mancSLO 1 945 Napisano November 5, 2015 Share Napisano November 5, 2015 Pred eno uro, Matjaž Murn je napisal: Tu ne bomo komplicirali. Vozite dokler je asfalt, potem je pa robnik in trava naprej... No, tako se dela. Jaz prej nisem hotel izpostaviti tega, ker je bil lani odziv prcej konzervativen glede takšnih situacij. Upam, da v tem stilu nadaljujemo in da lepo dorečemo v stilu velja/ ne velja. Pa kak dan pred dirko prej, da se tako trenira. 2 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano November 5, 2015 Share Napisano November 5, 2015 Bravo Murn, odlično povedano Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano November 5, 2015 Share Napisano November 5, 2015 A bo kakšen stream? Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 5, 2015 Share Napisano November 5, 2015 (urejeno) Na kanalu A po zadnjih dogodkih motoGP ne predvajajo več in bodo prenašali slo-racing dirko. @Lojzze: Ponavadi kakšen mojster tle naredi povzetek v obliki atraktivnega videa. Uredil November 5, 2015 - MarkoP 4 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 5, 2015 Avtor Share Napisano November 5, 2015 Streama žal ne bo. Assetto Corsa ima to zelo slabo podprto (beri: nima). Streamaš lahko edin s kakšnimi workaroundi, ki zasedajo slote na serverju, nimaš pametne kontrole nad kamerami in posnetki, ko gledaš v živo (če nočeš, čez pol ekrana met menijev), itd. Poleg tega pa rabimo enega ali dva osebka, ki bi skrbela za stream in zraven še kaj pokomentirala... Bomo probal naredit nek video povzetek po koncu dirke... Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano November 5, 2015 Share Napisano November 5, 2015 Ališič je frej,mogoče bi bil on zainteresiran ;) 2 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano November 5, 2015 Share Napisano November 5, 2015 Ga raznese pri takih borbah. 2 Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano November 6, 2015 Share Napisano November 6, 2015 Samo eno vprašanje . Kaj na dirki bo teamspeak obvezen ali po želji ? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 6, 2015 Avtor Share Napisano November 6, 2015 Obvezen. Zato, da slišiš navodila organizatorjev dirke npr. če se kaj zalomi pri letečem startu ali, če je potreben kakšen restart serverja. Ne rabiš imet mikrofona, samo poslušat moraš. Quote 3.4 Leteči štart Na obeh dirkah bo izveden leteči start. Ker simulacija tega ne omogoča na nek prijazen način, bomo to izvedli sami. Ko se ugasnejo vse luči, vsi vozniki speljejo počasi en za drugim in tako pričnejo ogrevalni krog. Vodilni ima nalogo, da ne vozi prehitro in poskrbi, da se pred startom celoten grid stisne. Najvišja hitrost vodilnega v ogrevalnem krogu je 80 km/h! Na vsakem dirkališču bo predhodno označeno ti. območje pospeševanja - to je območje v katerem lahko vodilni začne pospeševati in voziti s polno hitrostjo. V območju pospeševanja, mora biti hitrost med 70 in 80 km/h. Ko se vodilni odloči, da bo začel pospeševati (oz. ko hitrost vodilnega preseže 80 km/h), hitrosti v območju pospeševanja več ne sme zmanjšati. Pred območjem pospeševanja, morajo vsi vozniki voziti v dveh strnjenih kolonah. Vozniki se lahko prehitevajo šele takrat, ko voznik pred njimi prevozi startno/ciljno črto. Za izvedbo letečega štarta morajo biti obvezno VSI tekmovalci prisotni na TeamSpeak serverju, kjer bo organizator v primeru težav podajal nadaljnja navodila. Uporaba TeamSpeak-a je obvezna samo v procesu letečega štarta (zaželena pa je uporaba skozi celotno dirko v primeru težav), kasneje lahko tekmovalec program utiša, v kolikor ga le-ta moti pri koncentraciji. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 6, 2015 Avtor Share Napisano November 6, 2015 Naš StigSlo(w) je BMWja pognal po Silverstone dirkališču. K sreči smo en krog uspeli ujeti tudi v objektiv naših kamer. 3 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 6, 2015 Avtor Share Napisano November 6, 2015 @terga - gre pod 1:12.0? Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano November 6, 2015 Share Napisano November 6, 2015 Se opravičujem in posipam z pepelom ker sem bil površen pri branju pravilnika . Vseeno hvala za odgovor bom danes probal porihtati teamspeak . Eni smo pač novi , in posledično je tudi pritok informacij večji pa kaj spregledamo . Moram pa pohvalit kako ta stran deluje ! Res sem pozitivno presenečen nad nivojem organizacice vsega . Dogotkov ,foruma , fun dirk ... Vsaka čast da še obstaja kaj takega v dobi"svobodnega izražanja na spletu" anonimnosti in skrivanja za vzevki . Pa še pohvale vsem ki si vzamejo čas da zmontirajo take posnetke kot je zgornji ! Res sem vesel da sem našel skupino podobno mislečih odvisnežev ;-) 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 6, 2015 Share Napisano November 6, 2015 Ob sončnem vremenu mogoče. Za vikend se pa napoveduje megla. V enem izmed scenarijev napovedujejo temp 10 stopinj ter meglo, pri cemer bi lahko bil asfalt pod 10. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano November 6, 2015 Share Napisano November 6, 2015 1 minute ago, ingange said: Res sem vesel da sem našel skupino podobno mislečih odvisnežev ;-) Ja, "linije" imamo včasih zelo različne :) 1 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano November 6, 2015 Share Napisano November 6, 2015 Ni blo še časa niti za krog obrnit. Probam jutri. Citiraj Link to post
Recommended Posts