Skoči na vsebino

[preklicano] Silverstone International - 8.11.2015

Recommended Posts

1. Lahko vprašam katere o**** so se v ogrevalnem krogu, ko so šle zaradi neumnosti izven steze, potem vračale skozi kolono?? To bi res rad vedel, ker sem imel omena izklopljena?

To je pa VIŠEK! Kdor to je, lahko pomoje kar konča z dirkanjem, tukaj in kjer koli drugje! Tako to je.

---

2. Pa še to, glede serverja, če ste že tako pametni organizatorji, kaj vas je pa danes mučilo? Za kaj več se bom vzdržal.

Pa prosim brez negativnih lajkov, ker kdor bo to naredil, bo res pokazal svoj ***** obraz.

Uredil - Mitja Bonča
  • Upvote 2
  • Downvote 4
  • Odgovori 100
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1. Lahko vprašam katere o**** so se v ogrevalnem krogu, ko so šle zaradi neumnosti izven steze, potem vračale skozi kolono?? To bi res rad vedel, ker sem imel omena izklopljena? To je pa VIŠEK! K

Tu ne bomo komplicirali. Vozite dokler je asfalt, potem je pa robnik in trava naprej...

kot prvo, 80km/h se ni upoštevalo (me ne moti, ker bi rabli 1h prej ku bi nardili krog) in ja, očitno je bila pospeševalna cona na koncu šikane... tko al tko bo najbrž restart eventa. En kup pizdarij na štartni proceduri, k se jih ne bi smelo dagajat :)

Uredil - sarabwt
pred 11 minutami, Mitja Bonča je napisal:

2. Pa še to, glede serverja, če ste že tako pametni organizatorji, kaj vas je pa danes mučilo? Za kaj več se bom vzdržal.

Pa prosim brez negativnih lajkov, ker kdor bo to naredil, bo res pokazal svoj ***** obraz.

Evo minus. Jebemti, zmeraj si pameten, vse veš, vse znaš, a ene spletne strani si ne moreš postavit. Vabljen, da čez zimo narediš GT3 prvenstvo, postavljaj server in vse, pa te bomo drugi je*ali, ko bo kej crknlo.

Pa da ni to slučajno slavni Bonča na sliki na prejšnji strani, ki je zajebal štartno proceduro???

Uredil - skopusnik
pred 8 minutami, skopusnik je napisal:

Evo minus. Jebemti, zmeraj si pameten, vse veš, vse znaš, a ene spletne strani si ne moreš postavit. Vabljen, da čez zimo narediš GT3 prvenstvo, postavljaj server in vse, pa te bomo drugi je*ali, ko bo kej crknlo.

Sem jo imel, pa jo trenutno ne rabim (postavil sem jih pa že toliko, kot si ti slik naredu, da ne boš pameten.

Ja, upravičeno lahko bentim! Ker ste skozi VI tako pametni. Sedaj se vam je pa to pokazalo.

Kaj misiš, da je taka znanost postaviti server? Če tako misliš, se mi prav smiliš. Sem delal to, ko ti še slišal nisi za rač. igre.

-- 

glede slike: ja je, ampak sledim avtu pred mano - tako se dela v R - ampak ti nebi vedel tega.

ps: bo kdo odgovoril na moje 1. vprašanje?

Uredil - Mitja Bonča
dodan text

Ma ja, si jih postavu. Zato jo tud tko reklamiraš tle. Danes sem več fotk naredu kot si ti spletnih strani vidu.

KDO je pameten? A mi govorimo da vse obvladamo al kaj? Ne, ti si vedno glasen ko gre kej narobe. Kolk dirk si organiziral? E, sej sm vedu

Znanost je tebi kej dopovedat. Kolikokrat si ga v AC postavu? Pa dirko naredu? Pa 24 folka gor? 

Uredil - skopusnik

@Mitja Bonča Ker nisem imel zvoka, sem na zadnji ravnini hitro skočil na desktop. V upanju da bo avto šel naravnost oz. vsaj na levo na travo.. naprej veste... In pač ker ste se mi vsi lepo umaknili sem šel po koridorju do mojega štartnega mesta.

Se opravičujem še enkrat za galamo, prva dirka, bom drugič že pred štartom vse preveril.

Uredil - Gantar

Jaz bom samo rekel, da je bila prva dirka čisto regularna in naj ostane v veljavi. Jebat ga, nisem zastonj treniral in si vzel dopust.

Kar se tiče druge dirke je pa tako, da se naj odpelje v takem vrstnem redu, kot je bil preden je šlo vse v maloro. To bi bilo fer.

pred 21 minutami, Mitja Bonča je napisal:

glede slike: ja je, ampak sledim avtu pred mano - tako se dela v R - ampak ti nebi vedel tega.

Potem pa najbolje da kar ukinemo pravilnik, pa naj vsak vozi po svoje. Če se že v naprej dogovorimo kaj in kako se je problem tega držat?

Meni ni potrebno razlagat da se sledi avto spredaj, vem kako potekajo leteči štarti ;) 

Ob enem še zahvale Mraku in Peklaju, da sta se držala pravil. Zato je lahko desna kolona pravilno izvedla štart. 

Uredil - alkoro

Jaz priporočam, da se za server zbere denar in se ga najame.

https://www.rackservice.org/index.php/game-servers/assetto-corsa

Dejmo vsaj 1. dirko probat tle gor. 

Tudi, če je druga dirka opdovedana bi podal prijavo, ker kar se je zgodilo se mi ser ne zdi, da sodi sem. Opravičilo sem dobil, sprejel vendar vseeno se mi zdi, da je potrebno toliko hladne glave, da se to ne ponovi.

Uredil - MarkoP

1. predlagam, da se v pravilnik napiše, da si ljudje že prejšnji dan vse zvoke pa torrente pa ne vem kaj še poštimajo. Ne med dirko. Osebno bom jutri vse razne app-je odstranil, ker samo odvračajo pozornost.

2. tam od P15 do P24 smo take počeli danes, da ni za nikamor. Najlažje je reči oprosti. Predlagam, da med tednom kaj odpeljemo, ker nam manjkajo čiste osnove. ( dotiki v ovinku, vračanje na stezo, držanje linije ko sta dva v ovinek. ipd) Tole rad počnem, ampak danes pa škoda, da smo se sploh dobili. ( od P15 do P24 ) O imenih nebi, ker smo ga vsi biksali.

Če odvzamem tehnične težave s serverjem... Je šezmer blo bolj klavrno vse skupaj. Že prvi leteči štart, vsi vozili 80MPH ne km/h. Jaz bi tukaj v nadaljne sankcioniral polesitterja, ki je DOLŽAN po pravilniku držati +-80 km/h, in celotna kolona sloni na njemu. Opazovat tudi drugega voznika, kako vodi svojo kolono. Potem se lepo izlušči, če kdo zganja traparije v midpacku, da se ne ločimo, tako kot smo se mi, ko sem jaz držal 80kmh, ostalih 20 talentov pa 200m spredaj...

Ene par priključitev na progo je blo pa tud izrednih, tekom celega eventa. Kaj drugič se bojo eni trije v kontra vozil, da nebo tak dolgčas?