Domc 214 Napisano January 31, 2016 Share Napisano January 31, 2016 Greš custom champ, dva brzinca, max težavnost (več cekinov). Ponoviš 3x,4x in imaš 5/5 upgrade in cekine za mehanike. Original kariero se ne splača furat, če si na masters elite w/e levelu, ker vzame preveč cajta. 1 Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano January 31, 2016 Share Napisano January 31, 2016 Ja pa treba z istim avtom it, pa bilokater champ in celi champ odfurat ane? Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano January 31, 2016 Share Napisano January 31, 2016 (urejeno) Če rabiš upgrade, pelji z avtom za katerga rabiš. Nagrade dobiš na koncu. Za daily, weekly evente dobiš tudi upgrade. Uredil January 31, 2016 - Gantar Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 1, 2016 Share Napisano February 1, 2016 Ko vam je dolgčas, naberite denar za RX in si odklenite tiste Monster evente (championship). Tam dobiš za zmago na dirko po 160k. Citiraj Link to post
FEHIM! 26 Napisano February 1, 2016 Share Napisano February 1, 2016 kdaj začnemo zdej ker dan ? Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano February 2, 2016 Avtor Share Napisano February 2, 2016 Nič še nevem, patcha še ni vn. Računajmo 10.2. Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano February 2, 2016 Share Napisano February 2, 2016 DiRT Rally Update - Version 1.03 2 February - christina.mcgrath Hello all! At just gone 11am today, we released a patch for DiRT Rally. Here's a rundown of the patch notes: Performance when Weather is set to Low should improve. Leagues will now use a set of stock engineers. The option to use Career Engineers as an option will be going live on the website later today. There are various tweaks and fixes for the audio in Sweden. Rallycross tracks have been allocated more memory, to prevent cases where they forget to load. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano February 2, 2016 Avtor Share Napisano February 2, 2016 Kaj pa owned vehicles... pa pozabl... Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano February 2, 2016 Share Napisano February 2, 2016 Sem prebral na forumu je nekdo napisal da so tudi popravli. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano February 2, 2016 Share Napisano February 2, 2016 Testni event odfural brez večjih potežkoč,razen dejstva da na defolt setup-u avto podrsava kot Gretzky v mladih letih,a vendarle sem se prebil čez Monte Carlo z dokaj ohranjenim vozilom.Dočakali smo tudi update,tako da se sedaj pa res lahko začnejo ekipe pripravljati na začetek prvenstva. PuniM! 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano February 2, 2016 Avtor Share Napisano February 2, 2016 (urejeno) Kot je Lojzze napovedal; Priravite se, saj naslednji teden bo MC. Dobili smo (več ali manj) kar rabimo za začetek prvenstva. Seveda bom CM cabnu taprej u rit pol pa še u usta, bohnedej naredit opcije, da ti crash/AltF4 kompletno retira dirko kot daily. A podarjenemu konju se ne gleda v zobe... Aja sej sm plačal Uredil February 2, 2016 - Arne Dopudja 1 Citiraj Link to post
FEHIM! 26 Napisano February 4, 2016 Share Napisano February 4, 2016 torej če pravilno razumem če ti špil crashne si out totalno ?.. ker po tem updatu sm meu probleme ga sploh zalaufat tk da resnično upam da nebo to uplivalo na karkoli Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano February 4, 2016 Share Napisano February 4, 2016 Kot je meni znano nisi out totalno. Ce ti komp kresne (ali ALTF4-as) na recimo 6-tem stage-u, te vrne na zacetek prvenstva in to se mi zdi da celo s takim avtom, kot si ga imel preden ti je crashnilo (poskodbe in setup?). Lahko me pa kdo popravi. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano February 4, 2016 Share Napisano February 4, 2016 Če ni dodatnih checkpointov postavljenih pol te Alt+F4 fukne na začetek,drgač pa na zadnji check,prav tako če ti špil crasha.Če se pa ti V špilu crashaš PuniM v maline pa mislim da je to game over,razen seveda če urno stisneš Alt+F4,potem glej zgornjo vrstico Citiraj Link to post
FEHIM! 26 Napisano February 4, 2016 Share Napisano February 4, 2016 nebom js scumbagu z tem alt+f4 sam zanimalo me je če mi slučajno res crashne da vem 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts