Skoči na vsebino

Hotlap Challenge #5 - KTM X-Bow R @ Magione

B_U_R_I

Recommended Posts

ktmmagione.jpg

Urnik

19.10.2015 - 26.10.2015

Dirkalnik

KTM X-Bow R

Proga

Magione

Nastavitve

Podlaga: Optimal (100%)
    Pomoči: Samodejna sklopka
    Temperatura zraka: 26°C
    Temperatura asfalta: 32°C

Kaj potrebujete

1. original simulacija Assetto Corsa
    2. v nastavitvah Assetto Corsa obvezno nastavite  pravo ime in priimek brez šumnikov: ne Murn Matjaž, ne MURN Matjaž, ne Matjaž MURN, ne M Murn... temveč Matjaz Murn

Povezava do eventa na RSR

Geslo: sloracing

Uredil - Matjaž Murn

Zanimiva kombinacija. Včeraj sva z Marjanom malo skupaj krožila in iskala kje krajšate, da dosegate te čase :) Turbo sva tudi iskala pa zgleda, da ga ni. Pol sva odkrila 5 brzino in je blo malo boljše, še vedno pa daleč od vas. Tudi z naslanjanjem drug ob drugega skozi v ovinke sva poskusila. No go.

Uredil - MarkoP

Jaz sem avto vzljubil po 3 ovinkih. Proga mi je tudi všeč. Za par ovinkov še nisem siguren če 2. ali 3. prestava. Tista hitra kombinacija v desno je tudi kar zabava in z lahkoto zgrešiš breaking point.

Ja. Magione je meni obupna proga drugače... 

Zdaj vem zakaj je ni na spisku za BMW prvenstvo :lol:

Mislim da bi znala biti to zelo zanimiva proga za M235.
    V primeru zanimanja lahko naredim testno dirko[ok]

Pomoje, da ma - ta RSR community event ima očitno neke stvari prednastavljene. Ko jaz naredim event lahko izbiram samo kdaj bo event odprt, katera proga, kater avto in dodam slikco eventa. Vse ostalo je avtomatsko.

Kaj mogoče kdo ve kje so "spliti" na tej progi ? Išečm, googlam pa ne najdem. Rad bi razumel kje toliko izgubim.

Včeraj je bil udpate AC. Nekaj je spet sprememeb okoli gum in ne vem koliko vpliva ta avto.

Uredil - MarkoP

Kaj mogoče kdo ve kje so "spliti" na tej progi ? Išečm, googlam pa ne najdem. Rad bi razumel kje toliko izgubim.

Včeraj je bil udpate AC. Nekaj je spet sprememeb okoli gum in ne vem koliko vpliva ta avto.

Če prav vem so spreminjali samo GT2, GT3 in drift gume, za ostale pride update kasneje.

Vklopi si "laps" aplikacijo, pejd en hotlap skoz in glej kje se ti pokaže zaostanek ko greš čez split. Pol pa na RSR lestvici na našmu eventu lepo primerjaš kje te baše.