Arne Dopudja 726 Napisano April 14, 2016 Avtor Share Napisano April 14, 2016 Evo @AliBuggy, sm poklical par številk in Opel je reku da ti dajo od Clelanda Vectro. #98 John Cleland - Vauxhall Vectra - Aleš Arko 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano April 14, 2016 Share Napisano April 14, 2016 TNX Arne...se dobr da mas veze 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano April 17, 2016 Avtor Share Napisano April 17, 2016 (urejeno) Ker ste vsi prijavljeni v tej temi, pišem tukaj. Tale SuperTouring Seasons je namenjen predvsem SP. Sem rabu kar nekaj ur, da sva z Erženom usposobla da nekako deluje na MP. Očitno se nekateri fajli tepejo in zadeva crasha cliente s serverja dol. Druga opcija nam preostane SuperTouring Reloaded, ki ima samo '98 sezono, ki je brez Alfa Romeo in BMW, seveda brez vseh starejših modelov. Upam, da vas tehnična težava sedaj ni odvrnila od prvenstva... Nova verzija moda je že na voljo, tisti ki imate starega inštaliranega (to smo vsi), sledite navodilom v opisu! Renault Laguna #1 - Jason Plato - Matej Vajthauzer #3 - Alain Menu - Miha Fabijan#21 - Tommy Rustad Volvo S40 #4 - Rickard Rydell - Arne Dopudja #14 - Gianni Morbidelli - Tomaž Eržen Honda Accord #5 - James Thompson - Domen Gantar #17 - Roger Moen - Sašo Petrič #29 - Rob Gravett Audi A4 #7 - John Bintcliffe - Anže Štravs #12 - Yvan Muller - Gašper Zupan Nissan Primera #8 - David Leslie - Zvonko Kramaršek #23 - Anthony Reid #77 - Matt Neal - Aleš Kurent Peugeot 406 #9 - Tim Harvey - Blaž Košir #11 - Paul Radisich - Tjaž Brelih Vauxhall Vectra #16 - Marc Lemmer - Tomaž Selčan #88 - Derek Warwick #98 - John Cleland - Aleš Arko Ford Mondeo #32 - Will Hoy - Robert Lesek #33 - Craig Baird - Žiga Šešljar #55 - Nigel Mansell - Brane Malavašič Spet so nekateri skini drugačni, Dal sem vas pod ista imena oz. najbolj podoben skin. Če bi se kdo prestavil naj pove. Ker je Fordova ekipa popolnoma prazna, sem si dovolil premakniti Leseka in Šešljarja, ter zapolniti druge ekipe s Selčanom in Brelihom, sa smo nekako enakomerno porazdeljeni. Ko se boste vsi strinjali, se izvede prva dirka čez 14 dni in se celoten koledar zamakne za 14 dni. V testne namene, bo server online kolikor se bo le dalo. Eržen vam bo v tej temi pisal kdaj je online in kdaj ne. Pozivam vas, da se z novim modom priključite in da vas je vsaj 12 naenkrat na serverju, s čimbolj različnimi avtomobili, idealno od vsake znamke eden. (Ni treba da aktivno dirkate in vozite, samo da se vidi, če je kašen problem z nalaganjem avtov...)(Jaz sem ta teden popoldanski... se testa nemorem udeležiti pred pol enajsto.) Če ste za, se lahko testira kar jutri 18.4. ob 20:00. Če se izkaže da deluje, nadaljujemo, če bodo problemi ostajali, se selimo na WTCC dirkalnike. Uredil April 18, 2016 - Arne Dopudja 2 Citiraj Link to post
branebrane 30 Napisano April 18, 2016 Share Napisano April 18, 2016 Jaz bi zamenjal za Ford #55 - Nigel Mansell (Brane Malavašič) Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 18, 2016 Share Napisano April 18, 2016 Važn da cvili. 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano April 18, 2016 Avtor Share Napisano April 18, 2016 Sm mislu da se 2.5. gre nazaj v službice. Dirko bom prestavu na en datum, ko bomo bolj sposobni. 8.5. Recimo. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano April 18, 2016 Avtor Share Napisano April 18, 2016 Server je ONLINE, prosim, da se vas čimveč konekta gor. Ni potrebno vozit, lahko imate alt tabbano (če vam deluje alt tab...), če pa nardite dva kroga se nebi branili, saj je lahko težava kje drugje. Glavno je da ste vsaj v meniju v boksih. Ni treba na TS. (Mene ni za PCjem, tako da bom tiho na chatu. :P) Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano April 18, 2016 Share Napisano April 18, 2016 sem bil zdej gor 45 minut in tud odpeljal par krogov...zal sem bil sam ce odstejem duhca Arneja 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano April 18, 2016 Avtor Share Napisano April 18, 2016 Kul. Sej server bo online več ali manj vedno tak da če se slučajno nabere narod enkrat do 8.5. bomo prej vidl če dela, če bo pa spet jebal na dan dirke pa pač bo. (Sm pa precej bolj optimističen da bo delalo. :P) Citiraj Link to post
Recommended Posts