B_U_R_I 3 290 Napisano November 14, 2015 Avtor Share Napisano November 14, 2015 Super smo se podili. Na prvi dirki me je najprej zadrževal Marjan. Malo na silo sem uspel priti mimo njega, saj se mi je mudilo lovit Tomaža. To je videl in se mi umaknil. Hvala - če se ne bi, bi počlo - kriv, bi bil pa jaz. Na drugi dirki sem bolj slabo startal. Nato sem se par krogov vozil za Kurentom. Ko sva dohitela Marjana, je kar naenkrat ratala prevelika gužva in s Kurentom sva se prelevila v balerine. Replaya nisem gledal, sem pa sigurno zafrknil jaz. Nato sva zopet nekaj časa lovila pred sabo vozeče. Ko sva ujela Gorana, sem smuknil mimo Aleša, potem pa je skoraj na istem delu proge on mene taknil. Poletel sem na nek griček in padel v mapo in naprej v vesolje Konec dirke. Pričakoval sem tudi večjo udeležbo. Osem voznikov težko res stestira zmožnosti serverja. Upam, da se vas naslednji teden nabere kaj več. @Mitja Bonča - opazil sem, da so sledi gum na tej progi dvignjene cca. 20-30 cm od tal. Zelo čudno izgleda vseskupaj - kot bi se vozil skozi neko meglico. Boš to še kaj popravljal do uradne dirke? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 15, 2015 Share Napisano November 15, 2015 (urejeno) Imaš zadnjo verzijo 2.71? Če so še, mi prosim pošlji slike od lokacij (na zs). Uredil November 15, 2015 - Mitja Bonča Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 15, 2015 Share Napisano November 15, 2015 Ima kdo replay? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 15, 2015 Avtor Share Napisano November 15, 2015 Pred 2 urama , Mitja Bonča je napisal: Imaš zadnjo verzijo 2.71? Če so še, mi prosim pošlji slike od lokacij (na zs). Imaš prav. Na zadnji verziji je dost boljše. Se skoraj ne vidi več. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano November 15, 2015 Share Napisano November 15, 2015 Replay RACE 1 RACE 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts