silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Zakaj si potem sploh glasoval? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Zakaj ti vedno glasuješ in nikoli nič ne pelješ? 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Sicer se sedaj zares ne morem spomnit kje sem že vse glasoval in se potem nisem mogel udeležiti,ampak imel sem tehtne razloge (služba,bolezen v ožjem družinskem krogu in vedno sem se opravičil za neudeležbo in tudi Murn pozna moj problem). Tomaž pa je omenil 12$. Ja,normalno,da noben ne bo silil nobenega,da je potrebno plačevati za nekaj,kar potem ne bo nikoli več uporabljal, ampak fantje so nam dali na pladnju kodo,kjer prideš do iR zastonj za tri mesece + izbrali smo avto,ki je zastonjski + za plačilo hostanja dirke se nas je kar nekaj javilo,da bomo plačali, tako,da z tega stališča je to popolnoma brezplačno za ostale,ki bi se prijavili. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Vsi poznamo tvoj problem. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Ja,sedaj ga poznate tudi ostali. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 1 hour ago, enjoyer83 said: Vidim, da si za hece Evo, vsaj enemu je potegnilo... 1 hour ago, enjoyer83 said: Vidim, da si za hece O glasovanju si pa sam uporabil dva fensi šmensi pravniška izraza. Vprašal si za mnenje in ne za prijavo. Jaz pač ne mislim plačati 12$ za eno dirko, ki mi ni po okusu... tudi če mi hočeš na vsak način prodat opcijo da bom lahko zelo realno uničil podvozje na enem od robnikov Jasno, da 12$ za en event ne boš dal. Zato smo se omejili na brezplačno vsebino. Ko sva pa že pri fensi izrazih sem v anketi napisal, da "se neobvezno z glasovanjem pričakuje udeležba". Jasno, da se nas vseh 18 na bo tam zbralo. Vseeno se mi 5 od 18 pa vendarle zdi malo. Vsaj tisti, ki so glasovali za MX5 bi pričakoval, da bi prišli. Sicer pa nič zato. Bomo pač odpovedali. No hard feelings. 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Glasoval sem, ker je obstajala realna možnost, da se dirki pridružim - če bi bila izbrana pravilna kombinacija in termin, ki mi ustreza. Ker se ni izšlo, se pač nisem prijavil - in to brez verbalnega naskakovanja organizatorjev zakaj to zakaj ne ono morali bi to morali bi ono... Naslednjič se mogoče prijavim, če mi znese/paše. Is there an officer, problem? (Marko, ne leti na tebe) Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Ne,sploh ni problem. Omenil si 12$ pa sem ti pač dal vedeti,da ne boš rabil nič plačati. Nočem gojiti zamere, le pojasnilo sem dal. Če ti ne znese pač ne prideš. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 (urejeno) pred 41 minutami, MarkoP je napisal: Evo, vsaj enemu je potegnilo... Jasno, da 12$ za en event ne boš dal. Zato smo se omejili na brezplačno vsebino. Ko sva pa že pri fensi izrazih sem v anketi napisal, da "se neobvezno z glasovanjem pričakuje udeležba". Jasno, da se nas vseh 18 na bo tam zbralo. Vseeno se mi 5 od 18 pa vendarle zdi malo. Vsaj tisti, ki so glasovali za MX5 bi pričakoval, da bi prišli. Sicer pa nič zato. Bomo pač odpovedali. No hard feelings. Kaj pa če naredimo open? Kako je kaj z tem? Recimo mi,ki smo prijavljeni in potem še vsi,ki bi se pridružli? Mislim,da bi nas bilo takoj 40. Uredil December 27, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Ne vem za vas, ampak zame je dirka že, če dobim enega enako hitrega. 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 pred 52 minutami, silicijeva dolina je napisal: Ne,sploh ni problem. Omenil si 12$ pa sem ti pač dal vedeti,da ne boš rabil nič plačati. Nočem gojiti zamere, le pojasnilo sem dal. Če ti ne znese pač ne prideš. Torej se javljaš, da mi boš ti podaljšal članarino? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 27, 2015 Avtor Share Napisano December 27, 2015 Dejte nehat polemizirat pa se rajš prjavte. 1 Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 Moja udeležba je še pod ? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 2 hours ago, silicijeva dolina said: Kaj pa če naredimo open? Kako je kaj z tem? Recimo mi,ki smo prijavljeni in potem še vsi,ki bi se pridružli? Mislim,da bi nas bilo takoj 40. Če v IR forumu objaviš, da bo dirka se jih bo sigurno veliko nabralo. Jaz bi dal omejitev na IR na okoli 2000 in SR 2.5 + vse ki se jim dovoli neglede na to omejitev (slo racing člani). Žal pa mislim, da ta kombinacija ne obstaja. Lahko kdo potrdi ? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 27, 2015 Share Napisano December 27, 2015 To sem mislil ja. Bilo bi fajn. Citiraj Link to post
Recommended Posts