Skoči na vsebino

GT3 @ Daytona 2007 Road || 06.02.2016

markop

Recommended Posts

Pred 2 urama , Danjel T. je napisal:

Ni interesa? Ja ne bomo v štirih vozli.... :|:)

Ja, 25 jih bo tule na slo-racing težko. Bodo organizatorji, kot @skopusnik npr. zadevo v koledar fliknili, pa še mali reklame, pa bo. Itak bo Marko na ir. forumu povabil še ostale...

• Odgovori 74
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Potek 6.2.2016 19:30 - Trening (60 min) 20:30 - Kvalifikacije (20 min) 20:50 - Dirka (40 min) Server: slo-racing.com FUN Geslo: sloracingir Odpravljamo se na "the su

Te čase postavljate na Daytona 2007 circa ali na tej,ki sedaj dirkajo? Bom potem poskusil z Cady-em.  

He, he, tako pač je. Interesa je malo in bo tako tudi ostalo. Preveč je teh vozačin na razpolago.  Colak je globoko v PRO/WC skoncentriran z F1, tako da dvomim v njegovo prisotnost. Paps je zadnjo (ur

Posted Images

GT3 avtom se v IR menda ne da nastavljat prestavna razmerja, ker je menda to omejeno bodisi z samo Blancpain serijo bodisi z samo GT3 veerzijo dirkalnika. Bojda so razlogi v omenjevanju stroškov. Zgolj v info....

On 17. 1. 2016 at 22:45, mancSLO je napisal:

Imaš Daytona road day/night in Daytona 2007 ki je samo podnevi.

Če grem jaz na testing in izberem Daytona circa 2007 nimam možnosti izbirati ali bi rad treniral nočno. V čem je to finta? Ali moram kupiti nočno,ali je morda povezano z licenco,iRatingom?

pred 54 minutami, mancSLO je napisal:

Ko bo tole mimo pa jaz postavim eno Hockenheim GP.(jo imamo najmanj trije iz sloracing sedaj, ko siliciju deluje8)). Menda me bo tam feb- mar že kaj zagrabl.

Uff, kje sem pa to našel. Nurburgring GP sem mislil. Saj če bi nas bilo 10 in bi vsak letno reskiral 10-15€, bi lahko postavili 100 eventov, tako da iz tega stališča ni tolk panike. Samo kje Hockenheim GP dobit, hehe...