mancSLO 1 945 Napisano December 18, 2015 Share Napisano December 18, 2015 Ker je mobilnik mali, sem si zamislil nek dodatni screen za podatke. Opcija je lcd ali pa tablica. Android ima že kar nekaj appjev za suport in wifi povezavo, monitor bo moral pa imeti kabel, pa softweare ne vem kako. Kaj menite. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 18, 2015 Share Napisano December 18, 2015 Jaz imam eno xx tablico za 50€ iz Jagra in dela super Samo paziti moraš,da bo imel vsaj 4.0 verzijo Android,ker nekateri app-i ne delajo na starejših. 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 18, 2015 Avtor Share Napisano December 18, 2015 Kam jo pa fiksiraš? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 18, 2015 Share Napisano December 18, 2015 Dejansko sem nabavil en etui, na katerega lahko daš tablico,da ti stoji. Recimo,da pogledaš kakšen film,brskaš po spletu in je nekako v takšnem položaju kot monitor. Lepo jo postavim pred volan,kjer imam še dovolj prostora. Citiraj Link to post
AndrejS 32 Napisano December 18, 2015 Share Napisano December 18, 2015 (urejeno) Stojal za tablice dobiš že skoraj v samopostrežni trgovini, je pa veliko odvisno od tega, na kakšno površino želiš dat. Na kovino pride v poštev samo montaža stojala z objemko, na mizo ga prisesaš (suction cup), na kavč boš moral pa koga prost, da ga drži . Lahko pa daš pod spodnji rob monitorja, jaz imam vse skupaj na mizi in je ravno prav veliko (mali 7 inčni stari Samsung Tab2). In potem lahko sprazniš vso navlako z zaslona in uživaš... Glede povezave pa imajo skoraj vsi appi povezavo za Wifi. Uredil December 18, 2015 - AndrejS Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 8, 2016 Avtor Share Napisano April 8, 2016 No, ekran je kar android, če se mi ga da vklopit. Zdej me pa matra en tablo z gumbi, kjer bi nastavil pit limiter ipd. Podobno kot tisti, ki ga play ponuja v oglasih. Zanima me, če se bo komande dalo nastavljat za Ac, Ir pa še katero sim. Citiraj Link to post
Recommended Posts