Skoči na vsebino

[preklicano] Silverstone International - 8.11.2015

Recommended Posts

Tukaj ni bil problem v bandwidthu, ampak v preobremenitvi procesorja na katerem je tekel server. Jaz sem bil lokalno povezan na server pa mi je ravno tako zalagalo. Poleg tega je 100/100M več kot dovolj bandwidtha.

• Odgovori 100
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1. Lahko vprašam katere o**** so se v ogrevalnem krogu, ko so šle zaradi neumnosti izven steze, potem vračale skozi kolono?? To bi res rad vedel, ker sem imel omena izklopljena? To je pa VIŠEK! K

Tu ne bomo komplicirali. Vozite dokler je asfalt, potem je pa robnik in trava naprej...

Marko, delno se strinjam s tabo, pa tudi z @enjoyer83 ... Problem te diskusije o kateri pišeš je v tem, da se spremeni v kreganje in obtoževanje, kar pa je še slabše...

Če si mnenja, da si bil oškodovan, NAPIŠI PRIJAVO!!!

Uredil - Ale

Podpiram tole Markovo "jamranje", ker sem bil sam tudi deležen par situacij, kjer sem jaz, ko sem bil na idealni liniji in predvsem NA STEZI, se umikal tistemu, ki je kar RINIL iz trave nazaj na progo v gužvo. Jebemomast, fantje, tole smo po moje že razpucali v GT3 prvenstvu, tle ni popuščanja in če bi bil organizator, bi takemu nabil 150 kil pa štart iz zadnje vrste. To se ne zgodi naključno, človek namenoma rine v nesrečo in tle opravičila ni. Prijav sam ne podajam, ker pač tretiram dirkanje kot tako, kjer se marsikaj zgodi, samo takih bedarij pa res ne bom več prenašal.

Druga stvar je ta, kar se tiče včerajšnje dirke. Sam sem absolutno proti temu, da se prva dirka kakorkoli briše/ponavlja, ker smo pošteno švicali in je nočem več ponavljati, čeprav bi mogoče odpeljal boljše. Zakaj? Ker enostavno nimam vsek vikendov frej in še tako težko nafehtam za tiste, v katerih so dirke tu gor. Pač, povem svoje mnenje, da ne bo hude krvi, odločil se bo itak organizator/ji.

Še moje videnje dirke.

Q: Šel koj na stezo, kot Niki Lauda v najboljših časih, odpeljal sanjski krog in pristal na drugem mestu. Potem me je izza hrbta napadla mala zverin in sem se naslednjih 10 minut igral z njo, ter skoraj pozabil, da se oprijem na stezi dviguje. Predal zverino drugemu staršu, skočil v bolid in padel v gužvo, kjer ni sem več spravil konkretnega kroga skupaj. Tako sem pristal na srečnem P13.

R1: Čez čelo sem si zavezal brisačo, ker sem vedel, da bo pot lil v potokih, ko sem bom poskušal prebijati naprej. Ogrevalni krog je bil v moji sredini odpeljan solidno, vse do konca, kjer se je začelo pospeševanje res prekmalu. Pogledam levo in desno, vsi tiščijo, ja gremo ASAAAA! Izkoristim gužvo v prvih zavojih in se prebijem na P9, nato se pri hangarju dva pred mano določita plesati valček čez robnike, hopa, jima podam roko in že sem P7. Pred mano Murn, še malo naprej moštevni kolega Jan. Zategnem brisačo, da švic špricne na ekran, stisnem zobe, da izpade trojka in se zapiči med zobčenike volana in hajd po gasu. Murn ga žge, jaz za njim. Hitrejši je bil v zadnjem delu kroga, jaz pa v prvem. Študiram linijo, iščem šibko točko in jo najdem na izhodu na dolgo zadnjo ravnino. Lepše ujamem izhod in se mu bližam v zavetrje, sledi zaviranje proti hangarju v desno. Murn se zabremza, sam ravno na meji in po notranji strani pičim mimo. Mal se mi smeji :) Potem opazim, da sva se dajala skoraj 10 krogov, kako čas beži, ko je fino. Pred mano Jan, sam tolčem hitre kroge, samo do konca jih zmanjka in vesel zaključim na P6.

Škoda R2, tam bi bilo veselje braniti stopničke :) 

Pred 2 urama , Arne Dopudja je napisal:

Ne dolgotvezit preveč. Dirka se zato da poka po vratih in so udrti odbijači, prebite gume... če izgubiš 20s iz tega, prijaviš en dan po dirki in čakaš na sodnikovo odločitev.

Arne, saj pravilnik poznamo. Ampak. Tem ljudem je potrebno dopovedati nekako, da se je nekdo (ali več njih) dva meseca pripravljal, da te reći rad počne ipd ipd. Po tem pa, da ti na tak način uničijo dirko za en usran "oprosti", pa tud ne vem, no. 

A bi se dal replay od prve dirke propat. Da malo pogledam :) drgač so se pa zadej čudne reči dogajale ja tam okoli 20ga mesta mislim da jo je lih marjan zmerej oskubil no ne vem tončno ampak 1x je tako zgledalo kot da bi se eden namerno z vso hitrostjo zaletel v njega... zgodilo se je pred mano samo škoda nimam nobenega replaya (če je bil to sploh marjan)

Uredil - Domen Grča

Ja jaz sem malo pokasiral. Prijave nisem dal, ker je zadeva stvar slabega serverja oziroma supertruper bugastega AC, ne pa napake onega, ki me je taknil. Verjetno bi morali narediti pq za posamezno dirko za največ 16 voznikov, saj igra več ne dopušča. Ali pa demage spostiti na 70%.

http://dl.dropbox.com/s/wss1yirenlyvx0h/race1-silverstone-international?dl=0

Uredil - mancSLO

Domen, ravno v tem je problem.

Posnetek kaže, da sem jaz v polno priletel v Marjana in mu naredil totalko z avta. Iz mojega kokpita pa ne duha ne sluha o dotiku. Še več. Na posnetku sta prikazane dve linije saj vmes moj avto skače:

1) Linija kot bi bil super hiter, zbijem Marjana in se z balzno hitrostjo priblizujem Arneju

2) Linija, ko grem lepo po notranji strani mimo, Ker je Marjan bil širok in kjer je Arne hitrejši od mene.

Marjan je občutil 1. linijo jaz pa 2. Tle ga je AC hudo pobiskal.

Uredil - MarkoP

Jaz se iskreno opravičujem vozniku avta #74, verjamem da bi bila dirka brez tega veliko lepša za oba.
 Dobil sem instant +10kmh pospeška od zadaj, verjetno zaradi serverja in na travi nisem mogel nič narediti z avtom v teh dveh sekundah. Nisem vedel ali te bom zadel direkt od spredaj v motor ali pa če se mi slučajno posreči, da odletim ven za tabo. Pa se je izkazalo, da sem te nekje vmes v bok.

Predvsem se opravičujem tukaj, zato ker vidim da nekako najbolj bemtite nad p20 naprej in se mi zdi, da je vse name letelo, ampak se mi zdi da sem se celotno dirko trudil biti čim manj v napoto in se mi ni šlo za bitko, temveč končati dirko.

Če se še prav spomnim, sva se z nekom bočno dotaknila, na sredini ovinka. Sicer ni blo posledic pa sem vseeno odstopil mesto, ker se mi ni dalo obadat s tem. Prevzemam krivdo tut za to, dajte mi kg pa kazen, če bo kdo srečen, ampak se mi zdi, da bi moral vsak pazit na avto pred sabo, šele na to za sabo in če to počnemo vsi v verigi, do incidenta ne more prit.

Razen, če nekdo hoče na vsako silo nekaj.

Nekateri so predlagali helicorso, to je totalna bedarija. Ko maš avto spredaj zadaj levo in desno od sebe, pa vsi rinejo vsepovprek pa aplikacija utripa v vse smeri in hočeš vsakemu ugodit, na koncu pa ker se hočeš odmaknit iz tega gnezda izpadeš, kot največ kriv.

Jaz nevem v čem je fora, ampak v SRW takih problemov nisem mel, pa nismo uporabljali TSja, helicorse, pa nevem kaka čuda. Malo sem mogoče preveč napisal, ker sem utrujen od dolgega dneva, ampak enostavno nisem mogel mimo tega, da se za vse krivi vedno tiste, ki hočejo bit najbolj pošteni do vseh.

Bom se z veseljem vozil na zadnjem mestu 18 krogov, pa užival sam.

Lp

PS:

Prijavimo lahko samo incidente med vozniki ali lahko  tudi incident serverja in laggajoče voznike? Namreč, če me spomin ne vara, ko sem se nekomu približal je začel skakati za dolžino treh avtov naprej in nazaj, kot disko party.

Lahko noč

Upam, da bo naslednja dirka bolj kul za vse in nebo kreganja, ampak se zavedam tudi da je bila to prva dirka prvenstva in moja prva dirka v AC z SR družbo.

Pred 12 urami , mancSLO je napisal:

Arne, saj pravilnik poznamo. Ampak. Tem ljudem je potrebno dopovedati nekako, da se je nekdo (ali več njih) dva meseca pripravljal, da te reći rad počne ipd ipd. Po tem pa, da ti na tak način uničijo dirko za en usran "oprosti", pa tud ne vem, no. 

Saj ti pravim. Prijaviš, če ti je kaj sumljivo, bo že sudja razrešu. To o mesecih, letih in življenskih pripravah pa nima veze, ker to je dirkanje, za nameček pa še online dirkanje. V F1 so tud sam 3 ekipe konkurenčne kokrtok, ostali se pa leta in leta pripravljajo pa se odzad vozjo, pa krešao, pa jim gorijo avti, pa crkujejo. Komu bojo pa oni jokal?

Racing je racing, ne bit pičke.

Ma nič ne žanjem, niti orjem ali kosim ne. Samo 45 jebenih evro sm dau za ta špil, ko je Panger tako lepo priganjau pa silu, da bom zdaj te kurčeve limonade poslušau na forumu? Prst u rit se temu reče.

Nevem kaj se dogaja pri nas, včeraj dam 60€ za koncert, da mi pol prvo polovico en štajerc z eno glupo kuzlo nabija tam spredi, kot da bi za šankom sedeli, tok časa, da sm mu reku naj gre vn če misle gobc sukat, drugo polovico pa en žabar, se še bril ni enkrat konkretno, z eno kolegico tud kar naprej kolne in se reži in dela đumbus, da sm mogu še njemu rečt, da sm dau dnar da poslušam bend ne pa njega. Za namečk se je pa še en zmaknjen in pjan stari dru za mano v skloplen telefon, da prhaja domov.
Aja, prej pa grem v stakehouse, pa tud tam pustim 50€, samo kelnarca ni vedla razlike med beefstejkom in ramstejkom, in T-Bone je rekla da je svinski. MA ZA TAK DNAR TI GA MORE EDN CUKNT ZRAVN, ne da bedarije poslušaš.

Kr glavo mi odpira.

Pa na tem tvojmu posnetku si ti kriv, mimgrede.