Skoči na vsebino

iRacing FUN dirka

markop

Kaj in kje bi vozili na iRacing FUN dirki ?  

20 glasov

1. 1. Kateri avto bi vozili ?

• Cadillac CTS-V (free)
    • Skip Barber
    • GT3 avto
    • Mazda MX5 (free)
  2. 2. Na keteri progi (vse so free) bi potekala FUN dirka ?

Recommended Posts

Zadnje čase se pojavlja zanimanje za IR. V kolikor bi bilo dovolj zanimanja bi naredili eno FUN dirko. Zaenkrat bi rad, da se malo potipa, kdo bi se udeležil, kaj in kje bi vozili. Sam datum in potek dirke bi določili naknadno. Trenutno imajo na IR težave s portalom in svetujem, da malo počakamo, da porihtajo.

Smatra se, da tisti ki glasuje se potencialno dirke tudi udeleži.

Uredil - MarkoP
  • Odgovori 68
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mam jest ene par credistov od prejšne sezone, ki jih lahko ponucam za par dirk.

Bom jaz hostal. Mislim, da se bo našlo nekje tistih 50 dolarskih centov.

Zadnje čase se pojavlja zanimanje za IR. V kolikor bi bilo dovolj zanimanja bi naredili eno FUN dirko. Zaenkrat bi rad, da se malo potipa, kdo bi se udeležil, kaj in kje bi vozili. Sam datum in potek

Posted Images

Jest bi šel kak Nascar style event, ampak bo tole čisto v redu.

Mi je zanimivo, da je interface igre podoben NR2003 season od Papyrusa. Net koda je bila že takrat revolucija na tej sceni.

Glede ir pa sr točk. Kak slo. vodič bi pasal.

Uredil - mancSLO
pred 15 minutami, mancSLO je napisal:

Mi je zanimivo, da je interface igre podoben NR2003 season od Papyrusa. Net koda je bila že takrat revolucija na tej sceni.

https://en.wikipedia.org/wiki/Papyrus_Design_Group

Isti vizionariji so za tem :)

Marjan, dobor vprašanje. Kako se SR in IR obnaša v hosted sessionu ???

Uredil - Matjaž Murn
Namesto double postanja, uporabljaj funkcijo uredi.

Tudi na splošno??? Kak vodič za to igro. Vem, da se v angleščini vse dobi, ampak kaka splošna navodila bi se lahko strnila v kak post tule na slo-racingu. Saj postopoma. Vsak bi nekaj dodal. (interface igre, točkovanja, nastavitve volanov.....)

Uredil - mancSLO

Safety Rating: Ta pove kako varen voznik si. Na žalost sistem še ni tako napreden, da bi prepoznal nalet drugega tekmeca itd
Če imaš visok SR lahko napreduješ v višjo licenco, če imaš prenizkega pa padeš licenco nižje ob koncu sezone.

Uredil - alkoro

Vsi avti v tej anketi so mi super,ampak sem izbral Mazdo,ker je za fun dirko ali pa morda kaj resnega fantastičen avto(sploh za nas začetnike,ki se borimo sami z seboj). Progo pa sem izbral tako kot večina,čeprav mi je ful dobra tudi Lime Rock. Škoda,ker imajo trenutno velike težave z stranjo,ker sem si cel dan v službi želel,da ko pridem domov nastavim volan in gasa :D  Upam,da se mi ta dan,ko je stran nedosegljiva ne bo štel v minus teh treh mesecev,ki sem jih dobil zastonj :D