lenartpapez 0 Napisano January 15, 2016 Share Napisano January 15, 2016 (urejeno) Noro. Samo še Oculus nakoncu nabaviš namesto monitorjev/projektorja, pa bo res true true immersion. Uredil January 15, 2016 - lenartpapez Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano January 17, 2016 Share Napisano January 17, 2016 @baty OK bom probal.Drugače pa dam kar v tuning center (capture MIN-MAX) bi moglo samo nastavit. SEm pa učera probal pCars in mle kar urilo od smeha je delovalo kontra (bremza pa gas) naprej nazaj , Nevem zakaj AC dela normalno. Citiraj Link to post
baty 484 Napisano January 21, 2016 Avtor Share Napisano January 21, 2016 (urejeno) Že čutim vonj po zasmojeni plastiki Drugi teden pa testiranja z motorčki,oz.kr glavno testiranje z igro. Tako nekako bi rad,da bi delovalo. ISTI TIP dva posta nazaj. Če motorkči ne bodo zmožni tega premikanja,oz.ne bodo zdržali dolgo(plastični zobniki)bo pač treba it na kaj dražjega.samo je cena za en motorček že okol 70-100€ eheheh Uredil January 21, 2016 - baty 1 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano February 6, 2016 Avtor Share Napisano February 6, 2016 (urejeno) Evo mene.Kar veliko zajebancije,da bi se potenciometra razumela z motorčki.Rabil kr nekaj časa,da sem razumel program ardiuna,same nastavitve ,pa sam program simtools mi je tud vzel nekaj živcev. Sem kar na dobri poti sedaj.Testiram ne da bi bil povezan s stolom,ker je bilo kr nekaj spodrsljajev in bi se lahko sve skupaj zvilo pa pretrgalo(so dobro svetovali) Z miško levo-desno ročno testiral gor dol delovanje motorčkov.Končno to deluje ZDAJ POČASI PA RES TESTIRAT SAMO IGRO,in če bo"simulacija"uspela,sledi povezat motorčke s stolom,povezat mene na stol in upat da zdrži hehe Uredil February 6, 2016 - baty 4 Citiraj Link to post
Popular Post baty 484 Napisano March 10, 2017 Avtor Popular Post Share Napisano March 10, 2017 (urejeno) Žal kot sam svoj mojster nisem uspel.LFS sem takrat uspel zalafat,in tisti dan se je premikalo......in to je bilo tud use.Probal dat ene šušte(vzmeti) spodaj,pa mi je leseni podstavk na pol prelomilo.To poštimal,pa mina ardiunotu žička spet odklopla in spet so potencimetri ponoreli in vse polomili.(preveč napak v elektroniki.....sem zelo površen-neučakan......in to je tud bil največi problem) Tako da sem projekt diy simulatorja po več mesecih nedelovanja tud prekinil.......hvala bogu Ker pa brez tistega ne gre....brez nove tv pa ja......sem nabavil v italiji to svar Narejeno isto.Je prav firma in proizvaja vse zivo za simulatorje.Simulator Giantruck Dela fantastično,par korekcij v samih nastavitvih gibanja sem naredil in to je to...... Uporabljam tudi simvibe z temi poceni basšejkerji.Zaenkrat mam pod stopali in pod volanom,ma pod volanom ni filinga in bom odstranil.Dal bom na menjalnik,druge 4 pa okol rušta od sedeža....... Menjalnik in pa ročke za letet moram še montirat.... Pas tudi moram še malo boljš poštimat,ker se mi zapne previsoko Assetto corsa- Nordslaife-Ferrari 312T-POEZIJA še filmčk od dirta.....prideš zjeban že po 3 minutah...... Najboljši filing je ko skočiš in vse obstane za par destink,ko pa pristaneš te prelomi na pol od filinga....za popizdit dobro ojeahhhhhhhhhh PS....STOPALKE V3 že en lep čas mi ne delujejo....par dni nazaj končno probal na drugem pcju..in ne delujejeo.....tako da bo treba gor poklicat... NČ.....zdaj še šparat za direkt drajv volan..........pa nato še čakat na vr 4k ...pa nato še..............ni konca ne kraja Ja filmčki od prvenstva bodo,,,,,tam enkrat pozimi hehe..še sonce je prišlo vn..tle v brdih je že 20 stopinj Uredil March 10, 2017 - baty 10 Citiraj Link to post
mihagapiha 45 Napisano March 10, 2017 Share Napisano March 10, 2017 Baty, mene zanima kaksen cenovni rang je tale gibajoci sedez in kako je tole primerljivo (ce ves?) z Nextlevel, za katere sem slisal da so kul (pa ne vem ce so res...). Se pa vse tele zadeve zacnejo nekje pri 1.5k EUR pa navzgor... Druga stvar ki me zanima je pa VR; o tem sem samo veliko bral, preizkusil pa le carboard + samsung gearVR; ampak ze na tem delu se mi zdi da zna biti "game changer". Kaksni so tvoji vtisi, v primerjavi z monitorjem? Sem pred kratkim ze na discordu spraseval glede na clanek ki je bil objavljen na racedepartment-u, pa ni bilo odgovorov. Kaksno graficno imas in koliko FPS dosezes v VR? Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano March 10, 2017 Share Napisano March 10, 2017 E bravo(Bric ) kar lepo dela ta stvar. Ej posluši ki bi lohko pršu jst provt VR kšn dan (malo naših besed)? Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano March 11, 2017 Share Napisano March 11, 2017 Pred 10 urami , Ramok je napisal: E bravo(Bric ) kar lepo dela ta stvar. Ej posluši ki bi lohko pršu jst provt VR kšn dan (malo naših besed)? Ramok, če imaš namen kupit, kar dej. Ne bo ti žal. Občutki so top. Je pa sigurno dobro prej probat, da vidiš kako se telo odziva. Baty, drugače pa TOP Citiraj Link to post
baty 484 Napisano March 11, 2017 Avtor Share Napisano March 11, 2017 (urejeno) Miha.........cena je 700 brez sedeža.,800 s sedežem......+150€ potni stroški.......pride cel ,zložen. pc-spec: asus z170 progaming;cpu-intel 6600k 3.5 Ghz; gpu-asus gtx980ti;ram 2x8 gb ddr4 2800 ssd kingston ...... Imam OCULUS DK2,ki rabi 75 fps(1920-1080)4 leta stara tehnologija......cv1 rabi 90 fps...res.je 2160x1200 Je pa razlika 75 vr al pa 75 fps na monitorju.......ac imam na monitorju preko 200,na vr težko bi prišel prek 100......je pa fix na 75(DK2) Če si mahnjen na super grafiko z monitorja...boš zelo razočaran.....če pa ljubiš filing bit tam v okolju,bit kot v pravem avtu,boš zelo navdušen...... Grafično do enga metra je dih jemajoče.......v daljavi pa se barve ,detalji ,ostrina izgubijo. Ramok....ja kmot.... Danjel......a ti si nabavil vr al si takrat le testiral in je ostalo pri tem Uredil March 11, 2017 - baty 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 11, 2017 Share Napisano March 11, 2017 Uh slabo tole z DK2. Proti CV1 je res šrot po domače povedano. Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano March 11, 2017 Share Napisano March 11, 2017 Pred 5 urami , baty je napisal: Miha.........cena je 700 brez sedeža.,800 s sedežem......+150€ potni stroški.......pride cel ,zložen. pc-spec: asus z170 progaming;cpu-intel 6600k 3.5 Ghz; gpu-asus gtx980ti;ram 2x8 gb ddr4 2800 ssd kingston ...... Imam OCULUS DK2,ki rabi 75 fps(1920-1080)4 leta stara tehnologija......cv1 rabi 90 fps...res.je 2160x1200 Je pa razlika 75 vr al pa 75 fps na monitorju.......ac imam na monitorju preko 200,na vr težko bi prišel prek 100......je pa fix na 75(DK2) Če si mahnjen na super grafiko z monitorja...boš zelo razočaran.....če pa ljubiš filing bit tam v okolju,bit kot v pravem avtu,boš zelo navdušen...... Grafično do enga metra je dih jemajoče.......v daljavi pa se barve ,detalji ,ostrina izgubijo. Ramok....ja kmot.... Danjel......a ti si nabavil vr al si takrat le testiral in je ostalo pri tem Žal, je ostalo le pri testiranju. Rad bi prej OSW nabavil. Je pa, kot je napisal Tomaž, med DK2 in CV1 je res velika razlika. Ostaja pa isti problem ostrine na daljavi. Citiraj Link to post
Popular Post baty 484 Napisano June 8, 2017 Avtor Popular Post Share Napisano June 8, 2017 Tko nekako to zgleda zdaj....... Simvibe z poceni basšerkerji sem dal pod sedež in stopalke..... Stopalke v3 so na popravilu Uglavnem se ubadam z piljenjem filinga na simulatorju!)Zaenkreat le z dirkačami......mam pa še ene tri štiri letalske vesoljske za poštimat.....kar jebeno hehe Več al manj vozim krog po šlajfi in tisti 2meterski robniki so ubijalski Je pa zelo prisoten strah filing in to je zaaaaaakon občutek. Tudi ta ai veliko pripomore k samemu vzdušju...in pa crewchief je tud zakon...še posebej ko voziš dirko z več krogi..... Eko en video kako se nedeljsko furam 11 Citiraj Link to post
Popular Post baty 484 Napisano September 30, 2017 Avtor Popular Post Share Napisano September 30, 2017 Moja Mici je končno doma Grobnik gokart125shifter assetto corsa osw meglič oculus vr diy buttkicker 2 dof mot.simulator NAJBOLJŠI FILING V TEH MOJIH 30 LETIH VIRTUALNEGA DIRKANJA 10 Citiraj Link to post
baty 484 Napisano September 30, 2017 Avtor Share Napisano September 30, 2017 In hvala ramoku za menjalnik/ročno in seveda za super narejen ferrari volan----porsche je šel na menjalnik Citiraj Link to post
Recommended Posts