mancSLO 1 945 Napisano December 31, 2015 Share Napisano December 31, 2015 Marko cool za tole. Tam odkoli 10 minute pride Xperia do izraza, Naj naj tako in tako. 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 31, 2015 Share Napisano December 31, 2015 Dogodek,ki ga obžalujem je na 8:19 dalje. Zaneslo ga je in je zaviral,čeprav sem pričakoval,da bo pospeševal in ker sem imel veliko hitrost in premalo maneverskega placa sem ga nasadil. Avto pa imam menda zaradi tega črne barve,ker nisem imel prižganega Trading paints? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 31, 2015 Share Napisano December 31, 2015 Trading paints naj se ti prižge skupaj z računalom, pa ne bo treba še na to mislit . 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 31, 2015 Share Napisano December 31, 2015 (urejeno) V mapi Documents/iRacing/paints/... se nahajajo datoteke car_xxx.tga, kjer xxx pomeni tvojo iRacingid številko. Trading Paints v bistvu sinhronizira to mapo, ko pa se IR zažene prikaže kar je v tej mapi. Če torej nimaš TradingPaints prižganega ti bo prikazal zadnje stanje, ko je bil še vžgan. V bistvu jaz nisem imel vžganega TP in zato mi ni sinhroniziral tvoj skin. Pa še to: IR ne shranjuje renderiran replay, temveč ga renderira sproti. To pomeni ,da če spremeniš skin, bo replay tudi spremenjen Huh...promilov je ža kar nekaj... Uredil December 31, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
Recommended Posts