4matic 12 Napisano January 3, 2016 Share Napisano January 3, 2016 po loading screenu me vrže v main menu. any quick fixes? Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano January 3, 2016 Share Napisano January 3, 2016 Preveri resolucijo Citiraj Link to post
4matic 12 Napisano January 3, 2016 Share Napisano January 3, 2016 ja tnx, sem že prej ugotovil, ampak so se mi tudi driverji od grafične zrušili in je se je frame spremenil na 5sec+, sem raje kar ugasnil. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 3, 2016 Share Napisano January 3, 2016 Sori Berden za tisto moje matalanje po progi v tretjem krogu. Me je tolk zarolal, da sem 10 sec iskal prvo pa vzvratno. Sicer pa dobra nažigalka teli DTM-čki. Thx Jankotu za organizacijo. 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano January 3, 2016 Avtor Share Napisano January 3, 2016 (urejeno) Rezultati finalne dirke na Nordschleife: Prvi 3 v 1,2 sekundah Prvih 5 v 10 sekundah Prvih 7 v 20 sekundah Balast je očitno deloval, super dirka, hvala vsem za udeležbo. Čestitke Blaž! Uredil January 3, 2016 - PEK 1 Citiraj Link to post
majomhus 29 Napisano January 3, 2016 Share Napisano January 3, 2016 8 minutes ago, mancSLO said: Sori Berden za tisto moje matalanje po progi v tretjem krogu. Me je tolk zarolal, da sem 10 sec iskal prvo pa vzvratno. Sicer pa dobra nažigalka teli DTM-čki. Thx Jankotu za organizacijo. Ni zamere, jaz bi tudi lahko upočasnil. Srečen sem bil da vidim koga sploh na cesti Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano January 3, 2016 Share Napisano January 3, 2016 Bom v pravo temo nalimal Carska dirka, škoda, da jih nisem mogel več odpeljat. Sicer sem bil nov s tem avtom na progi, ampak je šlo. Vem da Mecoti letijo, ko snete sekire, sam verjetno, je to zato, ker so Alfe tolk švoh, ne zato, da bi bil jst slab Q: Taka ziher vožnja, se mi zdi da P4. Cajt, 9.53. R: Iz štarta Q4 potegne, kot Pamela Anderson, sm sam mahal okoli, ko so vsi ostali v slow motionu šli s štarta Edino Blaž je izginil naprej v mrak, zadaj pa kolona Mercedesov. Sami nišani, sm se počutil kot pred strelskim vodom. Potem me je prvi prehitel Alen, pa je tako utripalo vse okoli mene, da sem mal odpeljal po travi, da se nebi spojila skupaj. No, čez čas se je zadeva s pingom umirila in Alen je izginil v daljavi. Zadaj pa nov par Gantar in Glavač. V drugem krogu sem telovadil nekaj v zadnjem delu in oba nišana sta šla mimo. Zadnji krog sem se trudil, da bi koga ujel, samo kaj ko po ravnini Alfa ni šla nikamor. Top speed 257. Vseeno fina, fer dirka. Zabavna, tako da pozdravljam tole prvenstvo in, če bo še volja, se v naslednjem bolj resno pridružim. Citiraj Link to post
Recommended Posts