mancSLO 1 945 Napisano October 27, 2015 Share Napisano October 27, 2015 (urejeno) Server: http://www.slo-racing.com/forums/topic/2297-mancslo-server/?page=3Teamspeak: Naslov: sloracing.ddns.net Geslo: sloracingts Uredil October 27, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 27, 2015 Share Napisano October 27, 2015 Tisto Mount Panoramo morajo še mal poštimat, Tor Poznan pa mora bit v kakšni dirki. Ps.: Janko, upam, da so šle kile slran, ko si ugasnil comp... 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 kaj pa je narobe z Mount Panoramo...meni se je prav lepo vozila. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 28, 2015 Avtor Share Napisano October 28, 2015 (urejeno) Mislim da je boljše da začnemo na eni bolj kratki progi, ki se jo lahko vsi naučijo hitro. Poznan je idealna za to, samo marjan zmer enga desnega v levo odpelje! Je res kar široka tale Bathurst, ampak kot rečeno se mi zdi tudi pretežka za naučit za nekatere... Razlike 5sec na bo težko s kilogrami izničit. Ko bo folk mal bolj vajen avtov pa jo lahko probamo odpeljat. Zaenkrat trenirajte Tor Poznan. Marjan, vrjetno si tko naštimal da jih bom mel še na BMWcup dirki Uredil October 28, 2015 - PEK Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 meni je bila pa ravno Mount Panorama zato vsec, ker je predvidljiva, vidis kam bo sel ovinek in istocasno se razgibana...tako velike hitrosti na treh ravninah, kakor tudi dve lepe sikance. Meni dalec od tega da bi bila dolga in tezka, sem jo vceraj prvic igral in razen na dolgi ravnini pred ciljem, ko sem prepozno bremzal in na zacetku par bumpov v sikanah ni bilo panike. Je pa za kaksno prehitevabje tudi kar nekaj mest.Mene bolj zmotijo ravne in monotone proge, ko sploh ne vem kam in kdaj gre ovinek (se ga ne vidi dokler nisi not) in te so mi tezje za zapomnit kot pa tale, ki ima orientacijske tocke, kjer tocno ves po dveh krogih kako bojo sli ovinki. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 (urejeno) meni je bila pa ravno Mount Panorama zato vsec, ker je predvidljiva, vidis kam bo sel ovinek in istocasno se razgibana...Ti pa ga pihneš: ravno M.Panorama ima skrite ovinke in to skoraj vse. Biti Hiter na tej progi ni enostavno, misliš da si, pa si še daleč od meje možnega.Vem iz lastnih izkušenj v GPLju, ko smo dobili to progo, naredim rekord, se mi zdi da 2.01.2, no potem pa Huttu naštudira (še moj set sem mu dal) in odpelje 1.59.7. No, pa sem mislil, da sem naredu hud cajt. Saj potem sem mu ga z muko podrl za dve desetinki . Tako je ostalo kar dolgo časa. Uredil October 28, 2015 - Mitja Bonča 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 ti verjamem...samo jaz nisem govoril o optimizaciji ovinkov ampak zgolj o tem, da mi kot zelencu na novi progi taka razgibana proga kot je ta ni predstavljala tezav s tem, da bi si zapomnil zaporedje ovinkov, za razliko od ravnih in monotonih prog, kjer ne vem kdaj, kam in kako bo ovinek sploh sel in potem zletim s proge...tukaj teh tezav z orientacijo nisem imel...samo to sem hotu povedat To da pa progo doktoriras in iz nje iztisnes vse kar pusti, pa ti popolnoma verjamem, da je tezko in v to se nisem spuscal. Na Fun dirki mi je ze to da vem kako gre proga cist kul Citiraj Link to post
dottor 21 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 Sicer nisem proval ta druge proge ker sem mogu it dol, ampak ta prva mi je bla ušeč. Kot je blo že rečeno so bli ovinki predvidljivi in je lahka za si jo zapolnit. Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 Lahka za zapomnit in razbit. V AC je proga zelo široka, preširoka. Nimaš nobenega občutka da dirkaš med zidovi.Samo primerjaj rFactor verzijo, od turn 2 naprej... malo placa, da bi dva vzporedno vozila. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 (urejeno) Predstavljaj si 1000km na tej progi Uredil October 28, 2015 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 pa se proga v RRRE (zdaj se spomnim da sem jo tam na eventih peljal) in nase gore list, ki jo "pozira" z obcutkom... 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 (urejeno) Uff, ima folk koncentracijo. To kar fant (Murnov Youtube link) reče pri 12:15, je pri meni ponavadi pi..aaaaaa, a spet ... Uredil October 28, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 28, 2015 Share Napisano October 28, 2015 Panorama je po mojem ena težjih dirkališč,poleg šlajfe. Kombinacija zavojev,ki so nepregledni,premalo prostora za prehitevanje,skratka večji del si napet kot struna. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 29, 2015 Avtor Share Napisano October 29, 2015 Kakorkoli,... začelo se bo na Poznan racetrack in to PO 8.11.2015 (torej po prvi dirki BMW 235i). Do takrat malo 235ko natrenirate,... če bo pa kak cajt bomo pa že povedali, da je server z DTM90 online.Je pa pomoje dobro, da tisti boljši vozniki vzamejo v BMW e30 DTM, ker ga je dosti tezje vozit kot Alfo ali Mercedesa, tako da manj izkušenim ostanejo lažje vodljivi avtomobili. Citiraj Link to post
4matic 12 Napisano October 29, 2015 Share Napisano October 29, 2015 Zakon! Se bom pridružil, hvala za organizacijo =D 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts