57X 962 Napisano November 10, 2015 Share Napisano November 10, 2015 Kunos bo počas moral izdat Dreampack: Carmagedon 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 10, 2015 Share Napisano November 10, 2015 pred 38 minutami, Arne Dopudja je napisal: Pa na tem tvojmu posnetku si ti kriv, mimgrede. Čigav posnetek to? Še enkrat. Se bomo vpleteni že zmenl. Najbolš, da kakšno skup odpeljemo, da se malo gužve navadimo, kot sem že rekel. (mogoče tle not kej pozitivnega opaziš, ko te že na koncertih pa v oštariji vse je..) Mimo grede. Arne, ti tud lohk prideš Ps.: ker koncert je bil to Ps2: znorim, ko grem ven jest in me vprašajo, če medium grrrrrrrrrrr.... Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano November 10, 2015 Share Napisano November 10, 2015 Brit Floyd, v tivoliju. Tej tud na kraj pamet ni padl da bi prašala kok pečeno. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano November 10, 2015 Share Napisano November 10, 2015 (urejeno) Non stop poslušam da je vedno vse kriv AC. Jaz pa mislim, da je ravno obratno in to resno. Ko sem online in pridejo fantje mojega kova na kup, ni nikoli problemov (sem pa tja se resda pripeti kakšna nesreča, ampak je kriv voznik, ne pa špil). Drugače pa so to v 95% hude dirke. Isto je v ligah kjer sem in še vozim. Ni problemov. Pa nikjer ni niti polovica toliko pravil. Samo folk ve kaj pomeni dirkanje, drugega mi ne pade napamet. Tukaj pa že vrsto let ena in ista štorija, oz. je vedno slabše. Sem že sam sebe sit, ker se ponavljam kot stara lajna, pa je itak vse džabe. Aja pa še to: prosim prenehajte s tem konstantnim opravičevanjem eden drugemu. Kar nekaj. Uredil November 10, 2015 - Mitja Bonča 4 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 10, 2015 Share Napisano November 10, 2015 Evo, še to povem, pol bom pa neki časa off the forum, ker so takšne želje, kot je videti: Mitja, so le fantje tvojega kova.. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 10, 2015 Avtor Share Napisano November 10, 2015 Celoten dirkaški vikend preklican. Zaenkrat je v načrtu, da se dirko ponovi 15.5.2016 - torej bo to zadnja dirka v prvenstvu. Prijave incidentov, ki smo jih prejeli, bomo sicer pregledali, vendar kakšnih konkretnih kazni sodniška ekipa ne bo izdajala. Uporabili se bodo zgolj kot primeri "slabe prakse". Kot prva dirka v prvenstvu bo torej dirka na Grobniku, ki bo 29.11.2015. V tem času bomo v dveh vikend termini izvedli testni dirki. Prosim, če se ju udeležite v čimvečjem številu, da lahko naredimo stress test na serverju, poleg tega pa še malo potreniramo vožnjo med drugimi dirkači. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 10, 2015 Avtor Share Napisano November 10, 2015 Sodniki so pregledali incidente. Ocene in kratke obrazložitve si lahko preberete tukaj. Kazni zaradi preklica dirke seveda ne bo, vam pa lahko to služi kot primer: kaj bi bilo, če bi bilo. @Apatu pa sodniška ekipa toplo priporoča udeležbo na obeh testnih dirkah in da svojo vožnjo ponovno dvigne na standard, ki ga z njegove strani pričakujemo in smo ga bili v preteklosti že navajeni. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 11, 2015 Share Napisano November 11, 2015 Bi lahko prosim objavili rezultate Silverstona? Hvala. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 11, 2015 Avtor Share Napisano November 11, 2015 http://simresults.net/151108-5pp Citiraj Link to post
Mai 134 Napisano November 12, 2015 Share Napisano November 12, 2015 On 11/10/2015, 10:15:50, Matjaž Murn je napisal: Sodniki so pregledali incidente. Ocene in kratke obrazložitve si lahko preberete tukaj. Kazni zaradi preklica dirke seveda ne bo, vam pa lahko to služi kot primer: kaj bi bilo, če bi bilo. @Apatu pa sodniška ekipa toplo priporoča udeležbo na obeh testnih dirkah in da svojo vožnjo ponovno dvigne na standard, ki ga z njegove strani pričakujemo in smo ga bili v preteklosti že navajeni. Hvala za povabilo, se bom poskusil udeležiti obeh testnih dirk, tudi zato, da bom tu izklesal vse linije "vračanja" na progo in ne na uradni dirki. Citiraj Link to post
Recommended Posts