Skoči na vsebino

911 GT3 prvenstvo

B_U_R_I

911 GT3 Cup  

32 glasov

1. 1. V prvenstvo 911 GT3 bi se prijavil in redno vozil

• Seveda, pripravljen sem plačati 3€ za mod
    • Da, vendar je strošek 3€ previsok za mod
    • Ne, 911 GT3 Cup ni prava izbira

Recommended Posts

Resno razmišljamo o tem, da bi GT3 prvenstvo zamenjali z 911 GT3 Cup (ne, nimamo Porsche Slovenija za sponzorja). Pri GT3 dirkalnikih je velik problem neizenačenost in se od njih čedalje bolj oddaljujemo, ker je to nočna mora za vsakega organizatorja.

Pri 911 pa je problem dodaten strošek. Cena moda je sicer 5€, vendar smo se z avtorjem moda dogovorili za 40% popust, če vzamemo več kot 20 licenc - torej 3€ na osebo. Torej - če ste zainteresirani - prosim glasujte v anketi.

• Odgovori 30
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kar nekaj ljudi ne vozi niti enega niti drugega prvenstva. Drugim ni problem vsak vikend furat. Tretjim pa ni problem zabrisat celga lajfa stran pa to organizirat  

Jaz pa mislim ravno nasprotno, da so GT3 dirkalniki sedaj mnogo bolj enakovredni. Vsak dan odpeljem kakšno dirko in morem tečt, da ima vsak od njih svoje pluse kakor tudi minuse. So pa mnogo bolj izen

Ah, kdaj je blo pa zgovarjanje še problem...

Jaz pa mislim ravno nasprotno, da so GT3 dirkalniki sedaj mnogo bolj enakovredni. Vsak dan odpeljem kakšno dirko in morem tečt, da ima vsak od njih svoje pluse kakor tudi minuse. So pa mnogo bolj izenačeni kot so bili, pred v1.3. Tako, da bi bilo smoterno o tem razmisliti še enkrat. Bolje to, kot pa, da imamo vsi iste avte.

Pa še zgovarjamo se lahko, da avto ni šel zaradi tega in onega, če imamo vsi iste to v celoti odpade ;)

Uredil - Mitja Bonča

Za to pa sem vprašal,če ta ni dober,ker še ga nisem sprobal. Glede zastonj dirkalnikov pa sem mislil Ferrari GT3, BMW Z4 GT3,Lamborgini GT3 in vsi so zastonj ;) Ti pa so dobri za prvenstovo,pa še vsi jih imamo. To je samo moje mnenje,itak pa bo glasovanje pokazalo svoje.

Če kdo ni prebral prvega posta:

" Pri GT3 dirkalnikih je velik problem neizenačenost in se od njih čedalje bolj oddaljujemo, ker je to nočna mora za vsakega organizatorja. "

In takoj za tem pridete z vprašanjem "A ne bi GT3 mel?"...

Naslov je 911 GT3 prvenstvo,kajne? Torej sklepam,da samo z to znamko dirkalnika. Torej zakaj plačevati za nek mod,če pa lahko narediš recimo Ferrari GT3 prvenstvo,ali pa Lambo GT3,... Saj pravim,da bo že anketa pokazala kako in kaj. Jaz sem samo predlagal, ker bi končno rad malo dirkal in sem poln predlogov. GT3 dirkalniki so mi ful dobri in ker je moje CLIO prvenstvo pogorelo do tal bi se rad malo podil z vami.

Če nisi prebral replyev:

"Jaz pa mislim ravno nasprotno, da so GT3 dirkalniki sedaj mnogo bolj enakovredni. Vsak dan odpeljem kakšno dirko in morem tečt, da ima vsak od njih svoje pluse kakor tudi minuse. So pa mnogo bolj izenačeni kot so bili, pred v1.3."

Ja, 911 GT3. Pokalno dirkanje. 911 Cup dejansko obstaja, Ferrari GT3 (kater avto že je to??) Cup ne obstaja. Zakaj pokalno tekmovanje? Ker je z njim manj dela, izenačit je potrebno le voznike, avti so že. 

Benjamin, pa upam, da boš res dirkal, ker te že dolgo nismo videli v prvenstvu, kljub vsem predlogom :)

Ja Blaž, sem prebral. Smo imeli testno dirko in dobili nekaj informacij iz nje :)