Skoči na vsebino

iRacing FUN dirka

markop

Kaj in kje bi vozili na iRacing FUN dirki ?  

20 glasov

1. 1. Kateri avto bi vozili ?

• Cadillac CTS-V (free)
    • Skip Barber
    • GT3 avto
    • Mazda MX5 (free)
  2. 2. Na keteri progi (vse so free) bi potekala FUN dirka ?

Recommended Posts

• Odgovori 68
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mam jest ene par credistov od prejšne sezone, ki jih lahko ponucam za par dirk.

Bom jaz hostal. Mislim, da se bo našlo nekje tistih 50 dolarskih centov.

Zadnje čase se pojavlja zanimanje za IR. V kolikor bi bilo dovolj zanimanja bi naredili eno FUN dirko. Zaenkrat bi rad, da se malo potipa, kdo bi se udeležil, kaj in kje bi vozili. Sam datum in potek

Posted Images

Marbles so ostanki gum izven idealne linije. Ker IR podpira dynamic track se ostanki gum dinamično generirajo glede na vožnjo ostalih dirkačev. Vožnja po marbles zelo vpliva na grip in je tako vsak izlet izven idealne linije problematičen. Prehitevanje je menda tudi pestro zaradi tega. Osebno niam izkušenj, vendar bi znala Domen in Alen kej več komenitrat.

Dynamic track ima zelo širok pomen (za razliko od AC, kjer grip linearno narašča povsod na stezi.). Denimo, spremeni se položaj sonca in polsedično senca, ki jo meče neko drevo, stavba, tabla. Ustrezno se na tem položaju spremeni temperatura podlage, ki vpliva na grip. Grip se veča tudi na idealni liniji, vendar samo če avti vozijo po njej. In še to ne linerano. Na ravnici recimo se grip ne poveča, ker ni nanosa gum.

Z novim updejtom avto pobira smeti izven proge in jih nanaša na progo. Tu pa nisem še siguren, če to vpliva na grip.

9 minutes ago, silicijeva dolina said:

. Res da sem organizator na Slo-racing portalu ampak trenutno se ne bi spuščal v organizacijo dirke v iR,ker imam z to simulacijo premalo izkušenj.

Organizacija je tu easy. Klikneš na host a race in se ti pojavi en panel z nastavitvami, kejr poklikaš in to je to. Nič posebnega.

Častim pa jaz, ker sem dal (uradno) pobudo.

Uredil - MarkoP
pred 5 minutami, skopusnik je napisal:

HAHA. Kdo ni resen. V vsaki temi glasuješ, rineš svoje mnenje, na koncu pa ne voziš enega prvenstva. Si pa res zadnji, ki mi bo rekel, da nisem resen. 

Res bi bilo fino, da ne smetiš brez veze. Predlagam, da ga od sedaj naprej ignoriramo.

IR ima neke težave z updejtom, kar je sicer redko, vendar je. Očitno ne uspejo rešit zadeve, ker so najbrž težave bolj komplicirane kot so predivdevali. Moj edini pomislek gre v smer, da ne bi bil 1.IR event zaznamovan z težavami, kar je pa ravno obratno, kar pričakujemo od IR - smooth izkušnjo. Jaz bi osebno dal v drugi teden, ker se bo ta teden ogromno pretestiralo, ker začne sezona.

No jaz pa vrjamem, da bodo zrihtali do vikenda. Sploh zato, ker takrat vozi več ljudi in si ne morejo privoščiti down time-a.
Tudi prejšni tedn, ko so imeli težave je bilo tako ;)

Počakajmo do srede, potem pa določimo datum, drugače tega letos ne bomo izpeljali.