B_U_R_I 3 290 Napisano January 8, 2016 Avtor Share Napisano January 8, 2016 Danes je zadnji dan za prijave/odjave ... Kdor zamudi rok, bo fasal kile - kot je to do sedaj že običajno. Še posebej bi rad opozoril @sarabwt, @Skyman in @m0LN4r na spodnje: On 2. 12. 2015 at 10:34, Matjaž Murn je napisal: Splošne sankcije: Blaž Mrak, David Pipan, Matjaž Molnar - Prvo opozorilo! Če ne bo udeležbe na naslednji dirki sledi izključitev iz prvenstva ter prepoved sodelovanja v naslednjem prvenstvu. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano January 8, 2016 Share Napisano January 8, 2016 Mitja Bonča 1 Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano January 8, 2016 Share Napisano January 8, 2016 sounds good to me sori, ampak mi urnik enostanvo ne dopusti... mam z šolo/maturo same pizdarije in nimam cajta trenirat in če ne treniram dam rajši komu drugemu plac Če se odjavim sam a pol sm lahko na naslednjem? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 8, 2016 Avtor Share Napisano January 8, 2016 Kakšna je tvoja udeležba na vseh dirkah v zadnjih dveh prvenstvih, na katera si se prijavil? Lahko v procentih... Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano January 8, 2016 Share Napisano January 8, 2016 2 minutes ago, Matjaž Murn said: Kakšna je tvoja udeležba na vseh dirkah v zadnjih dveh prvenstvih, na katera si se prijavil? Lahko v procentih... 15% zakaj? Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano January 8, 2016 Share Napisano January 8, 2016 (urejeno) Pred 9 urami , Matjaž Murn je napisal: Danes je zadnji dan za prijave/odjave ... Kdor zamudi rok, bo fasal kile - kot je to do sedaj že običajno. Še posebej bi rad opozoril @sarabwt, @Skyman in @m0LN4r na spodnje: V koliko sem seznanjem sem se do zdaj pravočasno odjavil, žal se selim, nimam lastnega neta, hodim po opravke gor pa dol iz DE v SLO in nazaj in ravno za vikende mi najbolj ne paše. Sem se mislil prijavit, pa me ravno včeraj kličejo iz Zavoda, da moram neke stvari do naslednjega tedna uredit. Pa moram spet 1000km zagonit zaradi enga papirja in mi gresta dva dneva, če nič ne pride vmes. Prijavljam se na dirko Matjaz Molnar, ampak vas hkrati obveščam, da na zadnji FUN DMT dirki sem imel ping 80 in Q okol 30 pa sem bil sam na 50/10 optiki. Zgleda iz Nemčije v SLO (triera) je velik ping al kaj jaz vem. V primeru, da se ponovi (beri dtm prispevek) sem se pač prisiljen disconectat (da ne uničim komu dirke) in me odstranite iz prvenstva. Ne morem si pomagat pa bi rad dirkal z vami. Hvala za razumevanje PS: Ali bi lahko bil @majomhus rezervni šofer v naši ekipi ? Takrat, ko se je prvenstvo začelo še ni bil uporabnik na forumu. Ga pa oba z ingange poznava od prej in je vredi šofer, čist mimogrede me zanima. Uredil January 8, 2016 - m0LN4r Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 8, 2016 Share Napisano January 8, 2016 MUrn: @m0LN4r je korektno podal tehtne argumente in se azuren je bil. Clovek ima tudi voljo in mislim, da mu vsekakor na podlagi napisanega lahko pogledas cez prste. Kaj pravis? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 8, 2016 Avtor Share Napisano January 8, 2016 Fantje, razumem da so obveznosti. Vsi jih imamo. Ampak preden se prijaviš v prvenstvo, si pogledaš koledar in lahko malo predvidiš, če ti bo uspelo na dirko priti. M0ln4r je do sedaj vsaj vedno sporočil, da ne more. sarabwt in Skyman pa sta se mi že v dve prvenstvi prijavila in komaj, da smo ju videli na kakšni dirki... Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 8, 2016 Share Napisano January 8, 2016 Posteno povedano se jaz zelo rad prijavim na vse dirke, ker je vzdusje in pomoc legendarna (ne zamex tebe ne gledam), je pa res da se drzim dogovora, ceprav suxam big time. Vazno je sodelovati pri dirki in nabirati izkusnje, tako da bom nekoc komu celo konkurenca. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano January 8, 2016 Share Napisano January 8, 2016 Kaj me ne gledaš? Ne razumem ka si hotu povedat D: Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano January 9, 2016 Share Napisano January 9, 2016 Jz sicer lahko pridem,sicer treninga nism nc imel,ampak vrjetno nocte imet tezave z mojim pingom kot v prejsni sezoni ko mi je sredi igre Freeez naredil ter sm še nekatere zbil oz so se ze tekom kvalifikacij pritozevali nad mojim pingom.Pac imam slabo povezavo(ki mislim da ni primerna za te dvoboje na stezi,kjer ze vsak lag lahko povzroci veliko,vmes so mi jeo ze pofixali da sm imel vsaj konstanten ping)..cakam na optiko(kabel je ze v bajti) sicer sm pa bil itak na prvih 2 dirkah med rezervami oz prvo se nism uvrstil 2 sm bil rezerva, Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 9, 2016 Share Napisano January 9, 2016 Samo zaradi pravil ti ni treba hodit. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 9, 2016 Share Napisano January 9, 2016 (urejeno) On 1/4/2016 at 19:15, Matjaž Murn je napisal: Also - uradni server je sedaj ONLINE in bo tako ostal 24/7 do pričetka dirke. Nastavljen je tudi balast, dovoljeno je glasovanje (za next_session so potrebni glasovi 10% prisotnih), oprijem se malo hitreje viša, vendar se v naslednji session ne prenaša... Men ne najde serverja? @Mitja Bonča vsa čast za progo, sem peljal par krogov in je sigurno TOP3 proga od AC mods. EDIT: Ups my mistake. Uredil January 9, 2016 - PEK Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 9, 2016 Share Napisano January 9, 2016 Tud men se zdi kvaliteta proge na nivoju Kunosovih nategancij. 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano January 9, 2016 Share Napisano January 9, 2016 Fantje donirat za profil narejeno progo. Kunos napoveduje laser scan te proge. Upam samo, da ne vzamejo Mitjeve in jo razglasijo za njihovo delo. Citiraj Link to post
Recommended Posts