markop 702 Napisano December 29, 2015 Share Napisano December 29, 2015 Event je možno spreminjat vse do 15min pred začetkom eventa. Bom dal public. 46 se nas ne bo kar tako nabralo. Event bom objavil v "Advanced Mazda Cup" temi: http://members.iracing.com/jforum/forums/show/9511.page Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 29, 2015 Share Napisano December 29, 2015 Hvala za info Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 29, 2015 Share Napisano December 29, 2015 Evo še dirketen link: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/0/3362598.page#9463306 Še to. Dovoljena sta 2x fast repair in 20 kazenskih točk. Po tem sledi diskvalifikacija. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 29, 2015 Share Napisano December 29, 2015 Jaz sem obležal v postelji z virozo, tako da me žal ne bo. Fajn dirkejte. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 29, 2015 Share Napisano December 29, 2015 Škoda. Čimprej se pozdravi! Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 29, 2015 Share Napisano December 29, 2015 Ni panike. Kdor pač lahko naj pride. Jaz bom sharal moje setup, ko bomo v practice. Dobite ga, če greste v garazo in pogledate pod shared setups. Sicer pa greste na IR forum v podtemo "Advanced Mazda Cup" in tam pogledate eno izmed prvih tem bi morala biti tema "Setup Shop". Tam se bo kej naslo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 29, 2015 Share Napisano December 29, 2015 (urejeno) Kaj naj rečem. Nisem ravno zadovoljen z današnjo dirko. Q: 3. štartno mesto D: Štart mi ni uspel,ker sem se zašaltal. Dirko sem nadeljeval z zadnjega mesta in počasi napredoval. Mislim,da sem zadel Marjan-a za kar se iskreno opravičujem,ampak nekako te je zaneslo in si zgubil na hitrosti jaz pa zadaj na polno po zavori ampak je bilo prepozno.Imel sem še nekaj dobrih bitk z nekom od angležev,ampak so me na koncu izdale gume. Mislim,da sem bil na 5. ali 4. mestu na koncu,ampak sem čez dirko naklepal 19 kazenskih in ko sem pripeljal čez ciljno črto sem končal v pesku kjer sem želel zapustiti dirko ampak mi je štelo kot incident in sledila je diskvalifikacija @MarkoP hvala za hostano dirko in ob prvi priliki vrnem Uredil December 29, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano December 29, 2015 Share Napisano December 29, 2015 @MarkoP Zahvala za host tudi iz moje strani. Upam da se nas naslednjič nabere več, da bo closed session. V 5 krogu sem skoraj priletel v enega tujca ki je obračal v prvem ovinku :/ Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 29, 2015 Share Napisano December 29, 2015 Hvala za server, Marko, Alenu pa čestitke za zmago. Kot v Ac sem seveda tudi tu živa počasnela in taki so tudi časi. Pač rabim malo prilagajanja. Z Benjaminom sva poizkušala malo dirkati, ostalo pa je bilo bolj muka kot kako dirkanje. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 29, 2015 Share Napisano December 29, 2015 (urejeno) Še moj komentar. P: Tala Mazda se meni res ne dopade Mislim, da tudi ni raprezentativna za IR. Komaj čakam GT3. No, T2 v Laguni je moja šibka točka. Enostavno nimam prave linije in tudi prestave mi ne štimajo. 3. prekratka, 4. predolga. Q: 3. mesto takoj za Domnom. OK. Kar vredu. R: Dober štart, prehitim Domna in se posatvim ob boku Alenu. V T1 mu priznam premoč in ga sledim, Domen in en tujc pa za mano. Domen v naslednjem krogu izkoristi moj šibki T2 in me prehiti. Tujec seveda izkoristi in me prehiti še on. Jasno ne zdrzi pritiska in ritma slo-racing-a in nareid napako. Sledim Domnu. Je malček hitrejši od mene in se po par krogih začne oddaljevat. Nabere si prednost 6s jaz pa lepo prednost pred Marjanom in Benjaminom, ki se po "F3" prikazu sodeč ne moreta zmenit kdo je hitrejši. Nato me domen počaka in spet kroživa v razdali 0.8 do 1.5s. Jasno mi je nastavil past in sem v predzadnjem krogu gumo dal na pesek, in sledil je trd zid. Grem v bokse in gledam čase in upam, da pridem ven pred Marjanom in Benjaminom. Jasno, prekoračim dovoljeno hitrost in dobim 15s kazni. Odpeljem še zadnji krrog in zaključim 5. Uredil December 29, 2015 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 30, 2015 Share Napisano December 30, 2015 @MarkoP si kaj pogledal kakšen je bil kaj rating tekmovalcev na tej dirki? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 31, 2015 Share Napisano December 31, 2015 (urejeno) Sem spravil skupaj en povzetek. Alen je modro-zeleni avto, ki se je odpeljal v prihodnjost, ostali smo živeli v preteklosti. Modri avto je Domen, drugi zeleno-rumen avto sem jaz, Silicij je črn, Marjan pa Sony Xperia. Beli so pa tujci. Gremo nazdravit zdaj...srečno 2016. Uredil December 31, 2015 - MarkoP 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 31, 2015 Share Napisano December 31, 2015 video je private mi piše... bohve kaj si to snema Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 31, 2015 Share Napisano December 31, 2015 Se počasi nabirajo promili... ...mislim, da bi zdaj moralo biti. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 31, 2015 Share Napisano December 31, 2015 Avti pa tak počasni ko da bi gledu slowmo Citiraj Link to post
Recommended Posts