Skoči na vsebino

2. Imola - 20.12.2015

Recommended Posts

• Odgovori 78
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Najboljša aplikacija. Jaz jo VEDNO čekiram, ko je nekdo ob boku, ker drugače pač ni viden... In točno veš kako se linije držati ko je nekdo vštric. Tiste puščice povejo bore malo... naokoli pre

Na tvojem skinu?

Uspelo. Server je up!

Se opravičujem za nastale težave. Očitno je nekaj narobe s tem folderjem, ki je v podmapi assettocorsa. Verify game integrity cache ni pomagal, tako da sem moral na novo namestit dedicated server.

Hvala Kunos!

Na R2, prvi krog (semizdi) ko sem na žlajfanju navzdol nekoga razmetal... AC/internet problem, ker sem bil precej konzervativen in je samo nekaj zategnil, počl, preteleportiral... garje uglavnem.

Pravtako se oproščam Alešu A. v R2 (pomoje) ko sm mu pred šikano nabil v rit... sm pričakoval kasnejše bremze.

Ostali kontakti v R2 sm se pa jokau od smeha ko ste me pretelovadl kot mladga mačka. :D

Katastrofa !

Kljub vsemu treningu sem bil kot šesto kolo . Res ste odlični vozniki tukaj . 

R1: Dober start potem se je priključil tisti ki je startal iz boxov nova verzija helicorsa me prestraši  ker se iz vseh strani obarva oranžno , eno kolo na travi in sem že bil postrani . Potem je šlo vse samo navzdol , napaka za napako kot da sem prvič tam . Do konca me je preganjal Luka ki pa ni prišel mimo ker je imel kile .

R2 : Ponovno dober start in gužva na zaviranju pred vhodom v zadnje zaviranje , kontakt z Alešem in v steno . Avto skoraj totalka na ravnici samo 180 . Po poravilu sem sam zvozil do konca . 

Žalost . Aleš če je moja krivda da sva imela kontakt ki te je poslal  na travo se opravičujem vendar te helicorsa ni pokazala .                                                                    

Čestitke tabolšim in vsem ki so vztrajali do konca.

Arne: Ja, sem danes videl, da ste se kar malo naslanjal, pa vas ni odneslo. Še jaz sem te v prvi malo, pa se je izšlo na srečo.  Mal bolš je tale koda že, ne? A ja. V drugi dirki sem piko menda osvojil. Za Imolo ogromno grrrr...

Uredil - mancSLO

Zamudu praktično qualy, še laufat sem mogu od avta do stanovanja v 4. štuk, da sem prav cajt naštimu volan in z mrzlim rokam odpelal qualy brez nastavitev s polnim tankom. No potem pa še prepozn prtisnem da me vrže da štartam iz boksov, počakam da gre vrsta mimo in lepo prehitem ene 2 al 3 v prvem krogu nato pa cijazenje in občasni boji z Zupanom. Krogov mi je počasi zmanjkovalo da bi prišel vsaj na 10 mesto, vendar opazim da se pred mano začnejo nabirat na kupu in tišal sem naprej kolikor sem pač lahko, malo sem bil tudi previden ker sem imel že 2 opozorila za sekanje. Nato pa napaka Marjana, kasneje pa še Zupana mislim da...v zadnjem krogu pa še Murn veselo seka in je mogu v bokse, P8 tako veselo sprejeta in odlična podlaga za naslednjo dirko z malo kilogrami. Po uspešnem štartu se podam v prvi ovinek kjer me malo preseneti Fujs z bremzanjem  in trznem v levo in butnem Zupana, ki ga odnese vendar je avto lepo ujel sam pa sem tudi zabremzal in počakal da prileti nazaj na stezo, tako da se je ta nesreča razpletla na veliko boljši način kot pa bi se morda lahko. Zupan mi malo pobegne v prvem krogu, vendar kmalu ujamem tempo in se ponovno srečava, po uspešnem prehitevanju ker je zasral šikano sem se čimhitreje probal zbrat in lovit idealno linijo, da sem čimbolj pobegnil zasledovalcem. No na srečo me ni nič presenetilo osvojil P1 in še najhitrejši krog v zadnjem krogu...potegn mi ga Murn :P