Skoči na vsebino

GT3 @ Daytona 2007 Road || 06.02.2016

markop

Recommended Posts

• Odgovori 74
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Potek 6.2.2016 19:30 - Trening (60 min) 20:30 - Kvalifikacije (20 min) 20:50 - Dirka (40 min) Server: slo-racing.com FUN Geslo: sloracingir Odpravljamo se na "the su

Te čase postavljate na Daytona 2007 circa ali na tej,ki sedaj dirkajo? Bom potem poskusil z Cady-em.  

He, he, tako pač je. Interesa je malo in bo tako tudi ostalo. Preveč je teh vozačin na razpolago.  Colak je globoko v PRO/WC skoncentriran z F1, tako da dvomim v njegovo prisotnost. Paps je zadnjo (ur

Posted Images

Ja definitivno je to problem. Da bi bili skupaj bi morali biti vsi nad 2000IR da bi se pol pri 2 splitih znašli skupaj (RUF, caddilac, IMSA,...). Pri 3 splitih (GT3, skip barber) je že malo vprašanje kako bi se izšlo.

Ja, za 06.02.2016 nas je 5 prijavljenih, za kar nima smisla serverja delat. Za open varijanto je pa treba pogledati, kaj se  trenutno največ trenira. Daytona je bila v zadnjem času sicer kar aktualna, sedaj pa, ko je Rolex mimo, pa ne vem...

GT3 je ta teden v Bathrustu. Samo to pomeni da bi večina slo-racing uporabnikov morala kupiti stezo in dvomim, da jo bo samo za neki FUN event. Razumljivo.

Skip je v Zandy, kar pomeni nakup proge in avta, spet no-go.

RUF je v motegiju, ista zgodba.

Je pa Cadillac v Summit Pointu. Zanimiva kombinacija in prava preizkušnja potrpežljivosti. Oboje free.

Pred 1 uro , MarkoP je napisal:

Jutri se odločimo. Nerad spreminjam....

Mogoče s kako Mazdico :)  To imamo vsi :D  Gremo v Fix.setup, da se ne rabimo hecat z nastavitvami in gasa. Spet samo predlog. Jaz bom vozil, kar boste določili :) Čeprav bi se osredotočil bolj na GT3 področje, ker sem avtov že nekako navajen,..pa tudi za to, ker mi ni do menjavanja dirkalnikov. Kakorkoli, zaradi ene dirke, ne bo nič narobe. :) Samo javno izražam mnenje :D

Tako je. Nič zato. Proga je bila po mojem mnenju zanimivo zastavljena, ker je velik efekt "drafta" in se je težko odlepiti od zasledovalcev. Bomo še kej poskusili v prihodnje. Sicer je pa zadaj 991 cup na AC. pCars bi is nabavil iz firbca, ko bo kašna super akcija. Drugače pa iRacing all the way zame.

Joj, če se da, ti pCars šenkam. Raje AC dlc3 kupi [ok]. Pa 911 je spet aktualen. Škoda, da se slovenski mod tule na slo-racing ni prijel (tudi modarji niso bili kaj za sodelovanje z nami, kot vem). EGT npr je 4€. Ampak OK. 911 je 3€...

Uredil - mancSLO