zamex23 1 242 Napisano December 22, 2015 Share Napisano December 22, 2015 V vsakem primeru se ne moreš zgovarjat da si zarad helicorse mel nesrečo ker je kr naenkrat začela utripat 3 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano December 22, 2015 Share Napisano December 22, 2015 Ja no ..... V bistvu je bilo tako da mi zaradi posodobitve AC ni delal .Nato sem dal preko steama pregledat celo igro . in je popravlo - pobrisalo par stvari . Med drugim tudi helicorso . Ko sem zadevo usposobo sem moral na novo namestit helicorso , ampak nisem trofo iste verzije . Med Q sem opazo da mi helcorsa ne deluje zato sem jo pred startom ponovno uklopil . In ker nisem bil navajen da se helicorsa obarva ko je avto blizu se mi je naenkrat vse zasvetlo ob koncu startne ravnine v trenutku ko naj bi začel bremzati . Kriv sem jaz samo jas da sem zgubil nadzor nad avtom , je pa nekaj novega "rdeče utripanje" pripomoglo da sem za trenutek zgubil fokus . Morda se je slišalo da se izgovarjam na app . vendar vem da je za izlet kriva moja napaka in neizkušenost . Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano December 23, 2015 Share Napisano December 23, 2015 Sam jo imam že dlje časa in me je že večkrat rešila. Ko se je navadiš, sploh ne veš da je na ekranu, pač v tistih kočljivih trenutkih namesto da bi levo desno klikal s knofi vidiš lepo na sredini ekrana (odvisno kje jo imate), kaj se okoli tebe dogaja. Nimamo vsi 3 monitorjev, pa VR čelade na glavi, da bi imel 360 sliko okoli avta. 3 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 24, 2015 Avtor Share Napisano December 24, 2015 Točkovanje in izdane sankcije si lahko ogledate na prvi strani. Citiraj Link to post
Recommended Posts