zamex23 1 242 Napisano April 20, 2016 Avtor Share Napisano April 20, 2016 Js sm shaker že dobil, čakam še ojačevalec, čeprav vrjetno če priklopim direkta v komp bi tut kej vn pršl Drugače bom pa kupu od simviba ker tale stvar je kar konkretna Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 20, 2016 Share Napisano April 20, 2016 Kar direktno v pc. Dim bo ziher ven prisel. 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 11, 2016 Avtor Share Napisano May 11, 2016 No danes sem končno usposobu sim commanderja in buttkicker..največ težav sem imel za Assetto, klasika italjanska, ki sem jo mogu na nov inštalirat, da jo je igra zaznala ko se zažene. Sprobal sem iracing in assetto, R3E nism mogu ker neki serverji ne delajo. Uglavnem, assetta dost več nepomembnih informacij, še nism naštudiru čist ampak razlika je kar očitna proti iracingu kjer pač že z default nastavitvami vem kaj se dogaja. Praktično igra je narejena za to da se uporablja buttkicker, sicer tudi pri assetti ni bil slab učinek, ampak ko sem zapeljal po šlajfi z gt3 fordom sem prvič v življenju doživel da me ni obrnal ker nisem vedel kaj se dogaja z avtom, kljub temu da nisem vozu iracing približno mesec, kar pomanavadi za mene pomeni katastrofa. Skratka iracing bom zagotovo zdej malo več uporabljal. Sem pa naletel na težavo, ojačevalec, ki sem ga kupil je zelo nizko cenoven in vrjetno, ker ni bilo na zalogi buttkickerja, ki je priporočen za zraven in sem vzel močnejšega kot kaže, zadevo zelo pregreva in jo po približno pol ure vrže ven. Skratka vibracije se nehajo. Tako da bo treba boljši ojačevalec, ker ta je bil nekih 20€. Se pa zadeva za moje pojme splača, sploh za iracing. Tako da če se še kdo loti zadeve, tega ojačevalca ne priporočam. http://www.ebay.com/itm/141448694306 Prav tako nisem dodal dodatne zvočne kartice saj lahko zvok predvajam kar na TV ekran, mislim pa da gre tudi na slušalke kar je čisto dovolj za mene osebno. 3 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 11, 2016 Share Napisano May 11, 2016 Oj, dober opis. Koliko se to sliši, ko dela ? oz. drugače, bi znalo motiti druge ? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 11, 2016 Avtor Share Napisano May 11, 2016 Pri men je blo minimalno, pa mam kuhinjski stol, direktno les na les. Dvomim da sploh kdo čuje. Citiraj Link to post
Recommended Posts