markop 702 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 Samo, da si zadovoljen Sej nisem Prvi dotik je bil nepričakovan res. Izven moje kotrole. Tam nisem imel kej naredit. Malo me je noter potegnilo ti si bil pa takrat 1mm od mene in predvsem precej hitrejši ob izstopu iz ovinka.Tam na ravnici pa je roko na srce nepotrebna poteza iz moje strani in hkrati meni nerazumljivo vztrajanje iz tvoje strani na tvoji liniji. Hotel sem notranjo linijo v T1 in ti malo otežit prehitevanje. Brez veze, ker si bil itak hitrejši. Šola za drugič. Po drugi strani pa tudi mene drugi zapirajo na dosti bolj podel način z vijuganjem pred mano.Škoda za oba na koncu. Učimo se. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 No, točno tako tudi jaz mislim. Prvič ni bilo kaj za naredit, drugič bi pa oba lahko boljše reagirala. V prvem postu si spisal malo drugače, zato tudi sarkazem Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 REPLAY (cela dirka, na Ultra)kako se pa to gleda spljoh? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 23, 2015 Avtor Share Napisano October 23, 2015 Kopiraš tja, kamor ti shranjuje replaye in ga odpreš v igri. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 Bedarija,objavi media fajl da vidmo še ostali,ki si ne lastimo AC...mogoče se še koga prepriča 4 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 Bedarija, če bi rad videl posnetek, lepo vprašaj če je kdo tako prijazen in si vzame čas za to. 4 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 23, 2015 Avtor Share Napisano October 23, 2015 Ja in ti objavim od vsakega od 18 dirkačev onboard cele dirke? Tle lahko menjaš kamere, dirkače, slow motion itd. Pa malo lepše se obnašaj. 2 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 Bedarija,objavi media fajl da vidmo še ostali,ki si ne lastimo AC...mogoče se še koga prepričaČe te zanima kako zgleda AC si poglej kakšen video na You Tube jih je polno. Objaviti tukaj,da je nekaj bedarija je malce nesramno. Narediti posnetek dirke in še morda HD z 60 fps pa je potrebno že imeti kar hudo kišto. Že to,da ima nekdo nastavljeno v opcijah,da mu posname v igri dirko recimo 20.krogov porabi zelo veliko RAM-a,procesorske in grafične moči pa še SSD z večjo kapaciteto je nujno imeti,kar pomeni ni to samo sedaj pa bom malo snemal dirko. No,morda ti tega nisi vedel,ampak moraš biti spoštljiv in drugič z drugačnim tonom nastopiti 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 24, 2015 Share Napisano October 24, 2015 No no. Saj Lojzze ni mislil nič slabega. Samo malo nerodno je napisal. Verjamem, da bi še kdo rad videl naše dirke pa si ne lasti AC.@zamex23 se je hvalil, da bo naredil video Bomo videli, če res ... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 24, 2015 Share Napisano October 24, 2015 Nism se hvalu, reku sm sam...vrjetn ga bom. Citiraj Link to post
Recommended Posts