na d945gclf2, ki še sam sebe komaj drži pokonci ;) V mojem primeru je torej vseeno problem HW in ne linija (20/20), zato pol manj slotov ...

Tilen mislim da sami na to ne moramo vplivati . Če pa bi bil server nastavljen tako da ima vsak voznik dodeljen skin pol pa gre .

Glede na ogromno zanimanje za to dirko , kaže , da bi se z tem avtkom dalo narediti eno lepo prvrenstvo .

Skini so naprej predpisani glede na to kateri se prijaviš po vrsti na server, če se prvi dobiš skin, ki je predpisan za prvega in tako naprej. Skratka če nimamo naprej narejene liste si ne moreš zbrat lastnega skina razen po zegnu.

Razumem hvala:D aja pa še to, imam narjenih sigurnih 50 krogov na serverju pa ih live timing ni shranu (link ki je bil objavljen v tej temi):S je kaka malenkost ki je ne vem? kaka nastavitev? sem še svež v uporabi te simulacije...:roll:

pred 29 minutami, skopusnik je napisal:

Prosim, da pazite in se povežete na pravi server za dirko zvečer :) Da se ne bomo lovili potem.

Jaz bom ugasnil, sem že predvidel to ;)

Tilen, načeloma nobenih omejitev, kdaj si pa vozil, kakšen nick? Niti v server logih ne vidim tvojega imena ...

Uredil - bofu