markop 702 Napisano August 16, 2018 Share Napisano August 16, 2018 @mancSLO: Ker je @edgeslo napisal bo kar drzalo. Sploh pri cavallinu je to izrazito. Z damperji se poigraj, kar pomaga zadeva. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano August 16, 2018 Share Napisano August 16, 2018 Prekmalu (na robniku, v apexu) je bremzal in zarad avta spredaj prepozno reagiral na rotacijo. To je sicer klasična napaka v tem ovinku, sploh, ker so avti ponavadi v lemansu z zelo low-drag setupi. Najlažje se temu izogneš tako, da se naučiš zavirat šele, ko se proga zravna Pa še hitr si posledično. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 16, 2018 Share Napisano August 16, 2018 (urejeno) Na videu se vidi, da na robniku nisem bremzal, zato sem spraševal, kje je fora. Lift off in pa kot sem spet pogledal: oni pred mano je v to šikano prišel za polovico avta bolj od zunaj. Posledično je v šikano uletel naravnost, jaz pa ne. Kot je g. @zamex23 nekoč dejal: pre malo izkoriščaš širino steze... @markop: z damperji se za mene igrajo na VRS, ker nimam časa 😋 Uredil August 16, 2018 - mancSLO Citiraj Link to post
markop 702 Napisano August 16, 2018 Share Napisano August 16, 2018 Se strinjam. Damperji so tudi zame taboo in bolj kot ne neko predvidevanje. Sem pa ponovno pogledal posnetek. Ni lift-off problem, vsaj ne zgleda tako. Si bil v coastingu že nekaj časa, ko se ti je to zgodilo. Si se pa igral z bremzanjem in lahko, da so zadnje gume zgubile oprijem, kot posledica nestabilnosti. Že en lep čas ne vozim, mogoče moje komentarje bolj z rezervo. Kar je Gašper povedal zna držat. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano August 16, 2018 Share Napisano August 16, 2018 @mancSLO lani sem naredil 10 analiz endurance dirk za Troyan Donut Automotive, tko, da mam mal poklicne deformacije in si ne morem pomagat, da ne pokomentiram. nič slabo namernega tle si bremzal direkt na robniku, v apexu, z zarotiranim volanom, pri hitrosti 232 km/h. Na tej točki (na ravnem) pa je zaviral tvoj nasprotnik se mi ne da iskat (stari replayi v starih buildih rF2), da bi vam pokazal kje je Terzić tle bremzal 🙈 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 16, 2018 Share Napisano August 16, 2018 (urejeno) Zaviral na polno "bi" tudi jaz tam kot oni pred mano. Pa mi v tem krogu ni bilo treba 😎. Ja, tale štrec po bremzi je bil usoden: @markop, časovno je povsod kriza. Kak oval, pa kak 24h event v iRacingu, kjer smo luštna škvadra in ni prepogosto. Le Mans serijo pa čisto za trening pred 24h, da me sploh še gledajo. Steam je kar odstranjen z diska, da ne moti. Morda me ACC ali pa GTR3 premami... Uredil August 16, 2018 - mancSLO Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 18, 2018 Share Napisano August 18, 2018 (urejeno) http://www.racespot.tv/timing/ Uredil August 18, 2018 - mancSLO Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano August 19, 2018 Share Napisano August 19, 2018 http://www.racespot.tv/timing/ 1 Citiraj Link to post
anzee3 13 Napisano August 25, 2018 Share Napisano August 25, 2018 Mal tišanja na Daytoni 3 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 13, 2018 Share Napisano October 13, 2018 Sem mal sprobaval kakšno največjo kvaliteto lahko dam da mi sim še normalno teče... No, tole je najboljše kar lahko Full screen je kar cool.. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 14, 2018 Share Napisano October 14, 2018 Danes pa še twitch z istim obs nastavitvami... Drugače pa kar cool dirka, še bolj bi pa bila če nebi zaj... Za check kvalitete je potrebno pogledat na full screen Watch Test1 from sloedge on www.twitch.tv Citiraj Link to post
Recommended Posts