AliBuggy 1 008 Napisano January 23, 2016 Share Napisano January 23, 2016 dejmo to mal razgibat, Knox in Gantar se potrudta, mi smo pa res ko ene pickice...sej vem da je zajeban to vozt, velka jajca okol nost ni enostawno, ewo tukaj iamo sanso sa se sprostimo in mal potreniramo pred "eventom" 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 23, 2016 Avtor Share Napisano January 23, 2016 Pred 8 urami , mare87 je napisal: Drsi na Monteju kot sam satan , bogi avto pa na pol pokvarjen, heh. Restartaj event, dej še enkrat brez zlomit avta. 1 Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano January 23, 2016 Share Napisano January 23, 2016 Ima kdo upgrajdan Windows 10 na Version 1151 (Build 10586.63) iiiin se mu Dirt Rally po odvoženi dirki sesuje oz. zmrzne, potem pa, ko se windowsi nazaj postavij steam izpiše: "steam could not nekineki your request" ??? Tut AC mi je ze na enak nacin zmrznil med klikanjem v pit.boxu Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 24, 2016 Avtor Share Napisano January 24, 2016 Vrž W10 skoz okno. Evo, odfurau. SS4 sm mogu restartat ker sm se zlomu, na SS6 sm pa pojahal en zid in gubu ene 5 sec. Če bi lih malčk potrenirav bi se dalo kake 10-15 sec pridobit čez celoten event. Kot se pa vidi na rezultatih, bo to še napeto. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 30, 2016 Avtor Share Napisano January 30, 2016 Juhuhu, fix je že tu! Uporabit boste mogl svoje avtomobile in svoje mehanike. 3. februar bo začetek prvenstva (neuradno), tako da imate dosti časa. Alt F4 so pa tud nekako fixali. Liga bo narejena tak da vas bo vrglo na začetek, če boste uporabil "the easy way out". 1 Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 Z muko odvozil ta trening na default nastavitvah. Je pa zgledalo kar v redu, ker očitno je bilo vse ravno prav zjebano proti koncu, tako da sem imel občutek, da je avto vseskozi hitrejši, ne počasnejši. Darjan in Mirč sta ga precej dobro žgala, pa tudi ostali so precej visoko na globalni lestvici, tako da zna biti precej pestro na prvenstvu. Bo treba še malo setupe obdelati, da bodo časi boljši, kot so sedaj pri meni. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano January 30, 2016 Share Napisano January 30, 2016 aja ti si WRC biatch,sm ti mislu en setup za Monte Carlo micko dat za povohat...no ja saj od viška praujo da ne boli,probaj vseeno.Na Pari me najdeš pod verjel ali ne Lojzze Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano January 31, 2016 Share Napisano January 31, 2016 Sprobam in ti pustim komentar tam na Steamu. Sicer pa nisem ravno navdušen niti nad WRC, niti nad R4. Citiraj Link to post
FEHIM! 26 Napisano January 31, 2016 Share Napisano January 31, 2016 men se po monte karlu tale polo tk razmetava da je hudo. bo treba dost ahtat ko nebo restartov Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 31, 2016 Avtor Share Napisano January 31, 2016 Hehe. Napisano je, da bo zdaj sistem kjer se ti sejva progress na tistih progah ki določiš, če se slučajno AltF4 pritisne ponesreči ko mačk skoči na tipkovnico. Opcija 1 je, da bom dau vrnitev na SS1, če se to zgodi (Save&Exit v servisih bo delal normalno). Če bo pa slučajno opcija, da tistega checkpointa ne določiš, seprav, da je s prvenstvom konec če je tist AltF4 mačk predrzen, potem bom dau tak sistem. Hardcore ali nič. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 31, 2016 Share Napisano January 31, 2016 Arne,morda je že bilo kje zapisano,pa sedaj ne najdem odgovora na moje vprašanje,za to bom kar tukaj vprašal. Ali si moram avto za dirko kupiti ali bodo zastonj,tako kot je sedaj na tej probni dirki po Monte Carlu? Citiraj Link to post
Darjan87 45 Napisano January 31, 2016 Share Napisano January 31, 2016 Avto kupit pa ugrejdat če hočeš bit konkurenčen. 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano January 31, 2016 Avtor Share Napisano January 31, 2016 Avto boš imeu, sam nebo upgrejdan. Najbolj da kupiš in voziš kariero ene dve urci, je prec nadgrajen. Tud mehanike moreš svoje prpelat če hočeš najbolj učinkovit servis. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano January 31, 2016 Share Napisano January 31, 2016 Kariere še sploh nisem vozil Bom sedaj šel malce vozit. Sploh ne vem,če imam kaj denarja. Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano January 31, 2016 Share Napisano January 31, 2016 Ojla, vidim da je nekaj sprememb. Mi lahko kdo pove, kaj je zdaj najboljše v primeru, da imas malo dnara v igri in avto pa to ? Kokr vem moj teammate se nima avta oz. upgradov za ta avto al kak to gre? Online in offline isto gre al je loceno? Kdaj pa gremo zares? Citiraj Link to post
Recommended Posts