mancSLO 1 945 Napisano November 27, 2015 Share Napisano November 27, 2015 Že celi teden se nekaj dogaja. Tudi Viper je bil viden: Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 Jst se odjavljam, ker mi ne bo zneslo... Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 (urejeno) Tudi jz se odjavljam..ker bom sluzbeno odsoten (David.P) Uredil November 29, 2015 - Skyman Citiraj Link to post
treker 139 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 (urejeno) Žal se morem odjaviti... nepričakovan dogodek Mogoče pridem na R2... Uredil November 29, 2015 - treker Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 A pade kakšen stream? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 29, 2015 Avtor Share Napisano November 29, 2015 @AliBuggy in @Skyman - če želita, lahko prideta dirkat - prostora je dovolj. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 woohoo sem ze not in vidim da tudi na obljubljenih 80kg balasta nisi pozabil Citiraj Link to post
daks 193 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 Luka(?) se opravičujem za neumnost.. Obisk v sobi za 3s mi je lih tolk odvrnu pozornost da sm te spregledal na levi. Opravičilo še Arnetu. Pa lih dobra dirka je bla.. 1 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 Čestitke podiumu! Se pa opravičujem za drugo dirko, zajebal sem kolkr sem dolg. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 Pred eno uro, daks je napisal: Luka(?) se opravičujem za neumnost.. Obisk v sobi za 3s mi je lih tolk odvrnu pozornost da sm te spregledal na levi. Opravičilo še Arnetu. Pa lih dobra dirka je bla.. Men nič jasno. Luka se je skival za oblakom peska, nakar ga vidm, mislm da stoji ampak sm narobe mislu. Je blo prepozno za sploh kaj... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 29, 2015 Avtor Share Napisano November 29, 2015 Neuradni rezultati. Čimprej podajte prijave, da bo sodniška ekipa lahko pregledala incidente. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 Q presentljivo 1. R1 slab štart, izgubil proti Bonči in Rožiču, ampak uspel prehiteti oba in slavil zmago. R2 spet bolj klavern štart z +80kg in borba z Erženom,.. potem sem ga spustil v upanju da bova brez borbe hitrejša kot tisti spredaj. Očitno prava izbira, prišel do 4. mesta. V 10. krogu v četveroboju Pavšek nekoliko prepozno zaviral za zadnji ovinek... V ovinek nisem smel zaviti, saj bi me kar dobro odbil,.. izgubim 2 mesta in potem še 3 vštric v zadnjo šikano in spet lovljenje avta... Na srečo nisem izgubil preveč in se na koncu boril za 5. mesto z Murnom, a mi je za las pobegnil. Zadovoljen z vožnjo saj je bila brez napak skozi cel "dirkaški vikend" 1 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 Prva dirka, Srečko Srečkovič. Prehitel Domna v zadnjih metrih, za prvo točko. V drugi dirki pole, gladko na startu, takoj sem pobegnil Selčanu in Apatu. Upal sem, da se bosta dlje borila, da si mal znucata gume, pa da še malo pobegnem na varno razdaljo. Potem pa edina napaka in čao. Nekaj sem se še trudil za Tomažem, a nisem imel pogojev, pa še Alen je uletaval zadaj in tako sem s potnimi dlanmi odpujsal do cilja. btw, je imel kdo težave v prvem krogu prve dirke? Men je štekal na polno, kot bi bil v nekem čudnem počasnem posnetku.. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 (urejeno) Q: Zafrknil s tajmingom, v tisti rundi odpeljal samo en hiter krog, na srečo sem ga postavil pred Mitjo saj sva imela na koncu oba enak čas P2 R1: Povprečen start, Mitja se izstreli iz njegovega štartnega mesta, malo zadeneva, ugodnejša pozicija za prvi ovinek in prevzamem vodstvo. Po 3-4 krogih sem imel malo čez 3 sekunde prednosti nakar začne Glavač peljat super hitre kroge (cca 0,9 sek hitreje), meni nič jasno saj je razlika do Mitje ostajala enaka. Nato me je ujel in v kritičnem trenutku vstopa v ovinek me je kot kaže zadel saj je avto zanihal vendar indikator dmg ni pokazal nič. Na koncu spet setup spet oživi, vendar ne toliko kot od Mitje saj je sedaj on bil najhitrejši na stezi. Še vseeno mi uspe P2 R2: Dober start, postavim se na notranjo stran, dva avta pred menoj obrne enega izmed Skywalker avtomobilov nakar je drug zadel vanj, na srečo sem se temu izognil. Takoj v naslednjem ovinku spet zadeneta dva avtomobila enega zavrti drugi se obdrži. Nekaj krogov kasneje prehitim Murna nato pa še Pavška in Kurenta ko sta se oba odpeljala izven idealne linije. Upam da nisem porabil vse sreče letos v tej dirki . P3 Škoda za nesrečo timskega kolega na prvi dirki, ker mislim, da bi bil v drugi kandidat za zmago, vendar pa je še vseeno uspel priti do točk. Bravo Marjan! Po tej tekmi lahko samo rečem da je tale tyre model zelo čuden in da upam v Imoli na sonce Še replaya:RACE 1RACE 2 Uredil November 29, 2015 - alkoro Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 29, 2015 Share Napisano November 29, 2015 Q: Skoraj sem zamudil, ker hčerka ni takoj zaspala. Potem grem na progo in ugotovim, da imam še vedno volan nastavljen na 270° za Race. Nastavitev itak ni bilo, zato sem samo šel vozit, da dobim nekaj krogov za dirko. Mislim, da sem prilezel celo do P10. R1: Kar dobro mi je šlo, kazalo je na uvrstitev med top10, potem sem pa na zaviranju naredil napako in butnil Marjana. Počakal sem ga, oba sva zgubila kar nekaj mest, nato pa boj do končnega P12. R2: Zahvaljujoč kar nekaj kontaktom hitro pridem do P8, vmes konstantni dvoboji z Jankotom in pa borba z Matjažem in Alešem. Ker nisem imel kg, sem lahko pobegnil. Nato se je glava malo umirila, gume so prijele kot se šika, vseeno pa nisem imel možnosti, da bi pokukal proti P3 in Alenu. Končni P4. Zelo napeta dirka, kile fajn pomešajo štrene, še vedno pa so eni enostavno prehitri Citiraj Link to post
Recommended Posts