Skoči na vsebino

Mazda MX-5 @ Laguna Seca II 29.12.2015

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 63
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vidim, da si za hece O glasovanju si pa sam uporabil dva fensi šmensi pravniška izraza. Vprašal si za mnenje in ne za prijavo. Jaz pač ne mislim plačati 12$ za e

Ma kakšen iRacing, AC je zakon! Sem probal danes na en tuj account, pa sem bil razočaran, meni se zdi da ni primerjave z AC v fiziki. To sem naredil ker mi je prav to včeraj rekel Alen, pa me je firbe

Js sm bil za dirko z GT3 avti, s temi ropotarncami se mi pa ne da vozit sploh po Laguni ko se vleče ko drek.

Posted Images

Ni panike. Kdor pač lahko naj pride.

Jaz bom sharal moje setup, ko bomo v practice. Dobite ga, če greste v garazo in pogledate pod shared setups.

Sicer pa greste na IR forum v podtemo "Advanced Mazda Cup" in tam pogledate eno izmed prvih tem bi morala biti tema "Setup Shop". Tam se bo kej naslo.

Kaj naj rečem. Nisem ravno zadovoljen z današnjo dirko.

Q: 3. štartno mesto

D: Štart mi ni uspel,ker sem se zašaltal. Dirko sem nadeljeval z zadnjega mesta in počasi napredoval. Mislim,da sem zadel Marjan-a za kar se iskreno opravičujem,ampak nekako te je zaneslo in si zgubil na hitrosti jaz pa zadaj na polno po zavori ampak je bilo prepozno.Imel sem še nekaj dobrih bitk z nekom od angležev,ampak so me na koncu izdale gume. Mislim,da sem bil na 5. ali 4. mestu na koncu,ampak sem čez dirko naklepal 19 kazenskih in ko sem pripeljal čez ciljno črto sem končal v pesku kjer sem želel zapustiti dirko ampak mi je štelo kot incident in sledila je  diskvalifikacija :D 

@MarkoP  hvala za hostano dirko in ob prvi priliki vrnem ;) 

Uredil - silicijeva dolina

Hvala za server, Marko, Alenu pa čestitke za zmago.

Kot v Ac sem seveda tudi tu živa počasnela in taki so tudi časi. Pač rabim malo prilagajanja. Z Benjaminom sva poizkušala malo dirkati, ostalo pa je bilo bolj muka kot kako dirkanje. 

Še moj komentar.

P: Tala Mazda se meni res ne dopade :) Mislim, da tudi ni raprezentativna za IR. Komaj čakam GT3. No, T2 v Laguni je moja šibka točka. Enostavno nimam prave linije in tudi prestave mi ne štimajo. 3. prekratka, 4. predolga.

Q: 3. mesto takoj za Domnom. OK. Kar vredu.

R: Dober štart, prehitim Domna in se posatvim ob boku Alenu. V T1 mu priznam premoč in ga sledim, Domen in en tujc pa za mano. Domen v naslednjem krogu izkoristi moj šibki T2 in me prehiti. Tujec seveda izkoristi in me prehiti še on. Jasno ne zdrzi pritiska in ritma slo-racing-a in nareid napako. Sledim Domnu. Je malček hitrejši od mene in se po par krogih začne oddaljevat. Nabere si prednost 6s jaz pa lepo prednost pred Marjanom in Benjaminom, ki se po "F3" prikazu sodeč ne moreta zmenit kdo je hitrejši.

Nato me domen počaka in spet kroživa v razdali 0.8 do 1.5s. Jasno mi je nastavil past in sem v predzadnjem krogu gumo dal na pesek, in sledil je trd zid. Grem v bokse in gledam čase in upam, da pridem ven pred Marjanom in Benjaminom. Jasno, prekoračim dovoljeno hitrost in dobim 15s kazni.

Odpeljem še zadnji krrog in zaključim 5.

Uredil - MarkoP

Sem spravil skupaj en povzetek. 

Alen je modro-zeleni avto, ki se je odpeljal v prihodnjost, ostali smo živeli v preteklosti. Modri avto je Domen, drugi zeleno-rumen avto sem jaz, Silicij je črn, Marjan pa Sony Xperia. Beli so pa tujci.

Gremo nazdravit zdaj...srečno 2016.

Uredil - MarkoP