Skoči na vsebino

Mazda MX-5 @ Laguna Seca II 29.12.2015

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 63
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vidim, da si za hece O glasovanju si pa sam uporabil dva fensi šmensi pravniška izraza. Vprašal si za mnenje in ne za prijavo. Jaz pač ne mislim plačati 12$ za e

Ma kakšen iRacing, AC je zakon! Sem probal danes na en tuj account, pa sem bil razočaran, meni se zdi da ni primerjave z AC v fiziki. To sem naredil ker mi je prav to včeraj rekel Alen, pa me je firbe

Js sm bil za dirko z GT3 avti, s temi ropotarncami se mi pa ne da vozit sploh po Laguni ko se vleče ko drek.

Posted Images

Dogodek,ki ga obžalujem je na  8:19 dalje. Zaneslo ga je in je zaviral,čeprav sem pričakoval,da bo pospeševal in ker sem imel veliko hitrost in premalo maneverskega placa sem ga nasadil. Avto pa imam menda zaradi tega črne barve,ker nisem imel prižganega Trading paints?

V mapi Documents/iRacing/paints/...

se nahajajo datoteke car_xxx.tga, kjer xxx pomeni tvojo iRacingid številko. Trading Paints v bistvu sinhronizira to mapo, ko pa se IR zažene prikaže kar je v tej mapi. Če torej nimaš TradingPaints prižganega ti bo prikazal zadnje stanje, ko je bil še vžgan.

V bistvu jaz nisem imel vžganega TP in zato mi ni sinhroniziral tvoj skin. Pa še to: IR ne shranjuje renderiran replay, temveč ga renderira sproti. To pomeni ,da če spremeniš skin, bo replay tudi spremenjen ;)

Huh...promilov je ža kar nekaj...

Uredil - MarkoP