Skoči na vsebino

Hotlap Challenge #10 - Ferrari F40 @ Mugello

B_U_R_I

Recommended Posts

f40mugello.jpg

Urnik

11.12.2015 - 20.12.2015

Dirkalnik

Ferrari F40

Dirkališče

Mugello

Nastavitve

Strežnik: slo-racing.com | Hotlap challenge
    Geslo: sloracing

Podlaga: Optimal (100%)
    Pomoči: Samodejna sklopka
    Temperatura zraka: 26°C
    Temperatura asfalta: 32°C

Kaj potrebujete

1. original simulacija Assetto Corsa
    2. v nastavitvah Assetto Corsa obvezno nastavite  pravo ime in priimek brez šumnikov: ne Murn Matjaž, ne MURN Matjaž, ne Matjaž MURN, ne M Murn... temveč Matjaz Murn

LIVE timing

Evo ... jst sm odpeljal svoje. Napovedujem, da bojo alieni šli sekundo ali dve hitreje. V prvem sektorju mi je enkrat samkrat ratalo že 7 desetik prednosti nabrat pred svojim cajtom, ampak nisem speljal do konca. V vseh kasnejših krogih mi ni ratalo tega ponovit. Tko da - bolj sposobnim bo zihr ratalo.

Tole je res posastno za vozit, malo prehitro sklopko spustis pri downshiftu pa blip zajebes pa gre zadnji konc v drift mode :S  Bom moral zgleda probat kar z avtomaticno sklopko, ker je prevec brutal tole zame.

Me pa zanima zakaj ptracker meni ne kaze statsov na strani....nazadnje mi je to se delalo. Je kaksen nov revision ali moram jaz kaj ponastavit?

Ajde Matjaž, vem da imaš še kaj v rokavu, stresi na plano... vidim, da si se naučil marsi kaj.

ps: cel teden nisem imel časa, lahko pa podaljšamo ta even, je hud ko`svija ;) 

Čakam pa Alena, da strese svojo jezo.

Uredil - Mitja Bonča

Za naslednji hotlap čelendž lahko stestiramo novo progo Estoril, kot ste že nekateri izmed vas uganili (moj trenutni projekt), če ste za. Ampak, imam še nekaj dela, tako da računam še na 3-4 dni obveznega dela, tako da bo zadeva vozna. Ne bo pa še končana, zato pa želim, da se eventa udeleži čim veš voznikov iz stestira progo (proga bo VOZNA, to se ne bati, zanimajo me potem malenkosti, da progo izpilim do amena). Kaj pravite?

ps: računam, na torek, sredo, da bo proga nared.