Skoči na vsebino

Mazda MX-5 @ Laguna Seca II 29.12.2015

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 63
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vidim, da si za hece O glasovanju si pa sam uporabil dva fensi šmensi pravniška izraza. Vprašal si za mnenje in ne za prijavo. Jaz pač ne mislim plačati 12$ za e

Ma kakšen iRacing, AC je zakon! Sem probal danes na en tuj account, pa sem bil razočaran, meni se zdi da ni primerjave z AC v fiziki. To sem naredil ker mi je prav to včeraj rekel Alen, pa me je firbe

Js sm bil za dirko z GT3 avti, s temi ropotarncami se mi pa ne da vozit sploh po Laguni ko se vleče ko drek.

Posted Images

Sicer se sedaj zares ne morem spomnit kje sem že vse glasoval in se potem nisem mogel udeležiti,ampak imel sem tehtne razloge (služba,bolezen v ožjem družinskem krogu in vedno sem se opravičil za neudeležbo in tudi Murn pozna moj problem). Tomaž pa je omenil 12$. Ja,normalno,da noben ne bo silil nobenega,da je potrebno plačevati za nekaj,kar potem ne bo nikoli več uporabljal, ampak fantje so nam dali na pladnju kodo,kjer prideš do iR zastonj za tri mesece + izbrali smo avto,ki je zastonjski + za plačilo hostanja dirke se nas je kar nekaj javilo,da bomo plačali, tako,da z tega stališča je to popolnoma brezplačno za ostale,ki bi se prijavili.

1 hour ago, enjoyer83 said:

Vidim, da si za hece :)

Evo, vsaj enemu je potegnilo...

1 hour ago, enjoyer83 said:

Vidim, da si za hece :)

O glasovanju si pa sam uporabil dva fensi šmensi pravniška izraza. Vprašal si za mnenje in ne za prijavo. Jaz pač ne mislim plačati 12$ za eno dirko, ki mi ni po okusu... tudi če mi hočeš na vsak način prodat opcijo da bom lahko zelo realno uničil podvozje na enem od robnikov :)

Jasno, da 12$ za en event ne boš dal. Zato smo se omejili na brezplačno vsebino. Ko sva pa že pri fensi izrazih sem v anketi napisal, da "se neobvezno z glasovanjem pričakuje udeležba". 

Jasno, da se nas vseh 18 na bo tam zbralo. Vseeno se mi 5 od 18 pa vendarle zdi malo. Vsaj tisti, ki so glasovali za MX5 bi pričakoval, da bi prišli.

Sicer pa nič zato. Bomo pač odpovedali. No hard feelings.

Glasoval sem, ker je obstajala realna možnost, da se dirki pridružim - če bi bila izbrana pravilna kombinacija in termin, ki mi ustreza. Ker se ni izšlo, se pač nisem prijavil - in to brez verbalnega naskakovanja organizatorjev zakaj to zakaj ne ono morali bi to morali bi ono...

Naslednjič se mogoče prijavim, če mi znese/paše. Is there an officer, problem? (Marko, ne leti na tebe)

pred 41 minutami, MarkoP je napisal:

Evo, vsaj enemu je potegnilo...

Jasno, da 12$ za en event ne boš dal. Zato smo se omejili na brezplačno vsebino. Ko sva pa že pri fensi izrazih sem v anketi napisal, da "se neobvezno z glasovanjem pričakuje udeležba". 

Jasno, da se nas vseh 18 na bo tam zbralo. Vseeno se mi 5 od 18 pa vendarle zdi malo. Vsaj tisti, ki so glasovali za MX5 bi pričakoval, da bi prišli.

Sicer pa nič zato. Bomo pač odpovedali. No hard feelings.

Kaj pa če naredimo open? Kako je kaj z tem? Recimo mi,ki smo prijavljeni in potem še vsi,ki bi se pridružli? Mislim,da bi nas bilo takoj 40.

Uredil - silicijeva dolina
pred 52 minutami, silicijeva dolina je napisal:

Ne,sploh ni problem. Omenil si 12$ pa sem ti pač dal vedeti,da ne boš rabil nič plačati. Nočem gojiti zamere, le pojasnilo sem dal. Če ti ne znese pač ne prideš. 

Torej se javljaš, da mi boš ti podaljšal članarino? :P

2 hours ago, silicijeva dolina said:

Kaj pa če naredimo open? Kako je kaj z tem? Recimo mi,ki smo prijavljeni in potem še vsi,ki bi se pridružli? Mislim,da bi nas bilo takoj 40.

Če v IR forumu objaviš, da bo dirka se jih bo sigurno veliko nabralo.

Jaz bi dal omejitev na IR na okoli 2000 in SR 2.5 + vse ki se jim dovoli neglede na to omejitev (slo racing člani). Žal pa mislim, da ta kombinacija ne obstaja. Lahko kdo potrdi ?