Skoči na vsebino

Mazda MX-5 @ Laguna Seca II 29.12.2015

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 63
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vidim, da si za hece O glasovanju si pa sam uporabil dva fensi šmensi pravniška izraza. Vprašal si za mnenje in ne za prijavo. Jaz pač ne mislim plačati 12$ za e

Ma kakšen iRacing, AC je zakon! Sem probal danes na en tuj account, pa sem bil razočaran, meni se zdi da ni primerjave z AC v fiziki. To sem naredil ker mi je prav to včeraj rekel Alen, pa me je firbe

Js sm bil za dirko z GT3 avti, s temi ropotarncami se mi pa ne da vozit sploh po Laguni ko se vleče ko drek.

Posted Images

server.png.1fc725f98ea019d59980969cf6d87

70 min practice

20 min qualify

30 min race

- open setup

- dynamic track

- rolling start

- password: sloracingir

Geslo sem dal zato, da se gor slučajno ne prijavi preveč ljudi in pol mi, "sloracing" člani ostanemo zunaj. Ko bo server gor cca. 40min bom objavil geslo na IR forumu. Lahko pa tudi vi koga povabite in mu date geslo. Prostora je za 46 avtov.

No, upam, da vse skupaj uspe. Naslednja pa GT3 ;)

Uredil - MarkoP

Grem zdaj malo krozit da vidim koliko morem nastavit da bo zneslo za en pit stop.

Okvirno 30 min / 1.43 ~ 18 krogov. Min, kar se da natočit v to Mazdo je 8 litrov, kar znese za 12 krogov. Poln tank je pa 48.1 litrov. Max fuel lahko torej nastavim na 16% pa bo potreben 1 pitstop.

Saj ne vem, če bi za prvič komplicirali s tem.

pred 34 minutami, MarkoP je napisal:

Grem zdaj malo krozit da vidim koliko morem nastavit da bo zneslo za en pit stop.

Okvirno 30 min / 1.43 ~ 18 krogov. Min, kar se da natočit v to Mazdo je 8 litrov, kar znese za 12 krogov. Poln tank je pa 48.1 litrov. Max fuel lahko torej nastavim na 16% pa bo potreben 1 pitstop.

Saj ne vem, če bi za prvič komplicirali s tem.

Jaz ne bi kompliciral z postanki. Sploh pa ne,ker je samo 30min vožnje. Sicer pa se sam odloči. Ziher pa je bolj zanimivo,če moraš še v bokse. 

Bomo postanke prišparali za GT3, ki malo več pijejo. Se mi tako zdi najboljše.

Pri postankih je potrebno nekaj strategije pa si malo zračunat kdaj v bokse in koliko tankat. Pa pol gre kdo prehitro in dobi 15s in gre dirka....

Hostanje samo klikneš "recharge" in se vse samo zgodi. Narejeno je tako, da je skoraj neboleče vse do trenutka ko dobiš mail in obvestilo paypala da si -1$ za 2 uri. (jaz imam vezan paypal account na IR)

Tisit, ki se joina mu ni potrebno nič plačat. Tisti ki event ustvari plača.

Ne vem, če ne bi odstranil geslo in naredil public, ker je prostora za 46 avtov. Dvomim, da bomo zapolnili.

Uredil - MarkoP

19:30 boš imel postavljeno hostanje. Torej, takrat,ko smo vsi gor narediš open,če sploh gre vmes spreminjati? Pa objaviš na forumu,da so vabljeni tudi ostali.

Kaj mi lahko daš prosim link od foruma,kjer objavljate dirke,ker se ne znajdem najbolje na tem njihovem forumu.

Uredil - silicijeva dolina