Skoči na vsebino

iRacing FUN dirka

markop

Kaj in kje bi vozili na iRacing FUN dirki ?  

20 glasov

1. 1. Kateri avto bi vozili ?

• Cadillac CTS-V (free)
    • Skip Barber
    • GT3 avto
    • Mazda MX5 (free)
  2. 2. Na keteri progi (vse so free) bi potekala FUN dirka ?

Recommended Posts

• Odgovori 68
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mam jest ene par credistov od prejšne sezone, ki jih lahko ponucam za par dirk.

Bom jaz hostal. Mislim, da se bo našlo nekje tistih 50 dolarskih centov.

Zadnje čase se pojavlja zanimanje za IR. V kolikor bi bilo dovolj zanimanja bi naredili eno FUN dirko. Zaenkrat bi rad, da se malo potipa, kdo bi se udeležil, kaj in kje bi vozili. Sam datum in potek

Posted Images

pred 19 minutami, MarkoP je napisal:

Tako, iz izkušen IR dela dobro tudi z nekoliko višjimi pingi. Zgleda, da imajo dober algoritem predikcije. Serverji pa so v ZDA, Avstraliji in na Nizozemskem.

Načeloma ni bilo nekih hudih problemov,čeprav je tu pa tam kakšen avto skakal po zraku,se teleportiral,...ampak na srečo noben ni bil  udeležen z tem avtom v kakšen "karambol".

46 minutes ago, silicijeva dolina said:

Kakšne pa ste imeli ponavadi pinge,ko ste dirkali,preden je začelo prihajati do teh anomalij z strani iR? Jaz sem včeraj imel nekje 130-150. Nekje sem zasledil,da bi naj imeli serverje tudi v EU,torej so ti visoki pingi dejansko zaradi problemov,ki jih trenutno imajo?

Kolikor je meni znano, ima iRacing algoritem, ki določi na katerem strežniku se bo dirka simulirala. Če je več Američanov kot Evropejcev potem se bo simuliralo v ZDA.
Tako da 130 pinga je čisto vredu za povezavo na Ameriški strežnik. Najhuje je če voziš po 2-3 ji uri zjutraj, ko začnejo igrati Avstralci, tam je šele pinga :lol:

Tehnica se zopet nagiba v prid GT3 avta. Ne vem koliko od tistih, ki so galsovali za MX5 bi se dejansko udelezili GT3 dirke. Verjetno nimajo avta. Če ne bo očitne razlike bo mazda ostala.

Priporočam, da je dirka v soboto 26.12 it dveh razlogov:

1) Ta vikend je Imola. Velika večina bo vozila AC in trenirala, pa še DLC3 je prišel in prav je, da pustimo nekaj časa, da se prah poleže. Sploh po Imoli bodo zopet vroče glave in izlet na IR bo prijal :)

2) IR še nima 100% poštimanega portala - ne vidi se rezultatov ob končanem eventu. Vsaj za uradne ne, za hosting ne vem, ker nisem nič hostal. Zrihtali danes.

Uredil - MarkoP

Torej sedaj pokaže rezultate? Ker včeraj sem imel samo blank okno. 

BTW trenutno kaže na to,da prevladuje GT3 dirkaška serija. Ampak moje osebno mnenje je,da bi se najprej uporabili zastonjski avti,ampak,če bo GT3 si bom pač nabavil GT3 avto. Torej govora je bilo,da bodo prišli novi GT3 dirkalniki. Katerega je potem sedaj pametno nabaviti (gledam tudi za uporabo GT3 dirkalnika v moji karieri)? Sam imam željo v moji karieri dirkati z BMW Z4 GT3,ali je smotern nakup? 

Uredil - silicijeva dolina