B_U_R_I 3 290 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Resno razmišljamo o tem, da bi GT3 prvenstvo zamenjali z 911 GT3 Cup (ne, nimamo Porsche Slovenija za sponzorja). Pri GT3 dirkalnikih je velik problem neizenačenost in se od njih čedalje bolj oddaljujemo, ker je to nočna mora za vsakega organizatorja. Pri 911 pa je problem dodaten strošek. Cena moda je sicer 5€, vendar smo se z avtorjem moda dogovorili za 40% popust, če vzamemo več kot 20 licenc - torej 3€ na osebo. Torej - če ste zainteresirani - prosim glasujte v anketi. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Fajn bi bilo, če bi napisal še za kateri špil sploh gre! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 16, 2015 Avtor Share Napisano November 16, 2015 Mod je za Assetto Corsa Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Aleš, AC je že standard, če je kaj drugega, se posebej omeni :D Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 (urejeno) Jaz pa mislim ravno nasprotno, da so GT3 dirkalniki sedaj mnogo bolj enakovredni. Vsak dan odpeljem kakšno dirko in morem tečt, da ima vsak od njih svoje pluse kakor tudi minuse. So pa mnogo bolj izenačeni kot so bili, pred v1.3. Tako, da bi bilo smoterno o tem razmisliti še enkrat. Bolje to, kot pa, da imamo vsi iste avte. Pa še zgovarjamo se lahko, da avto ni šel zaradi tega in onega, če imamo vsi iste to v celoti odpade Uredil November 16, 2015 - Mitja Bonča 2 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Ah, kdaj je blo pa zgovarjanje še problem... 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Sedaj so dosti bolj izenačeni,ampak so razlike tako kot je tudi v RL. Trenutno pa ne vidim poante,da kupujem en avto,če pa jih imamo toliko zastonj. Ne,ni mi problem dati 3€,ampak kolikor vem je zamex objavil link za Porsche GT3. Ali ta ni dober? 1 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Tisto je cestni GT3 in ne bi bil lih za dirkat... Tale GT3 CUP mod je meni med top 3 kar sem jih probal v AC. Res dobre fizike. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Hvala bogu, da je še nekdo takega mnenja, da se dirka z dirkalniki in ne cestnimi avti. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Za to pa sem vprašal,če ta ni dober,ker še ga nisem sprobal. Glede zastonj dirkalnikov pa sem mislil Ferrari GT3, BMW Z4 GT3,Lamborgini GT3 in vsi so zastonj Ti pa so dobri za prvenstovo,pa še vsi jih imamo. To je samo moje mnenje,itak pa bo glasovanje pokazalo svoje. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Če kdo ni prebral prvega posta: " Pri GT3 dirkalnikih je velik problem neizenačenost in se od njih čedalje bolj oddaljujemo, ker je to nočna mora za vsakega organizatorja. " In takoj za tem pridete z vprašanjem "A ne bi GT3 mel?"... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Naslov je 911 GT3 prvenstvo,kajne? Torej sklepam,da samo z to znamko dirkalnika. Torej zakaj plačevati za nek mod,če pa lahko narediš recimo Ferrari GT3 prvenstvo,ali pa Lambo GT3,... Saj pravim,da bo že anketa pokazala kako in kaj. Jaz sem samo predlagal, ker bi končno rad malo dirkal in sem poln predlogov. GT3 dirkalniki so mi ful dobri in ker je moje CLIO prvenstvo pogorelo do tal bi se rad malo podil z vami. Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Če nisi prebral replyev: "Jaz pa mislim ravno nasprotno, da so GT3 dirkalniki sedaj mnogo bolj enakovredni. Vsak dan odpeljem kakšno dirko in morem tečt, da ima vsak od njih svoje pluse kakor tudi minuse. So pa mnogo bolj izenačeni kot so bili, pred v1.3." Citiraj Link to post
4matic 12 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 zakaj se sprašuje, če si pripravljen plačat, če ni nobenega linka do strani, previewa, trailerja? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 16, 2015 Share Napisano November 16, 2015 Ja, 911 GT3. Pokalno dirkanje. 911 Cup dejansko obstaja, Ferrari GT3 (kater avto že je to??) Cup ne obstaja. Zakaj pokalno tekmovanje? Ker je z njim manj dela, izenačit je potrebno le voznike, avti so že. Benjamin, pa upam, da boš res dirkal, ker te že dolgo nismo videli v prvenstvu, kljub vsem predlogom Ja Blaž, sem prebral. Smo imeli testno dirko in dobili nekaj informacij iz nje :) Citiraj Link to post
Recommended Posts