Skoči na vsebino

GT3 @ Zandvoort || 22.10.2015

skopusnik

Recommended Posts

Hmm, zgleda da bom res mogu enkrat vozit bmw-ja, do sedaj ga sploh še nisem niti 1x.

ps: je možno zamenjati z največjim jajcem, in sicer z Lotusom GTC GT3? 

Pomoje nima to nobenega vpliva, itak je še počasnejši od vseh v seriji.

Uredil - Mitja Bonča
  • Odgovori 99
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bedarija,objavi media fajl da vidmo še ostali,ki si ne lastimo AC...mogoče se še koga prepriča

Bedarija, če bi rad videl posnetek, lepo vprašaj če je kdo tako prijazen in si vzame čas za to.

Ja v 22 krogu sem jaz dobil poljub na zadnjico daks....nic kaj hud udarec drugace, a sem bil ravno pod kotom tako da me je se tako nezen dotik zasukal. Je bilo pa konfuzno zame ja... sem videl da gre

Prejle sem vozil na public serverju v Barceloni. GT3 klasa, s tem da so bili v igri Audi, Lambo, Nissan in Scuderia Glickenhouse. No, prišel sem kot zadnji na server in dobil Scuderio. Rekel sem si, verjetno je avto šrot, ker je ostal:) Potem pa iz kroga v krog bolj užival v njem. Prede kot en dizel (o avtu ne vem nič, sem ga prvič vozil, preden me kdo napade), lega v ovinkih sicer rahlo podkrmarjen, samo stabilen da je joj, pa hitrejši od Audija, počasnejši od Lamba in tam tam z Nissanom. Na dirki sem potem bil lepo bitko tako z Audiji, kot z Nissani. Ob koncu se je javil še en Lambo, ki je res pasje hiter, samo je potem odletel ven in sem celo zmagal [owje]. Prvič sem sploh opazil tale avto v AC, me zanimajo vaše izkušnje z njim? To naj bi bil kuker nek naslednjik P4/5?

Niti ni hitrejši od audija. Vozil sem z Nikijem in še parimi hitrimi, pa smo bli zmeraj v oknu ~0,3s  (oboji smo vozili oba avta izmenično). Drugače pa super avto, samo setup je treba malo uštimat. Meni med top 3 GT3 avti, čeprav ni GT3 :D 

Glede na to, da nebom vozil bi me vseeno zanimal replay, če ga kdo posname kako ste kaj vozili.

Predlagam, da komu zmore PC, naj si nastavi "replay recording quality" na ultra in velikost na 1000mb, da bo tak kak mora bit.

Lp,

Uživattje