silicijeva dolina 1 254 Napisano September 30, 2017 Share Napisano September 30, 2017 Top zadeva @baty Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano September 30, 2017 Share Napisano September 30, 2017 Baty eno uprašanje . Ker vidim da uporabljava isti quick release . Kaj tudi ti čutiš rahel "luft" med zobniki ? Jaz ga in je malce moteč oz povzroča nepotreben ropot pri lažjem F1 volanu , pri težjem obroču pa lahko pride celo do resonacije ki je zelo glasna . Kako si zadevo rešil ? LP Goran Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano September 30, 2017 Share Napisano September 30, 2017 pred 54 minutami, ingange je napisal: Baty eno uprašanje . Ker vidim da uporabljava isti quick release . Kaj tudi ti čutiš rahel "luft" med zobniki ? Jaz ga in je malce moteč oz povzroča nepotreben ropot pri lažjem F1 volanu , pri težjem obroču pa lahko pride celo do resonacije ki je zelo glasna . Kako si zadevo rešil ? LP Goran Ej Jaz sem imel isti release in je bilo moteče za pop...... zaradi tistega lufta. Znebit pomoje se ga ne da, ker sem probal vse načine razen varjenja. Drugače sem šel na plastične 3D print. Baty top poštimano. Prinesi wheel mimo,da popravimo. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano September 30, 2017 Avtor Share Napisano September 30, 2017 Ma pri meni ni nobenega lufta.....zaenkrat..hehe....Je pa res, da je to najcenejša varjanta(kitajska roba),tako da zaradi brutalne sile tega volala se zna sčasoma zrahljat okol robnikov. PA tud če žačne kaj piskat....imam slušalke Občutki so pa fenomenalni....... Ko s trezno glavo razmišljam....je res predrago, ma ko ga primem v roke in začutim vso njegovo čutnost in trdnost , ne obžalujem niti centa. Ta zima bo najlepša dosedaj IN g25 sem lepo predelal, volan + sekvečni menjalnik , vezje pa lepo dal v škatlo.Edino elastike bom moral zamenjat z majhnimi vzmetmi tako na volanu kot tudi na menjalniku. ps....ja ramok, en dan pridm mimo, da uredimo tiste +ponorele+ gumbe. 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 1, 2017 Share Napisano October 1, 2017 A si ga od Tomota kupil? Veliko užitkov, DD je top! Citiraj Link to post
Popular Post baty 484 Napisano November 16, 2018 Avtor Popular Post Share Napisano November 16, 2018 Evo mene ...kje ste vsi?..hehe... Počasi sem si štimal sobco za vr zadeve,predvsem pa uredil simulator in pa...... Predelal g25 menjalnik in dodal ramokovo ročno.Vse skupaj se pa dvigne,da lahko dam joystick za letenje al pa ročni menjalnik,ki je pritrjen na sedež. menjava za oculus dk2 samsung odyssey😍 Na kratko...veliko boljše...uživam kot otrok z liziko.....ma.... Recimo 2x 4k oled, 200stopinj vidljivost ,brez sde-ja in pa grafična 1500€ čez tri leta hehe Probal sem tud reys tekmovanje assetto corsa na simulatorju,Ma ni me navdušilo prav nič. Prvo je blo to,da je bil volan naštiman na 180 stopinj.Arkadno za vozit +brez poškodb in kazni....ta buljši so kar po ograjah šli skoz ovinke...katastofa. Pa tud pri gibanju simulatorja ni blo tapravga filinga......Ma ja no .Za novince nepozabna iskušnja,Zame žal 6 min vrženih stran Oziroma ne.Saj tako vem da mam doma res dobro poštiman simulator😋 Sori za kakovost slik😪 Vive la virtuelle réalité 11 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano November 16, 2018 Share Napisano November 16, 2018 jealous lep sim rig, za moj okus ti fali edino en 27 inch 144hz gsync display. Ko voziš na VR, kako zavraga zadaneš gumbe? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 16, 2018 Share Napisano November 16, 2018 (urejeno) Hoj @baty Dizel. še neki migamo: Uredil November 16, 2018 - mancSLO 2 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 16, 2018 Share Napisano November 16, 2018 (urejeno) a to si preraslo otrosko sobo za simroom uporabil, zgoraj na steni se mi zdi da vidim nekaj kar nakazuje na to. Otroci zrastejo in grejo, pa imamo spet cas zase Uredil November 16, 2018 - AliBuggy 1 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano November 16, 2018 Avtor Share Napisano November 16, 2018 Hehe ali... jih morm še nrdit....ma itak bi ga -jih dal na kaščo😁😁... Ja manc,sm vidu u drugi temi....dizel team for ever hehe..... Saj se navadiš Alkoro....na monitor pa nikoli več....vr je drug svet,druga dimenzija. Že z DK2jem k naj bi bil slab,sem preigral-prevozil nešteto ur. Edino,par mesecev nayaj sem spet upalil moj stari ps3 in naložil cod4 in sedaj spet igram pozno zvečer multy na tv kašno urco. ...................................................................................................................................................................................................... Več al manj vozim samo AC,ker je vrhunsko optimiziran za vr...dela gladko in se lepo vidi,pa še simulator dela fantastično in bp.Pravijo da je tud iracing na istem nivoju...sam košta. Za drugo pa so problemi z optimizacijo na vr-ju.Dirt rally pa žal ne dela na wmr. Ma itak sedaj ne rabim druzga.Urca in še kaj za AC,pa kak dan še kaj poletim.....AEROFLY je dobr za vr. Aja to sem še naročil,ker sem mali psihopat...samo ful že zamujajo. klik 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 17, 2018 Share Napisano November 17, 2018 (urejeno) tko ti bom reku...bolj si cuden boljse bos cez prisel, ker bos puriste zmedel. To zivljenje ki ga imas na voljo je teba zaciniti s cimvec izkusnjami, ce je le moznost. Pa kot je ze stara mama govorila vse v merah normale Podpiram tole tvojo idejo in jo bom spremljal, ker mi je zelo zanimiva, Respect! Uredil November 17, 2018 - AliBuggy Citiraj Link to post
Recommended Posts