Skoči na vsebino

2. Snetterton - 21.11.2015 (SOBOTA!)

PEK

Recommended Posts

• Odgovori 54
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Žal sta bila danes na testiranju močno poškodovana dva dirkalnika, tako da je njun nastop na sobotni dirki vprašljiv! Fotograf je seveda bil spet na pravem mestu. &#13

Kdo še sploh gleda fuzbal :D

Posted Images

Miha [Jaoo] poskrbel, da sem bil iz ne vem katerega razloga obdarjen z 15kg in nekonkurenčen. Hec no. Zaradi 15kg nebi smel toliko zaostajati. Pač je tak domet.

Upam da me počasnelo niso pre več šinfali na streamu. V R1 sem iz P6 žal nabasal na AlfoToša, ki je stal na stezi. Moja krivda, ker se mu nisem ognil.

Hvala za nagrado. Ker pa se kar se iger tiče, se držim samo volana, ne pa yoistika ali pa celo kake pištole. Zato PODARJAM kodo prvemu, ki me kontaktira na ZS.

Hvala Jankotu za organizacijo.

Uredil - mancSLO
  • Upvote 2

Marjan sorry res, nič namerno da bi te pustili zadaj. Koliko se ti je poznalo to na najhitrejšem krogu? Meni se recimo 50kg tokrat ni praktično nič, isto hitro Best lap kot v kvalifikacijah tudi v obeh dirkah, pa nisem na kvalifikacijah nič šparal. Je pa res, da je tempo po par krogih padel za več kot sekundo. 

No, pa še za to sem kriv, ker sem jaz zadel Tuša in ga postavil na sredo ceste se mi zdi :D

• PEK locked this tema
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...