dottor 21 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 (urejeno) Jaz sem dobu failure in kick Sem pa malo hotlapal in prišu na 1:57.xxx z lambotom na mehkih gumah Uredil December 10, 2015 - dottor Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 Uf. Dobra. Lahko samo potrdim, da ima Silicij jeklene živce, ne iz silicija Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 Sej drugač nebi, ampak ker so prve stopničke na slo-racing : 3 Citiraj Link to post
alfaromeo159 2 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 A bo kakšn replay? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 10, 2015 Avtor Share Napisano December 10, 2015 (urejeno) pred 5 minutami, MarkoP je napisal: Uf. Dobra. Lahko samo potrdim, da ima Silicij jeklene živce, ne iz silicija Hahaha sva se kar fino podila Priznam naredil sem tudi napako ali dve ampak se je hvala bogu dobro končalo za tebe Ja,štart mi je kar dobro uspel,prvi ovinek svetovno,potem pa so neogrete gume hotele malo v pesek,pa ne vem za kaj Naslednjič je potrebno za fun dirke malo več gripa nastaviti,čeprav,ko se gume ogrejejo je prav fino. Je pa mi zelo žal,da je server ponagajal z kick-anjem. V imenu Murna se vsem iskreno opravičujem glede tega. Marjan čestitam ti za prvo mesto Uredil December 10, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 Šit, jaz sem mislu da je to v soboto... Samo sem cepec ej Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 10, 2015 Avtor Share Napisano December 10, 2015 Nič hudega,saj še bodo dirke Kaj pravite fantje,bi še kdaj vozili to GT3 serijo? Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 25 minutes ago, silicijeva dolina said: Nič hudega,saj še bodo dirke Kaj pravite fantje,bi še kdaj vozili to GT3 serijo? Jaaaaaa. Nora dirka . V prvem krogu sta me dva ki sta imela kontakt vzela sabo nabirat pesek , za tem pa gasaaaaa . Vsaki krog je bil boljši od prejšnjega , noroo. Citiraj Link to post
Strazen 2 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 (urejeno) Hi everyone, sorry I don't speak slovenian. Nice race we had. I'm the race third-placed guy at the finish line and I would like to know if one of you has recorded the race replay. Even better if you could send me the replay file, if you authorize it of course. The email where you can send it is: federico.strazzullo@outlook.com Thanks a lot. Uredil December 10, 2015 - Strazen Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 (urejeno) Pred eno uro, silicijeva dolina je napisal: Nič hudega,saj še bodo dirke Kaj pravite fantje,bi še kdaj vozili to GT3 serijo? Itak da še. Za server se je pa res treba malo bolj potrudit (si vzet med tednom 8 minut časa, pa preverit, če deluje kot je treba). Avti, proga, pass ni bil kot v napovedniku.... Za kaj pa serverja @Rokovnjac sploh ni pokazalo, je pa tudi neznanka? Uredil December 10, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 Kurc pa vzet 8 minut časa. Če bi za vsakič, ko postavljam server mogu 5 ljudi prosit, da mi sprobavajo server, naj si ga Kunos zatakne tam, kjer sonce nikol ne posije. Jaz pri sebi nisem nič spreminjal, če pa oni ne znajo normalno zrihtat, da se posodobi, tako kot se mora, jih pa kej kurc gleda. Mam tut kej bolj pametnga za počet, kot vsak tedn reinstall delat. Kurčev KUNOS! Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 Ehm...gost je prav iz tiste dezele bil Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 8 minutes ago, MarkoP said: Ehm...gost je prav iz tiste dezele bil Ja da razložim . Je Član ATS ekipe ki je vozila na SRW . Ker je sprva bilo malo interesa za dirko sem uprašal Benjamina če bi bilo kaj narobe če se nam pridruži kolega ki sicer ni slovenec in aktiven član sloracinga . Ima pa enak hobi in je že večkrat dokazal da je fer voznik . 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 10, 2015 Share Napisano December 10, 2015 (urejeno) Sploh ni panike. Zame dobrodošlo. Sem hotel bolj povedat, da ne bo dal stricu googlu v prevod in bo splabo razumel, kar je Matjaž hotel povedat. Sem ga smatral kot "wild-card" gosta. Uredil December 11, 2015 - MarkoP 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 11, 2015 Share Napisano December 11, 2015 fixed 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts