Skoči na vsebino

Abarth 500 Assetto Corse @ Brands Hatch Indy || 5.1.2016

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 34
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Zdele mam ene dve uri server postavlen in je že eno uro non stop poln - za 12 folka. Noro, tole sem pa presenečen, ker hud mlinčk

Nimam dosti besed na to dirko - samo čimprej Cup organizirat.

A tole ima samo hard varianto gume? Gledal sem čase na RSR-u, pa ni šanse da pridem blizu top časom. 3 sekunde pa nisem počasnejši na tako kratki progi? Ali pa je kje drugje trik.... A ima tole še kako navito verzijo mašine?

Men je bilo kul. Sicer nisem imel za burek z isto kilažo, samo se je vseeno ves čas nekaj dogajalo. Mal zajebeš izhod iz zavoja in že imaš na grbi 3 fičke :) Druga dirka je bila nasploh nora, ves čas smo se dajali.

Ob koncu sta valček tik pred mano po ciljni ravnini uprizorila Selčan in Eržen. Krajšo je za umetniški vtis potegnil slednji, zaradi kilaže verjetno [Jel2]

Sem še za kako dirko s telimi vozički :) 

Tisto je bil poslednji valček za mene, ker sem pozabil tankat za daljšo drugo dirko. In ker mi je Selčan v prvi dirki prijazno pomagal v pesek, sem mu hotel vrnit uslugo, preden mi zmanjka bencina. Na koncu se je izšlo glih prav, ni zgubil pozicije (se mi zdi), jaz pa sem potestiral kontakte v novi verziji. Pohvalno! :D