silicijeva dolina 1 254 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 (urejeno) Kot ste morda nekateri že opazili se zadnje čase na portalu Slo-racing dogajajo stvari,ki ne sodijo na takšno stran.V ta portal je bilo vloženo veliko truda,za katerega se ve,da brez članov oz uporabnikov ne bi bil to kar je sedaj. Seveda so večji del za uspeh zaslužni administrator,moderatorji,organizatorji in konec koncev uporabniki,ki so z veseljem donirali kolikor so pač lahko. Z tem so izkazali podporo portalu. Kot ste lahko tudi opazili (jaz sem to opazil komaj danes,ko sem dobil namigi uporabnika) se je kar nekaj dirkačev odločilo,da ne bodo več tekmovali na BMW Makoma Cup-u. K tej odločitvi bi naj botrovalo obnašanje peščice uporabnikov,med katerimi je nekaj imen,ki so še posebej akreditirani za normalno delovanje portala (moderator). Za kaj je do tega prišlo ne vem in kaj je botrovalo k takšnemu početju tudi ne. Kot problem,ki se mi je zdel sporen sem obvestil tudi Administratorja @Matjaž Murn,ki pa mi je svetoval naj zadevo preslišim in naj se ne oziram na dejanja oz. odgovor je bil podkrepljen z sliko,ki jo prilagam. Seveda sem odgovor razumel in nisem želel ustvarjati še večjega pritiska,ker sem bil mnenja,da je pač to muha enodnevnica. Ampak zadeva se ni zaključila in moderator @zamex23 je nadeljeval še bolj ofenzivno svoje početje v stilu poveličevanja zgodovinske osebnosti,ki je v svoji vladavini dala umoriti na milijone ljudi. Da pa je vse skupaj sodu izbilo dno (meni osebno) je bila žalitev na chat-u,ki je bila operjena direktno na mene in moje prednike. Namreč moj priimek je označil za židovskega,kar je nedopustno. Ne z stališča,da bi bilo to za mene sramotno,ampak z tega stališča,da je Hitler dal pobiti vse Žide,ki so mu bili na poti. Na tem portalu sem že kar nekaj časa in ga zelo redno obiskujem. Če sem natančen se moj dan začne in konča z tem portalom. Torej, omenjeni moderator @zamex23 je že spremenil svoj avatar,kdo ga je do tega pripravil in zakaj se je tako odločil ne vem. Seveda pa mora za to svoje početje kateremu smo (sem) bil(i) priča na chat-u odgovarjati. Torej,če vodstvo portala meni,da je takšno početje normalno in da naj to ignoriramo potem je zadnji čas,da spakiram kovčke,ker takšnega početja dejansko ne bom prenašal. Enako sem se odločil,da v primeru,da se omenjenega ne bo sankcioniralo in če ne bo izrečeno javno opravičilo ne doniram več tej strani niti centa! Če se kdor koli v tem mojem pisanju prepozna in sem mu z tem člankom povzročil krivico se naj v komentarjih izpove in se mu bom upravičil. P.s.: Chat je javen,ker je skoraj polovica rednih obiskovalcev donirala in lahko prosto prisostvujejo debati na chat-u. Uredil January 30, 2016 - silicijeva dolina 1 1 Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 Svoj epski spev bom začel z enim lepim ljudskim citatom: "Vi ljudje iz muhe delate slona." Naš forum premore kar nekaj biserov, ki so se specializirali na določenih področjih, ki imajo seveda vpliv na celo skupnost, največ pa na ekipo ljudi, ki zadevo vodijo. Na to mislim predvsem tebe @silicijeva dolina, ki že odkar obiskuješ ta forum vedno delaš neke zdrahe in s svojimi odličnimi argumenti poskrbiš, da marsikomu piješ živce(poleg neznanja uporabe s/z pred besedami, kar bi starega admina maxla pomenil skoraj ban). Ko sem malo prebrskal po tvoji zgodovini na tem forumu imaš kar dosti opozoril zaradi neprimernega obnašanja. Citiranu po bivšemu adminu maxlu: "jezikanje". Torej imaš v navadi, da natepavaš prazno slamo in kot kaže se te navade še nisi znebil. Sedaj pa, ko sem naredil lep uvod, lahko odgovorim na tvoja vprašanja oziroma bom malo pojasnil določene stvari, ki ti niso jasne. Kljub temu, da si eden izmed najbol informiranih ljudi na svetu, te še vedno dostikrat zmatrajo čisto preprosta dejstva. Namigi glede BMW Makoma prvenstva so brezpomenski, uporabnik @AliBuggy je s svojim vprašanjem sprožil plaz nepotrebnih zarot, ki bi se naj dogajale in kot pravi slovenski narod so nekateri zabevskali kot ovčice. Verjamejo prvo stvar, ki jo preberejo brez da bi se vprašali če je sploh kaj smisla v tem. Edini, ki je zares grozil z izstopom iz prvenstva je @mancSLO, ampak on je podoben patron kot ti in sta skupaj prav lep par, ko se gre za nepravice in resnico in seveda najpomembneje, tisto kar hočeta vidva. Da še povem zakaj je to larifari. Prvenstvo je na polivici, kar pomeni, da je upad dirkačev normalen, eni zgubijo voljo (Bonča je že prejšnjo sezono odstopil), ostali so pač normalne odjave. Tudi lani se je vozilo na vmesnih dirkah in proti koncu okoli 15 ljudi. Tako, da je statistika dokaj podobna kot vsa predhodnja leta, še iz časov WTCC prevenstv in podobno. Sedaj pa k tistemu, kar te zares mori, tvojo ranjeno dušo. To, da sem ti rekel da imaš židosvki priimek sem naredil iz provokacije, ker si me vprašal če zveniš ko da imaš madžarski priimek, kar je užalilo moja čustva, saj imam veliko madžarskih prijateljev in se mi je način kako si napisal zdel poniževalen do madžarov. Avatar sem spremenil, ker se more bogi admin med počitnicami ukvarjati s tvojimi čustvenimi nihanji in sem mu naredil vsaj to uslugo, da ima mir glede tega. Tvoj stavek, da se tvoj dan začne in konča s tem portalom me je res nasmejal, človek božji, preberi še parkrat kaj si napisal in se malo zamisli. Če je res to kar trdiš, da imaš družino in vse, čeprav ti ne verjamem niti besede, ko govoriš o tem, bi bilo čas malo spremeniti prioritete. Če zapustiš portal pravtako ne bo nobene škode, več mirnih dni, to pa ja. Grožnje z donacijo so odveč, večina nas ima službe in lahko doniramo če bo primankljaj. Če pa ne bo uporabnikov pa se stvar zapre in se odpre GTA ONLINE forum naprimer, kot je že bila ideja v vodstvu. In ne, chat ni javen, ker ga ne more vidit kar vsak, prvo kot prvo moreš bit registriran, potem pa je potreben še status donatorja, da lahko vidiš kaj se piše. Torej ni javno dostopen, ker more admin odobrit tvoj status. Javnega opravičila od mene dobil ne boš, lahko ti rečem samo. Lahko ti dam samo nasvet, postani moški, svoja čustva rešuj doma in hkrati priporočam še obisk psihologa če ti z lastnimi metodami tega ne uspe. Lep pozdrav. 1 Link to post
baty 484 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 Tako je,ko se posodi kjuče te hiše nekomu tja v tri dni(provokacija) Zamex,spremeni se v dobro portala,ker ta tvoj diktatorski pristop ne pelje nikamor.ČE pa ti paša bit to kar zdaj kažeš,se strani slabo piše. lp Simon 3 Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 pred 27 minutami, zamex23 je napisal: Grožnje z donacijo so odveč, večina nas ima službe in lahko doniramo če bo primankljaj. Tip je učeri dobu šiht, zdej je že ceu pametn. 4 Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 30, 2016 Avtor Share Napisano January 30, 2016 Pa leta 1993 se je rodil pa moram jaz postati moški. Pa psihologa mi je priporočal. Pa 300 mojih sodelavcev je Madžarov pa sem jaz njegove prijatelje užalil? 1 Link to post
57X 962 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 (urejeno) Js se moram strinjat s Tomažem. Pretiravanje. Men so tri četrt žlahte po fotrovi strani, v lagerjih pobil. Peščica se jih je vrnila. Moj star foter je bil med prvimi, ki so v Mozirski občini svoje lovske puške predelal na večje kalibre. Prve rdeče petokrake so ble prišite na raufnkeler čepice. Točno vem kdo je zmagal vojno in kdo se je boril na kateri strani in za katere vrednote. Pa sem se od srca masmehnil, ko sm videl omenjeni avatar, ker mi je blo jasno, da je provokacija. In protistrup za provokacijo, je dupla doza nazaj ali pa ignore, če nisi dovolj kreativen oz ti maha dol za vseskup. Da bi šel pa morebitnega nazija (men Tomaž ne deluje fašistoiden, sicer ga ne poznam, težko ocenim) na simracing forumu učiti politične morale, mi pa ne bi padlo na pamet. Ker efekta itak ne bi blo. Če si pa užaljen Benjamin, potem ti pa res ne bi blo treba tele zdrahe naredit in vplivat na prvenstvo, v katerem sam niti ne nastopaš. To bi uredil privat, ker mene prav en klinc briga tvoje politično prepričanje.. Edit: Marjan ne ser ga, prid dirkat jutr pa je Uredil January 30, 2016 - 57X 3 Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 (urejeno) Hvala fantje. Ampak se s človekom, ki uporablja sumljivee embleme, pač ne bom igral igre. Ko bo ustrezno sankcioniran, pa z veseljem spet pridem . Uredil January 31, 2016 - mancSLO Link to post
57X 962 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 A ni to un iz burleske? Čaplinov Čarli? 2 Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 A onu gor al oni dol? 1 Link to post
sarabwt 130 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 2 hours ago, zamex23 said: Svoj epski spev bom začel z enim lepim ljudskim citatom: "Vi ljudje iz muhe delate slona." Naš forum premore kar nekaj biserov, ki so se specializirali na določenih področjih, ki imajo seveda vpliv na celo skupnost, največ pa na ekipo ljudi, ki zadevo vodijo. Na to mislim predvsem tebe @silicijeva dolina, ki že odkar obiskuješ ta forum vedno delaš neke zdrahe in s svojimi odličnimi argumenti poskrbiš, da marsikomu piješ živce(poleg neznanja uporabe s/z pred besedami, kar bi starega admina maxla pomenil skoraj ban). Ko sem malo prebrskal po tvoji zgodovini na tem forumu imaš kar dosti opozoril zaradi neprimernega obnašanja. Citiranu po bivšemu adminu maxlu: "jezikanje". Torej imaš v navadi, da natepavaš prazno slamo in kot kaže se te navade še nisi znebil. Sedaj pa, ko sem naredil lep uvod, lahko odgovorim na tvoja vprašanja oziroma bom malo pojasnil določene stvari, ki ti niso jasne. Kljub temu, da si eden izmed najbol informiranih ljudi na svetu, te še vedno dostikrat zmatrajo čisto preprosta dejstva. Namigi glede BMW Makoma prvenstva so brezpomenski, uporabnik @AliBuggy je s svojim vprašanjem sprožil plaz nepotrebnih zarot, ki bi se naj dogajale in kot pravi slovenski narod so nekateri zabevskali kot ovčice. Verjamejo prvo stvar, ki jo preberejo brez da bi se vprašali če je sploh kaj smisla v tem. Edini, ki je zares grozil z izstopom iz prvenstva je @mancSLO, ampak on je podoben patron kot ti in sta skupaj prav lep par, ko se gre za nepravice in resnico in seveda najpomembneje, tisto kar hočeta vidva. Da še povem zakaj je to larifari. Prvenstvo je na polivici, kar pomeni, da je upad dirkačev normalen, eni zgubijo voljo (Bonča je že prejšnjo sezono odstopil), ostali so pač normalne odjave. Tudi lani se je vozilo na vmesnih dirkah in proti koncu okoli 15 ljudi. Tako, da je statistika dokaj podobna kot vsa predhodnja leta, še iz časov WTCC prevenstv in podobno. Sedaj pa k tistemu, kar te zares mori, tvojo ranjeno dušo. To, da sem ti rekel da imaš židosvki priimek sem naredil iz provokacije, ker si me vprašal če zveniš ko da imaš madžarski priimek, kar je užalilo moja čustva, saj imam veliko madžarskih prijateljev in se mi je način kako si napisal zdel poniževalen do madžarov. Avatar sem spremenil, ker se more bogi admin med počitnicami ukvarjati s tvojimi čustvenimi nihanji in sem mu naredil vsaj to uslugo, da ima mir glede tega. Tvoj stavek, da se tvoj dan začne in konča s tem portalom me je res nasmejal, človek božji, preberi še parkrat kaj si napisal in se malo zamisli. Če je res to kar trdiš, da imaš družino in vse, čeprav ti ne verjamem niti besede, ko govoriš o tem, bi bilo čas malo spremeniti prioritete. Če zapustiš portal pravtako ne bo nobene škode, več mirnih dni, to pa ja. Grožnje z donacijo so odveč, večina nas ima službe in lahko doniramo če bo primankljaj. Če pa ne bo uporabnikov pa se stvar zapre in se odpre GTA ONLINE forum naprimer, kot je že bila ideja v vodstvu. In ne, chat ni javen, ker ga ne more vidit kar vsak, prvo kot prvo moreš bit registriran, potem pa je potreben še status donatorja, da lahko vidiš kaj se piše. Torej ni javno dostopen, ker more admin odobrit tvoj status. Javnega opravičila od mene dobil ne boš, lahko ti rečem samo. Lahko ti dam samo nasvet, postani moški, svoja čustva rešuj doma in hkrati priporočam še obisk psihologa če ti z lastnimi metodami tega ne uspe. Lep pozdrav. Benjamin: Ti čakaš javno opravičilo od selčana? LOL Selčan: Sej dokler trollaš ni problem, ampak ko človeku, k veš da ne bo šteku fore rečeš žid, nisi več troll, ampak pi***... Pač pošteki, da za razumet tvoj humor moreš bit na net ful cajta... Marjan: https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll tip si svoje objave lajka... a misleš da je resn? P.S. ne ga hranit, k je lih s kilami dol pršu 2 Link to post
Lojzze 196 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 Mir farani!!!! Radi se imejmo! Ne se pošiljat v 3 pisane marjetice in podobno. Se strinjam,namerno trollanje je totaln faknšit,prav tako pa izvajanje diktature s strani vodstva ko se mnenja na forumu razlikujejo od njihovih.Kar se pa opravičil tiče pa suck it up!! kaj smo mulci v mali šoli al smo folk odprtih glav ki šera skupne interese? Faknduš no Sluvenci smo,ne cajhnamo,furamo autote karseda PuniM!! Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 31, 2016 Share Napisano January 31, 2016 Pred 12 urami , 57X je napisal: A ni to un iz burleske? Čaplinov Čarli? Tazgorni je Čarli, na profilni semizdi da je pa Olio iz Stan in Olio. 1 Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 31, 2016 Share Napisano January 31, 2016 Vzeto na znanje in v preiskovanje. V naslednjih dneh sporočim morebitne sankcije. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 2, 2016 Share Napisano February 2, 2016 @zamex23 si je prislužil enomesečni odvzem statusa moderatorja + onemogočeno pisanje na forum za 1 teden. Tako obnašanje ne sodi na ta forum, standardi obnašanja osebja pa bi morali biti še toliko višji. 2 Link to post
Recommended Posts