Danjel T. 280 Napisano January 6, 2016 Share Napisano January 6, 2016 No, par dni nazaj sem uspel kupiti polo WRC dirkalnik..... Malo sem testiral proge in skušal odpeljati najbolje kar znam. Zanima me sledeče: ker sem primerjal čase steam prijateljev, sem opazil da so nekateri na isti progi za kar 25 sekund hitrejši. Če odbijem 10 sekund, ker so lahko boljši vozniki, mi ostane še 15 sekund. Ali je ta razlika v nadgrajenem dirkalniku? Ker če je tako, pol je že v štartu nesmiselno tekmovati, v kolikor imaš slabši dirkalnik. Kaj menite? PS: sorry, v napačni temi sem vprašal. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 6, 2016 Avtor Share Napisano January 6, 2016 Na dolgih progah sem jaz ene 40+ sec za vodilnimi na world leaderboardih, pa so isti avti. Nekateri znajo, samo recimo da ti 15 sekund komot nese neupgradan avto. Tekmovati je smiselno, saj se na 150km lahko marsikomu marsikaj zgodi. In ko poči guma, ter potem riskiraš tist replace ali vožnjo do cilja postrani... Niso to krožne dirke ko veš da se nebo nič zgodilo v tistih 10 krogih. 1 Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano January 6, 2016 Share Napisano January 6, 2016 (urejeno) Le si testiral v Custom Event in ne v kakšnem championshipu, si vozil v povsem nadgrajenem dirkalniku, tako da je čas, ki si ga dosegel poč čas, ki si ga trenutno zmožen odpeljati. Postopoma, po več odpeljanih dirkah, se bo tudi čas izboljšal. Nekaj prinesejo potem še dobre nastavitve avtomobila on kmalu se nato lahko približaš top časom ali si povsem na vrhu. Pri meni se dobra nastavitev avta proti default pozna za približno 10 sekund na 6 minutni progi. Uredil January 6, 2016 - Simmoniti 1 Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano January 6, 2016 Share Napisano January 6, 2016 Se mi zdi čudno, da Polo WRC na pol-kilometerski ravnini ne doseže 120kmh . Je pa res, da nastavitev nisem tikal. Bomo videli kje smo na današnji dirki z Minijem Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 6, 2016 Share Napisano January 6, 2016 Quote Se mi zdi čudno, da Polo WRC na pol-kilometerski ravnini ne doseže 120kmh . da nimas ti MPH nastavljen, ker tolk se Mini stisne Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano January 6, 2016 Share Napisano January 6, 2016 Mini62 gre okrog 160 Polo WRC pa tudi precej čez 200 (oboje km/h), kar je precej več kot 120 mph Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano January 6, 2016 Share Napisano January 6, 2016 Pred eno uro, AliBuggy je napisal: da nimas ti MPH nastavljen, ker tolk se Mini stisne pred 57 minutami, Simmoniti je napisal: Mini62 gre okrog 160 Polo WRC pa tudi precej čez 200 (oboje km/h), kar je precej več kot 120 mph Čudno, ker sem naštimal na Km/h. Verjetno sem jaz kaj zašuštral Bom šeenkrat pregledal, preden si naredim ponovno srtamoto Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 6, 2016 Avtor Share Napisano January 6, 2016 Klavrno odvozil. Samo v nemčiji sm pa pihnu. Če vam rata kaka dobra fotka, pa da imate sorazmeroma visoke grafične nastavitve, lahko brez skrbi napopate v to temo kako slikco... se bo objavila potem v novici. Citiraj Link to post
Darjan87 45 Napisano January 7, 2016 Share Napisano January 7, 2016 Pravkar odpeljal mini je preživel in šofer tudi Na prvem stagu rahlo po bankini in nato po ograji a na koncu vse srečno le malo podrsan u cilj. Nato še na finskem en velik moment ko sva z minijem preskočila jark kjer sm mislu da je šla guma a mini je pravi tank in je zdržau vse skoke in flat out odseke. Drugi hpji brez posebnosti samo gas do pwda. PS: Route de Turini Montée kar 5 Slovencev top 15 na svetu z minijem 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 7, 2016 Share Napisano January 7, 2016 Opa dobr si tole zgal...sem sel vceraj mal potrenirat tale moj nesrecni asfalt in default minija pa sem imel kar probleme, tako da upam da ne bom naredil kakega zajebcka. BTW: kako pa vidis celo lestvico za posamezno progo? Citiraj Link to post
Darjan87 45 Napisano January 7, 2016 Share Napisano January 7, 2016 (urejeno) Ko končas stage imaš na dnu ekrana opcije replay, view friends,continue,... Prvo klikneš na view friends nato se ti pokaže še možnost view all. Uredil January 7, 2016 - Darjan87 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 7, 2016 Share Napisano January 7, 2016 super tnx...nisem vedel za to opcijo. Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano January 7, 2016 Share Napisano January 7, 2016 Ste kar resni že na prvi dirki vidim, me zanima kaj bota pokazala Simmoniti in Pawks, ker že Darjan zlo lepo odpeljal Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano January 7, 2016 Share Napisano January 7, 2016 (urejeno) Na default nastavitvah ne kaj dosti. Dvomim, da bom hitrejši od Darjana. Vidim, da njegovi časi niso slabi. Uredil January 7, 2016 - Simmoniti 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 7, 2016 Avtor Share Napisano January 7, 2016 Tud mene zanima kok bojo zagrabl za WRC pozicije. Citiraj Link to post
Recommended Posts