Skoči na vsebino

[preklicano] Silverstone International - 8.11.2015

Recommended Posts

Pred eno uro, Matjaž Murn je napisal:

Tu ne bomo komplicirali. Vozite dokler je asfalt, potem je pa robnik in trava naprej...

Cool-2.jpg

No, tako se dela[dance]. Jaz prej nisem hotel izpostaviti tega, ker je bil lani odziv prcej konzervativen glede takšnih situacij. Upam, da v tem stilu nadaljujemo in da lepo dorečemo v stilu velja/ ne velja. Pa kak dan pred dirko prej, da se tako trenira. 

• Odgovori 100
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1. Lahko vprašam katere o**** so se v ogrevalnem krogu, ko so šle zaradi neumnosti izven steze, potem vračale skozi kolono?? To bi res rad vedel, ker sem imel omena izklopljena? To je pa VIŠEK! K

Tu ne bomo komplicirali. Vozite dokler je asfalt, potem je pa robnik in trava naprej...

Streama žal ne bo. Assetto Corsa ima to zelo slabo podprto (beri: nima). Streamaš lahko edin s kakšnimi workaroundi, ki zasedajo slote na serverju, nimaš pametne kontrole nad kamerami in posnetki, ko gledaš v živo (če nočeš, čez pol ekrana met menijev), itd. Poleg tega pa rabimo enega ali dva osebka, ki bi skrbela za stream in zraven še kaj pokomentirala...

Bomo probal naredit nek video povzetek po koncu dirke...

Obvezen. Zato, da slišiš navodila organizatorjev dirke npr. če se kaj zalomi pri letečem startu ali, če je potreben kakšen restart serverja. Ne rabiš imet mikrofona, samo poslušat moraš.

3.4 Leteči štart
Na obeh dirkah bo izveden leteči start. Ker simulacija tega ne omogoča na nek prijazen način, bomo to izvedli sami. Ko se ugasnejo vse luči, vsi vozniki speljejo počasi en za drugim in tako pričnejo ogrevalni krog. Vodilni ima nalogo, da ne vozi prehitro in poskrbi, da se pred startom celoten grid stisne. Najvišja hitrost vodilnega v ogrevalnem krogu je 80 km/h! 

Na vsakem dirkališču bo predhodno označeno ti. območje pospeševanja - to je območje v katerem lahko vodilni začne pospeševati in voziti s polno hitrostjo. V območju pospeševanja, mora biti hitrost med 70 in 80 km/h. Ko se vodilni odloči, da bo začel pospeševati (oz. ko hitrost vodilnega preseže 80 km/h), hitrosti v območju pospeševanja več ne sme zmanjšati. 

Pred območjem pospeševanja, morajo vsi vozniki voziti v dveh strnjenih kolonah. Vozniki se lahko prehitevajo šele takrat, ko voznik pred njimi prevozi startno/ciljno črto.

Za izvedbo letečega štarta morajo biti obvezno VSI tekmovalci prisotni na TeamSpeak serverju, kjer bo organizator v primeru težav podajal nadaljnja navodila. Uporaba TeamSpeak-a je obvezna samo v procesu letečega štarta (zaželena pa je uporaba skozi celotno dirko v primeru težav), kasneje lahko tekmovalec program utiša, v kolikor ga le-ta moti pri koncentraciji.

Se opravičujem in posipam z pepelom ker sem bil površen pri branju pravilnika .  Vseeno hvala za odgovor bom danes probal porihtati teamspeak . Eni smo pač novi , in posledično je tudi pritok informacij večji pa kaj spregledamo . 

Moram pa pohvalit kako ta stran deluje ! Res sem pozitivno presenečen nad nivojem organizacice vsega . Dogotkov ,foruma , fun dirk ... Vsaka čast da še obstaja kaj takega v dobi"svobodnega izražanja na spletu" anonimnosti in skrivanja za vzevki . 

Pa še pohvale vsem ki si vzamejo čas da zmontirajo take posnetke kot je zgornji ! 

Res sem vesel da sem našel skupino podobno mislečih odvisnežev ;-)