AliBuggy 1 008 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 (urejeno) kakšno imate hitrost interneta (download)? 120/4 koliko MB je preneslo? 50MB se prenos kar sam od sebe ustavi ali javi kakšno napako? nehalo samo od sebe v FF...na istem file-u retry je potegnilo se ene 20MB in potem failalo...brez napake V drugo je slo od enkrat takoj. V nedeljo me je na Grobniku tako napihalo, da sem do danes bolehal, nakar sem se v pricakovanju vsedel v Vectro kot Lemmer, nastavil gretje ma polno in sel malo sprobat tale mod.. Opazil sem, da mi ce skacem v igro in iz nje (Alt-tab) ali pa dam restart race neha delovati FFB, dokler ne grem v options in spet malo posetiram settinge...se kdo? Poleg tega imam pogled iz kokpita taksen da se bUh usmili...sem spreminjal tudi pozicijo sedeza do konca naprej pa ni dost boljse. Tako da navkljub prehladu raje vozim iz haube pa naj piha kot ce http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=568164875 kaksen nasvet Knox majster? Uredil December 4, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 FOW settingse probaj še mal sam ni neke revolucije Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 @AliBuggy, kok pa maš FOV? 180°? Zmanjšaj FOV pa bo bolje ... Tle skor sam seb v oči gledaš. 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano December 4, 2015 Avtor Share Napisano December 4, 2015 (urejeno) U kurba ti je zategnil glavo, Buggy. Tako mam jaz za najbolj racy občutek. Monitor mam 22 al 24, sej nevem. Glede alt-tabbanja, na G27 nebi smel bit problemov ker pri meni jih ni. Probleme s tem ima pa @Tjaž Brelih, tako da lahko on razsvetli malo. Najboljši način za reset volana je, da greš tam v controls in klikneš Reload (Al neki tazga)... ti nanovo poštima volan in ne spremeni nastavitev. Drug kolega ima DFGT pa mu včasih na R2 crkne FFB, razlog neznan. Uredil December 4, 2015 - Arne Dopudja Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 woohoo...Esmeralda je spregledala, mater sem ze mislil da so me arcnije zjebale Ja imel sem resna 150 FOV...jebat ga, vsec mi je blo ker sem vse dal lahk na max, pa sploh gledal nisem kaj dajem bebec en 2 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 Ha, ha...si stopinje za procente zamenjal Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 FOV na 150?? ko da bi na zadnjem zicu sedel Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano December 4, 2015 Avtor Share Napisano December 4, 2015 Človeku ne gre zamerit, ta Race ima svoje finte. Citiraj Link to post
Tjaž Brelih 76 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 Po Alt-tabanju iz igre se nisem mogel več vrniti nazaj (bolj natančno- grafika se mi je prenehala izrisovati), tako da edina rešitev zame je bila ne-uporaba alt-tab. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 Je sploh bil kakšen ovinek s tem FOV ? Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 Vi me kar podjebavajte...sem na Opelico ze bullbar montiral, na kolesa rezila v rimskem slogu pa odprl sem na polno ventil kjer rja na okoliske dirkace sprica. Kdaj je zdej dirka oz. trening Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 enjoyer je včeraj preveč enjoyal z možem dopudnim in stricom skopušnim v gta5 (ki ima btw vrhunski mp brez laganja :D)... in ker je star, je danes nucal regeneracijo do 11:30 server online Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 pelerine sabo,v Brands Hatchu pada dž. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano December 4, 2015 Avtor Share Napisano December 4, 2015 pred 30 minutami, Lojzze je napisal: pelerine sabo,v Brands Hatchu pada dž. Prletim, če si še gor. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano December 4, 2015 Share Napisano December 4, 2015 grem lahko prec nazaj Citiraj Link to post
Recommended Posts