mancSLO 1 945 Napisano January 10, 2016 Share Napisano January 10, 2016 (urejeno) Jaz pa vse okoli sedmega mesta. Q, R1 in R2. Glede na vložek (morda 12 odpeljanih krogov včeraj) pozitivno presenečen. V R1 najprej incident, ko sem bil med dvema čezdalje bolj utesnjen (na koncu že stisnjen). Za mene se je nekako izšlo. Na kar pa nimaš lepšega. Bonča in Selčan za mano kar nekaj krogov. Sem zdržal do konca. P7 itak. V R2 dokaj mirno. Čezdalje večji Murn za mano, ki me je v vstopu v zadnji krog rutinsko pohamsal . Čestitke zmagovalcem in vsem, ki ste končali dirko. Dizel Race Team pred vsem po zaslugi Alena , ki mu gre kapa dol, pridno nabira pike. Ko še Aleš volan poštima... SMO ZRAVEN Uredil January 10, 2016 - mancSLO Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano January 10, 2016 Share Napisano January 10, 2016 (urejeno) Ja lepa dirka ni kaj, tudi server se je izkazal za veliko boljšega od tistega za DTM, sem imel presenetljivo dober ping cca. 45. - V 3. krogu mi ga je nabil na 500+ potem pa spet vse kul. Tko da bo šlo, če bo isti server, hvala organizatorju. V drugi dirki sem sicer moral v boxe zaradi cutov, ampak ni blo zaradi cutov ampak sem kr konkretno šel mal travo kosit pa je vseeno upoštevalo. Glede na to da sem še vedno zadnji in na vsake 3-4 kroge nardim eno pirueto sam s sabo. Sem videl, da sem ene 3-5 sekund počasnejši od elite. Tako, da še par dirk pa malo vadbe, pa bom še jst šel gužvo delat v midfield. Zaenkrat pa se bom zadrževal malo zadaj. Mi je vseeno velik uspeh, da pridem v cilj s celim avtom. Bo treba še malo več vadit in mogoče na zadnjih treh dirkah več ne bom zadnji *Tisti ki ste veliko hitrejši, jaz vem da ste zato vam poskušam bit čim manj v napoto. Tako da kr pogumno mimo mene xD mam jst dovolj dela z avtom in progo zaenkrat. PS: Kje je povzetek dirke, ker se mi zdi da sem na dirki naredil celo 1-2s boljše čase v enem krogu od kvalifikacij, ko sem se za nekom pelal pa mu linijo kopiral xD Čestitke ostalim, pa ne lamat bogega bmweja tolko Uredil January 10, 2016 - m0LN4r Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 11, 2016 Avtor Share Napisano January 11, 2016 Neuradni rezultati! Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano January 11, 2016 Share Napisano January 11, 2016 (urejeno) P: Ne vem kaj se je zgodilo, najbrž so mehaniki dodali še malo kerozina, saj je v primerjavi z ostalimi treningi avto letel kot sneta skera Q: Temu primerna tudi štartna pozicija. V zadnjem poskusu sem imel celo čas za P1 a me je zavrtelo v ovinku pred ciljno ravnino R1: Škoda za nesrečo v T2, ki jo je opisal že Rožič, da se ne bomo ponavljali – res je, da je bila to prva dirka, kjer sem sploh imel realne možnosti, da posežem po stopničkah, ampak ni kaj, se zgodi. Če me ne bi tako odneslo, bi mogoče nesreči celo pobegnil. Padem na 7. mesto, potem zaradi že znanih razlogov mimo Rožiča, nato pa do konca sledenje Aleksandrovu, žal avto ni dopuščal, da bi ga sploh ogrozil. Vseeno vesel, da se je le izšlo in da sem končal malo višje. R2: Nesreča v T1 drugega kroga mi omogoči, da si naberem rahlo prednost pred zasledovalci, žal ne za dolgo, saj je bil za mano prvi v vrsti Glavač. V L5 smo skupaj Koderman in Glavač, kjer v T2 z veliko sreče prehitim Kodermana - lepo si odpeljal po zunanji, ker bi drugače bil dive z moje strani, sem zamudil break . To seveda izkoristi Glavač in že smo se iz T2 odpeljali trije vštric Do cilja sledi podoben scenarij, kakor v R1, lov za Glavačem, a večerje na mizi ni bilo, tako da zadovoljen s P5. Čestitke vsem! P.S. @Matjaž Murn, kdaj lahko pričakujemo rezultate Overtaking ter Poleposition Cup-a? Uredil January 11, 2016 - bofu 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 11, 2016 Avtor Share Napisano January 11, 2016 Objavim skupaj s točkovanjem za to dirko - torej, ko sodniška ekipa obdela vse prijavljene incidente. 1 Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano January 11, 2016 Share Napisano January 11, 2016 lol, ta statisstika je res huda. Zanimivo gledam R1 krogi povprecnookol .54 .55 gledam R2 krogi okol t.51 trije high .49 in dva high .48. Na Q pa .50 med.A je na R2 tolk vec gripa al sm jest cuden ;) Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano January 11, 2016 Share Napisano January 11, 2016 V glavnem po dolgem casu sm se zopet pridruzil dirkam.glede na to da volana nism vrtel ze kar nekaj casa,in da progo poznam do metra natancno ni bila slabi cas Q 01:48.6610 ce bi le imel vec kilometrine v samem bmv-ju bi bilo lahko bolje..Ko potegnem crto cez vse skupaj sm najbolj vesel da je igra mi delovala tekoce od PQ Zandvoort-a k sm nazadnje dirkal mi je zadeva lagala nenormalni ping,zato tudi nism imel neke volje.Sedaj ne vem ali je bila igra bugana ali kaj drugega dvomim da so mi v tem casu kej popravili z internetno povezavo. Prvo kot prvo bi se rad opravicil Fabjanu za 2 neljuba dogodka,prvo mi je malo zadek odnesel drugo pa je bila moja nestrpnost,ker sm videl da sm v onemu ovinku nekak najmocnejsi pri zaviranju(nadoknadim nekaj zaostanka cez celotno progo) Imela sva z enim se neke lepe borbe ko koncu cilne ravnine mislim da je bil panger ali molnar ne vem kdo je bil samo lepe borbe bile Glede na to da sm v vsaki dirki dobil voznjo skozi boxov pa da nism bil zadni v obeh dirkah mi je kar ok samo se nekaj onega pravega obcutka dobim pa bom letel setup je bil pa defoult nc nism spreminjal ker sm sel v dirke z drugim namenom da vidim ce mi asseto corsa dela normalno ali se kar pinga in freezne. Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano January 11, 2016 Share Napisano January 11, 2016 2 hours ago, m0LN4r said: lol, ta statisstika je res huda. Zanimivo gledam R1 krogi povprecnookol .54 .55 gledam R2 krogi okol t.51 trije high .49 in dva high .48. Na Q pa .50 med.A je na R2 tolk vec gripa al sm jest cuden Je res je velika razlika med svežo progo in tisto ki ima že gumo gor . Ko sem se jaz pripravljal na to dirko sem imel cca 4 sec razlike med 100%in vročim vremenom ter 90% in defoult vremenom . Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 11, 2016 Avtor Share Napisano January 11, 2016 Tokrat mi je uspelo priti celo na practice, kjer sem takoj videl, da nad rezultati ne bom najbolj navdušen. Nekako celoten practice sem se vrtel okoli P10-15, nikakor mi ni uspelo dobrega kroga odpeljat. Čisto v zadnjem krogu mi je nekako uspelo peljat 1.47.7x, nad katerim sem bil kar presenečen. Pred tem sem na RBR prvič fural, ko sem malo treniral med tednom in odpeljal kakšnih 30-40 krogov. Q: Časa iz P mi ni uspelo ponovit. Bil sem cca. 0.3s počasnejši, kar je pomenilo P12. Če bi mi uspel isti čas, bi startal 6, kar sploh ne bi blo slabo. 3 desetnike - 6 mest nižje. To govori le v prid izenačenosti vseh dirkačev! R1: Začel slabo, zato zelo previdno v T1 precej po zunanji strani. Nato lepo previdno naprej in se hočem malo odmaknit od ostalih na levi rob dirkališča, kamor se je priteleportiral teammate Gantar. Popolnoma spregledal in ga zrinil v travo, kjer ga je še obrnilo. Gantar - se opravičujem. Nato sem sledil Marjanu, ki mi je skoraj povzročil infarkt, ko je pred vstopom v ovinek Rindt (T7) zelo zgodaj pobremzal in sem mislil, da sem že zamudil braking point. Hvala bogu in reflexom, se je dobro izšlo. Takoj naslednji krog je bilo ponovno lušno. Na startno ciljni ravnini so se zapletli Bočna in še dva. Nekako nam je uspelo mimo, nato pa sem na izhodu iz T1 povozil tisti bananasti robnik in mi je odneslo zadek. Zaradi tega je šel nos bolj noter in tako sem zadel Zupana. Se opravičujem, vendar je bilo vse precej izven mojega nadzora, ko je zadek ušel. V naslednjem krogu sem zopet v T1 dobil porcijo od Arka, ki je zamudil na zaviranju, tako je avto šel od T1 proti T2 z najvišjo hitrostjo 184 kmh - prej pa krepko čez 190... Od tu je šlo vse samo še navzdol. Parkrat malo zapeljal izven proge na zunanji strani in si prislužil Drive Trough. Končal bi zadnji pa je Arko odstopil, Molnar pa je že zgoraj zapisal, da je vse počakal. R2: Ponovno slab start. Tuš me je na startu prehitel, vendar sem mu v T1 vrnil milo za žajfo in smuknil mimo po zunanji. Na naslednji ravnini sem šel še mimo Pangerja in v T2 prehitel še Ocvirka in Pipana. Tako sem v enem krogu pridirjal na 16. mesto. V drugem krogu so imeli takoj za T1 znova veselico in so očitno plesali valček, saj so se vsi nekaj vrteli. Oportunist kakršen sem, mi ni bilo težko izkoristiti priložnosti in v enem zamahu sem prehitel 6 zelo zmedenih dirkačev. Vesel kot urca, sem se priklopil na Terzić in upal, da me popelje proti stopničkam. Kmalu sva dohitela Zupana. Terzić je hitro prehitel jaz pa sem rabil do konca kroga in v zadnjem ovinku šel po notranji strani. Zupana je malo široko odneslo in odpeljal se je po travi, takoj pa je to izkoristil Pavšek, ki je že rinil svoj nos v ospredje. Žal je bil prekratek, tako sem v T1 obdržal P9 in se hitro približeval Erženu, ki je v T1 očitno storil napako. V T2 sva bila vštric in uspelo mi je zelo lepo priti mimo po zunanji strani. Glavo sem sklonil in hitro sledil Terziću, vendar Eržen nikakor ni dal miru in se vseskozi vmešaval v mojo vožnjo in rinil svojega BMWja vštric. Imela sva zelo lepe boje in kar nekaj ovinkov zapored peljala bok ob bok! Super in zelo fer vožnja! Seveda brez napak ni šlo in v naslednjem krogu je Eržen prišel mimo, ko sem v T1 znova naredil napako. Nikakor nisem ujel ritma prvih nekaj krogov, vodilni pa so se oddaljevali. Tako kot je Tomaž mesto pridobil, ga je hitro tudi izgubil. Vmes je kar naenkrat Terzić s serverja izginil kot kafra in na P7 sem neutrudno lovil Marjana. Najprej se ni dal, ko pa sem bil enkrat na odbijaču, se je prehitro zmedel in storil napako, tako da sem brez večjih težav prišel na končno šesto mesto. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 11, 2016 Share Napisano January 11, 2016 (urejeno) Pred 12 urami , Matjaž Murn je napisal: na P7 sem neutrudno lovil Marjana. Najprej se ni dal, ko pa sem bil enkrat na odbijaču, se je prehitro zmedel in storil napako, tako da sem brez večjih težav prišel na končno šesto mesto. Sem se malo ustrašil, da ne dobim po riti. So spomini še sveži . Mi počasnele največ na zaviranju izgubljamo se mi zdi. Sem opazil, da ste tahitri samo na zaviranju v T2 pridobili 0,5 sec proti meni. V T7 če se prav spominjam sem zaviral tam, ko so asfalt flikali. Uredil January 12, 2016 - mancSLO 2 Citiraj Link to post
treker 139 Napisano January 12, 2016 Share Napisano January 12, 2016 Pred 11 urami , Matjaž Murn je napisal: R1: .... Nekako nam je uspelo mimo, nato pa sem na izhodu iz T1 povozil tisti bananasti robnik in mi je odneslo zadek. Zaradi tega je šel nos bolj noter in tako sem zadel Zupana. Mene si zadel, ne Gašperja... Se pa opravičujem za kamikaza style dive bomb R1T1 ( na posnetku je zgledalo hujše, kot med akcijo )... pozabil, da nismo plačali računa in dobili kovinske namesto keramičnih diskov Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 12, 2016 Share Napisano January 12, 2016 Še moja žalost: P: Nemočno se čudim časom, ki jih drugi vozite. Predvsem Božo je delal čase, da je kar pihalo, ko je šel mimo boksev. Q: Skladno z Q nekako. Ne uspem sicer ponoviti časo iz P. Zadnji krog, sem imel cca 0.6 v žepu, kar bi me uvrstilo nekje 10+, vendar mi 100m pred ciljno črto zmanjka bencina R1: Buren štart. V T2 gre vse počez. V želji, da bi pridobil 5 mest in ne samo 3 prehitro stisnem po plinu in me obrne. Poženem se za karavano in jih uspešno dohitevam ter nekaj prehitim. L5, T3 vidim Erika, da agresivno zavira v T3. Drzim se zunaje linije vendar ni bilo dovolj. Trčiva. Avto kar poškodovan. Preostanek dirke lovim Gantarja. Voziva približno isto na razdali od 0.8s do 1.4s. Vseeno na koncu naredim napako in napad na Gantarja splava po vodi. R2: Prvi krogi se pred mano avti vrtijo in lepo napredujem. Za mano pa Goran. V L3 naredim napako v predzandjem ovinku in me Goran dohiti in napade v zadnjem ovinku. Žal trčiva. Avto zopet poškodovan. Tako do konca dirke lovim Gorana in Molnarja. Molnarja prehitim, Gorana pa nisem uspel. Edina pozitivna stvar je adrenalin in Mitjeva proga. Res škoda, da gre Kunos v laser scan v 2016. V stilu Zandy-a se se morali kej zmenit z njim. Nisem pristaš modov, vendar sta ta proga in Grobnik objektivno izjeme. Bravo Mitja ! 2 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 12, 2016 Share Napisano January 12, 2016 Prihaja še ena huda 2 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 12, 2016 Share Napisano January 12, 2016 Se mi ni dal nič napisat glede tega vikenda, ker ni omembe vredno. Osebno slabi časi, obnašanje nasplošno pa tudi obupno. Nevem kermu sm enkrat nabil v rit (Ocvirk &. Co.), ko je v T3 zaplejlaj 20 na uro. nevem kaj se je peštalo, nismo na panoramski vožnji. Monza mi je sicer obupna, sam jo nalbolj poznam... se vidjamo. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano January 12, 2016 Share Napisano January 12, 2016 Mene si poču noob, prepozn si bremzu. Js sm se Arkotu umaknu, ker je bil tud prepozn na zaviranju in sm ostal levo, ker sm čakal, da varno zapeljem desno v ovink. Ti tega ovinka ne bi zvozil v najmokrejših sanjah. Sej pol si me še enkrat nabil v T1, sam tam sm se rešu. To kar ti počneš na dirkah, je navadn pofl. Pol se pa še kurčiš tle gor. Ajej.. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts