AliBuggy 1 008 Napisano November 6, 2015 Share Napisano November 6, 2015 @Murn: sem skoraj preprican da sem pred casom iz RD potegnu ze ene proge brez registracije...hmmm....nima veze. @dottor a ti bos danes kaj vozil? Bom zvecer jaz en server postavil, da se mal ganjava :D Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano November 6, 2015 Share Napisano November 6, 2015 Žal ne, ker sem četrtek, petek in sobota v društvu (Društvo ljubiteljev animiranih filmov, stripov in družabnih iger Animov - Izola) Bom pa več časa imel torek in sreda, kjer lahko tudi jaz postavim server in objavim tu podatke in se gremo malo lovit Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 8, 2015 Share Napisano November 8, 2015 Po tem disasterju v Sliverstonu (server problemi + destruction derby) sem šel kar v Poznan. Super proga in pravi balzam po Silverstonu. Alfo sem gnal malo okoli. Če kdo garantira, da ne zariba v 20 krogih bi kar to izbral Tam na high 1:45 high sem se ustavil po ~10+ krogih. Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano November 8, 2015 Share Napisano November 8, 2015 Sem jo jaz zadnjič gonu 25 krogov pa so prej gume šle kot alfa... Jaz sem na moji končno turbino dobil (je šla po 240k po števcu) tako da se je treba lotit šravfanja (156 1.9JTD) Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 9, 2015 Share Napisano November 9, 2015 Jaz sem tudi opazil, da se alfici dogaja z gumam, sploh ce si agresiven pri bremzanju in pospesevanju. Jaz bom kar merdzota vzel ;) Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 9, 2015 Share Napisano November 9, 2015 Jaz bom zaradi "italo" simpatije vzel Alfo, če res ne bo prepočasna. Pa še neki nostalgije iz najstniških let se meša zraven. Občutek imam tudi, da ima kar precej tega "lift off" oversteera. Big Money Wasted ne vzamem sigurno, ker ga imam čez glavo iz BMW cup-a. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 9, 2015 Share Napisano November 9, 2015 Tukaj je pa zelo od konfiguracije proge odvisno al bo Alfa hitra, al ne. Na eni dirki sem Jankota (Mercedes) v dolgem, srednje hitrem ovinku prehitel po zunanji strani, da je lahko samo gledal, drugje pa z Alfo nisem imel šans. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 9, 2015 Avtor Share Napisano November 9, 2015 (urejeno) Zato pa imamo balast, da to izenačimo kolikor se da. R1 bo standing start V R2 bomo vrjetno šratali eno kolono leteči štart, ker se bomo morali v prvem krogu razporediti glede na reverse standinge prve dirke! Uredil November 9, 2015 - PEK Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano November 9, 2015 Share Napisano November 9, 2015 Jaz sem iz prehoda iz Alfe na Mečko (oboje na stock nastavitvah) pridobil skoraj 2 sekundi, ko sem dobil še dodatne nastavitve za mečko pa še skoraj 2 Pač mi mečka bolj odgovarja za moj stil vožje kot alfa (čeprav v RL vozim alfo), je bolj mehka, bolj precizna ampak je več dela z njo. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano November 9, 2015 Share Napisano November 9, 2015 Ne vem, če ima smisel spet na silo tlačit v dirko ta leteči štart. Res je, da je lažje štartati v eni koloni, samo se ta kolona ponavadi preveč razpotegne... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 9, 2015 Avtor Share Napisano November 9, 2015 Bomo probali, ker drugače morm potem dobit IDje za grid postaviti itd... Lahko pa naredimo za R2 en superpole 1 krog kvalifikacij (z kg iz prve dirke)... Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 9, 2015 Share Napisano November 9, 2015 (urejeno) ...cim manj komplikacij, saj se gre vendar za fun dirko. A pa lahko skipnem jaz drugo dirko, ker mislim da bom imel dost samo en tretma Uredil November 9, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 9, 2015 Avtor Share Napisano November 9, 2015 Ni problema, če te bo zmatrala ze prva preveč. Manj komplikacij pomen 2 dirka 5min Q in to je to. 4 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 10, 2015 Avtor Share Napisano November 10, 2015 (urejeno) Danes v večernih urah bomo sprobali uradni server:slo-racing.com DTM 90s (pass: slodtm90s) Lepo bi bilo, da se udeležite v čim večjem številu. Dostopen bo tudi teamspeak server sloracing.ddns.net Uredil November 10, 2015 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 10, 2015 Share Napisano November 10, 2015 jaz pridem...napisi se kdaj, ce bo prepozno bom kregan doma 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts