Skoči na vsebino

[preklicano] Silverstone International - 8.11.2015

Recommended Posts

silverstone.jpg

Kaj potrebujete

1. prijava v prvenstvo
  2. original simulacija Assetto Corsa in plačljiv dodatek Dream Pack 1
  3. poznavanje pravilnika
  4. v nastavitvah Assetto Corsa obvezno nastavite  pravo ime in priimek brez šumnikov: ne Murn Matjaž, ne MURN Matjaž, ne Matjaž MURN, ne M Murn... temveč Matjaz Murn
  5. TeamSpeak (Server: sloracing.ddns.net Geslo: sloracingts)

Urnik

8.11.2015 (dan dirke):

• 18:00 - Trening (120 min)
  • 20:00 - Kvalifikacije (20 min)
  • 20:30 - Dirka 1 (1+18 krogov)
  • 21:15 - Dirka 2 (1+18 krogov)

Nastavitve strežnika

Server: slo-racing.com BMW Makoma M235i Cup
Gesloslobmw

Dirkalnik: BMW M235i Racing
Dirkališče: Silverstone International

Podlaga: Dinamična (glej pravilnik - člen 2.8.1)
Pomoči: Samodejna sklopka ter ABS
Čas: 8:00
Obraba gum: Vključena (100%)
Poraba goriva: Vključena (100%)
Poškodbe: Vključene (100%)

Vreme: 

silverstone.jpg

TeamSpeak strežnik

Naslov strežnika: sloracing.ddns.net
Geslo: sloracingts

Pokrovitelji

bmw_makoma_jpg.jpg

mfplogotip300.jpg

logonewsitev2350px.png

logoplaygame.png

luxliveiresblack350px.png

anglicuslogo300px.png

• Odgovori 100
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1. Lahko vprašam katere o**** so se v ogrevalnem krogu, ko so šle zaradi neumnosti izven steze, potem vračale skozi kolono?? To bi res rad vedel, ker sem imel omena izklopljena? To je pa VIŠEK! K

Tu ne bomo komplicirali. Vozite dokler je asfalt, potem je pa robnik in trava naprej...

Startna lista

1. Alen Terzić
  2. Mitja Bonča
  3. Alen Rožic
  4. Jan Aleksandrov
  5. Janko Glavač
  6. Tomaz Eržen
  7. Luka Peklaj
  8. Matjaž Murn
  9. Domen Gantar
  10. Matej Dakskobler
  11. Marjan Koderman
  12. Aleš Kurent
  13. Blaž Mrak
  14. Božo Fujs
  15. Mark Apat
  16. Goran Tuš
  17. Gašper Zupan
  18. Tomaž Pavšek
  19. Marko Panger
  20. Arne Dopudja
  21. Erik Ocvirk
  22. Tomaž Selčan
  23. Miha Fabijan
  24. Matjaž Molnar

Rezerve

1. Domen Grča
  2. David Pipan
  3. Jurij Šlajnar

Uredil - Matjaž Murn

R1
      L1 (ogrevalni krog, štart)

-Voznik dirkalnika #27 (Alen Terzić) je nepravilno vodil kolono na ogrevalnem krogu in letečem štartu
-Voznik dirkalnika #27 (Alen Terzić) je izvedel nepravilno pospeševanje (pospeševanje že pred zadnjo šikano.)

-Voznik dirkalnika  #33 (Janko Glavač) je je izvedel nepravilno pospeševanje (pospeševanje pred cono pospeševanja) hkrati je izvedel tudi nepravilno prehitevanje (pridobitev mest že pred cono pospeševanja).

-Voznik dirkalnika  #22 (Mitja Bonča) je je izvedel nepravilno pospeševanje (pospeševanje pred cono pospeševanja) hkrati je izvedel tudi nepravilno prehitevanje (pridobitev mest že pred cono pospeševanja).

Vsi trije vozniki so nepravilno izvedli startno proceduro. Dobili bi kazen: ekvivalent vožnji skozi bokse stop&go: +20 sekund

R1, L1, T7, ovinek Stowe (prvi ovinek po kontra ravnini)
Božo Fujs se je dotaknil zadnjega dela avta Marka Apata in ga tako zavrtel. 

Fujs je imel na notranji strani več kot dovolj prostora. Na zaviranju pa se ni pomikal na notranjost ovinka, ampak naravnost oz. proti zunanji strani ovinka, kjer je že bil Apat. Fujs bi prejel kazen v obliki balasta, in sicer +20 kilogramov na naslednjem dirkaškem vikendu.

R1, L2 - Konec drugega kroga (če upoštevamo krog za leteči štart), tik pred ciljno črto.

Koderman na startno ciljni ravnini na nepravilen način zapira Eržena

Koderman preagresivno blokira in ovira. Z nevarno vožnjo, bi lahko povzročil kontakt, če Eržen ne bi pravočasno odreagiral in zaviral. Koderman bi prejel kazen: Opozorilo

R1, L10 (če upoštevamo krog za leteči štart) - šikana pred ciljno ravnino
Mark Apat zavira zelo pozno, izogne se Tušu in prileti direktno v mene, ko sem že na apexu. Izgubim eno mesto in vsaj sekundo na krog zaradi poškodb.

Zaradi prepoznega zaviranja Apat izgubi kontrolo nad vozilom. Uspe se izogniti Tušu, Erženu pa ne več. Apat bi prejel kazen v obliki balasta, in sicer +30kg na naslednjem dirkaškem vikendu.

R2, L1, T2

Apat se nepravilno vključuje na progo in povzroči kontakt s Pangerjem

Nepravilno vključevanje na progo. Po vključevanju pa še kontakt s Pangerjem. Apat bi moral počakati, da ne ovira ostalih, ko se vključuje nazaj po izletu iz proge. Apat bi prejel opozorilo ter kazen v obliki balasta, in sicer +20 kg na naslednjem dirkaškem vikendu.

Uredil - Matjaž Murn

Mene zanima tudi kako je nastala prva fotografija zgoraj ? Kje se da dobiti kamero iz ptičje perspektive ? Uporabno za študijo linije.

EDIT: Zakaj negativna ocena tukaj ? Offtopic ?

Uredil - MarkoP

Mene zanima tudi kako je nastala prva fotografija zgoraj ? Kje se da dobiti kamero iz ptičje perspektive ? Uporabno za študijo linije.

Marko, ne rabiš tolk študirat, ampak....

:P

Uredil - PEK

Sej ne vem, kam bi tole, da ne bo kak - od ...

Malo teorije:

A ABS ko "zagrabi" isto deluje, če zaviraš 60% ali pa 100%. 

To srašujem, ker bi rad tu kako desetinko ujel, pa ne vem če ima sploh smisel se matrat...

Uredil - mancSLO
Je Miha opazil, da sem zamenjal gas in bremzo.

Postavljen je server za testiranje skinov. Prosim, če se čimprej vsi pokonektate gor in sprobate, če vam dela skin. Prosim, da mi to potrdite tako, da mi napišete ZS, če vam skin deluje ali ne.

Z @mancSLO in @alkoro smo ugotovili, da ne delajo PitCrew skini pravilno. Očitno gre za znan bug v Assetto Corsa.

Vodič

Uredil - Matjaž Murn

Prosil bi nekoga, če lahko pokomentira rob proge v T3 T4 (pred ravnico). Ob izhodi iz ovinka je bela črta ki razmejuje priključek proge z drugo konfiguracijo. Bela črta je prekinjena in se ne nadaljuje na ravnico. Za moje pojme je to meja proge, vendar so bila mnenja na "mancSLO" serverju deljena. Kaj pravite ?

Uredil - MarkoP