edgeslo 1 162 Napisano December 1, 2018 Share Napisano December 1, 2018 Sem videl na iR... ta posnetek bo za spomin kako je skybox zgledal Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 1, 2018 Share Napisano December 1, 2018 Čedalje bolj dodelano je tole ... Res dobr zgleda. In ne samo izgled - tudi vpliv na vožnjo. Kapo dol! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 1, 2018 Share Napisano December 1, 2018 Bomo videl v Torek, zgleda dober, kaj naj bi se vse dogajalo med tranzicijo je tud cool za slišat. Zdaj pa sam, da bo še v praksi tako delal.Pa upam, da ne bo prevelik frame rate killer Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 2, 2018 Share Napisano December 2, 2018 @mancSLO: Kaj točno je ta proga? Je to bolj Road varianta al jo nascar zadeve tudi peljejo ? In, ali ni Charlotte v IR že imel road progo? Tale zvok... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 2, 2018 Share Napisano December 2, 2018 Na tej progi je bila letos official Nascar dirka. 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano December 3, 2018 Share Napisano December 3, 2018 Zanimiv video material A je kje kak posnetek v trdi temi? Zanima me, kako delujejo luči? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 3, 2018 Share Napisano December 3, 2018 Nisem še zasledil. Bo zanimivo za videt. Včeraj so dali še en posnetef FR3.5. Zvok, zvok.... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 3, 2018 Share Napisano December 3, 2018 Pred 4 urami , 57X je napisal: Zanimiv video material A je kje kak posnetek v trdi temi? Zanima me, kako delujejo luči? Bomo jutri vse iz prve roke videl, ponoči edino kar se ve je, da zvezd še ne bo.... pa tud če jih ni kar se mene tiče... Sicer pa bo najbrž jutri na youtube in twitch zelo velik live stream-ov , ki bodo kazali nov build.. Vsaj ponavadi je tako 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano December 3, 2018 Share Napisano December 3, 2018 Kul, bom spremljal mal Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 4, 2018 Share Napisano December 4, 2018 (urejeno) Uredil December 4, 2018 - markop 2 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano December 5, 2018 Share Napisano December 5, 2018 Naj bo nekdo faca in posname krog v trdi temi na Nordschleife oz na eni izmed prog, ki ni osvetljena z umetno svetlobo - reflektorji. Zanima me jakost luči oz njihova efektivnost v trdi temi. Na posnetku iz lemansa se težko oceni, ker je vseeno nekaj luči na vsake kvatre. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 5, 2018 Share Napisano December 5, 2018 Here you go: 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano December 5, 2018 Share Napisano December 5, 2018 thx. Takole čez palec bi si upal trdit, da uporabljajo podobno rešitev, kot Reiza v Automobilisti. Okolica je nerealno osvetljena (kjer ni reflektorjev), sicer bi bila efektivnost luči zelo slaba. Pri AMS je vzrok limitacija grafičnega pogona. Verjetno gre pri iR tudi (in predvsem) za kompromis zaradi performance dropa, ki ga zahteva pravilna simulacija "darknessa" v navezi z osvetljevanjem prednjih luči. Zanimivo bi bilo videti, kakšna je vidljivost, če bi ugasnil luči med vožnjo. Misliš, da bi bila čista tema? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano December 5, 2018 Share Napisano December 5, 2018 Objekte bodo popravil v prvem patch-u (baje še ta teden), kjer naj bi objekti ob stezi in tribune zgubile na svetlosti,zdaj se jih res mal od predaleč vidi.. Odgovor iR staff-a na iR forumu 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts