Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 5, 2016 Share Napisano June 5, 2016 Ker smo simracerji, jaz pač predvidevam, da je poznavanje proge predpogoj za dirko ali debato, sploh če govorimo o 24h šlajfe. Zato so mi taki bavbav komentarji malce smešni. In se strinjam, šlajfa je res šlajfa, ampak targi po zahtevnosti seže glih nekje do kolen, torej samo stvar perspektive Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 5, 2016 Share Napisano June 5, 2016 Malo mešate dirkališa pa turistične razgledne trase. Verjetno mora biti debela koža za takšne preizkušnje. Že na mojih 2- 4 urnih preizkušnjah doživiš marsikaj. Pač človeški faktor, hardweare, omrežje, pa še kaj. Jaz osebno se šlajfe nebi podstopil kar tako. 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 6, 2016 Share Napisano June 6, 2016 (urejeno) Nimam in nimam sreče z Philip Islandom. Tempo imam za nekje ~P5 v drugem splitu. Ob letečem štartu se je avto pred mano zavrtel. Nimam pojma kako mu je to uspelo. Mogoče malo preveč treme in je prehitro stopil na plin potem, ko je malo zamudil. Skratka jaz sem se odpeljal mimo in dobil stop'n'go za 3s zaradi prehitevanja pod rumeni zastavami. Kaj pa naj bi tam drugega naredil ? Če bi se ustavil bi bila katastrofa za mano. Malo diši po IR bugu tukaj. Uredil June 6, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 7, 2016 Share Napisano June 7, 2016 (urejeno) Jaz sem si tudi rekel, da 1° kar bom naredil, da grem pogledat, če je kje tribute to Senna. On pa isto @mancSLO: Neki ste pa tudi na oval sceni dobili. Nek nov avto in digital dash, če se ne motim. Pa SouthBoston so obnovili zgleda. Uredil June 7, 2016 - MarkoP Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 7, 2016 Share Napisano June 7, 2016 Avto ni nov, ker ga vozim že celo sezono. Se bo pa treba na digital dash navadit, ja . Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 7, 2016 Share Napisano June 7, 2016 Za tole pa rabiš res že kaj vedeti: 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 7, 2016 Share Napisano June 7, 2016 (urejeno) Autodromo Nazionale Monza Uredil June 8, 2016 - mancSLO 3 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 8, 2016 Share Napisano June 8, 2016 (urejeno) Majhen demo kako izgleda, če avti na stezo nanesejo prah, kamenje,... Dejansko tega par krogov prej ni bilo in se je tudi kasneje sčistilo. Opazoval sem tudi posnetek iz perspektive kolesa in se vse skupaj lepi na gumo. Okoli leti 3D kamenje. Steve Mayers: This might have been easy to skip by in the release notes but this was a HUMONGOUS project. This is a fundamental change in this code base and is the first step in some awesome features in the future. Richard Jobling really is a warrior for sticking with this project because I am sure at times it seemed like it was impossible. Steve Uredil June 8, 2016 - MarkoP 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano June 8, 2016 Share Napisano June 8, 2016 Nekaj jim sicer še ne dela 100% glede te umazanije in včasih se preveč umaže. Po moej bo patch ta teden. Upam, da ne izklopijo. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 9, 2016 Share Napisano June 9, 2016 Ma kdo bo pa te ovale vozil . Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 10, 2016 Share Napisano June 10, 2016 Jaz tudi tako pravim Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 10, 2016 Share Napisano June 10, 2016 Ja, zvok zgoraj se lahko primerja. Grafika je v IR bolj čista, manjka pa nekaj tribun proti AC. Moram pogledat, če imam na full. Citiraj Link to post
Recommended Posts