dottor 21 Napisano January 6, 2016 Share Napisano January 6, 2016 Meni je blo malo doglcajt ker sem imel sekundo-sekundo in pol slabše kroge od vseh ostalih, pa v prvi dirki sem se malo uštel s pozicijo vstopa v dirko, pa da nebi pobral nekaj ljudi z menoj v peskovnik sem se raje sam umaknil vanj... Pa hvala Gašper za drugo dirko, da si malo popestril Upam da se kmalu najde kej meni primernih "dirkačev", da bo malo bolj pestro zadaj 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano January 6, 2016 Share Napisano January 6, 2016 Pa sej proti koncu si že kr suvereno vozil. Sicer pa ti priporočam skupinske treninge. Solo je za začetnike dobr le za spoznavanje proge. Linije, prestave v ovinkih, točke zaviranja itn. - to so pa stvari, ki jih občutno hitreje osvojiš na kakšnih online trening tekmah (RRTeam ima za BMW cup redno postavljen trening server, odprt za vsakogar (thx2BožoFujs)). Sej bi jih konec koncev sčasoma tud sam pogruntal, a je napredek prepočasen. Pa čimveč pravih dirk odpeljat, tam so potem šele prave lekcije Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano January 6, 2016 Share Napisano January 6, 2016 Ene 2x sem šel pogledat na server, če je kdo da bi malo odfural alpa dobil kej koristnih informacij glede setupa ali kakršnih kolid rugih priporočil, pa je bil 2x prazen in 1x down, tako da zgleda da nimam sreče XD Pač počasi ugotavljam, da vozim morda malo preveč "previdno" in full prehitro brenzam in full neodločno stopim na brenzo - zdej imam dolgo brenzanje z malo stisnjeno brenzo kot pa zadnji moment brenzat in it v ovinek, pa precej zgodaj soti krat začnem brenzat... Pač malo bo treba delat na velikosti tehnike, pa malo več na online hodit Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano January 6, 2016 Share Napisano January 6, 2016 Uradni server je online 24/7 - trajno, isto teamspeak. Probajte vsi na istem furat pa bo večja verjetnost, da se najdete Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano January 6, 2016 Share Napisano January 6, 2016 On 5. 1. 2016 at 21:34, zamex23 je napisal: Erženu je zmankal benza zato se je mal uštulu Drugače pa stream iz mojega avta dirka se začne na 32-iti minuti http://www.twitch.tv/zamex23/v/33756043 Hahaha, kakšne ti strelaš Še dobro, da sem vozil 2 avta hkrati, rdečega in belega Za ostale, če gledate od 43:55-47:15 Aja, pozabu si en skrin naredit, najino prečkanje štartno-ciljne črte Citiraj Link to post
Recommended Posts